Nefret edıyorum akrabalarımdan :((((

gecenlerde canım yöresel bı yemek ıstedı ananemın komsusu dedı bende var getırım malzemesını sana dıye
dun getırmıs yapıp yemısler cok az bısey kalmıs ananem dedı al bunuda sen ye az bısey kalmıs benım canımın cektıgını bıle bıle ayırmamıslar:1shok:
ama kuzenımın canı cekınce tencereyle gıttı yemek burdan
aslında gurur yapıp asla almazdım ama sırf canım cektı dıye bebegım ıcın yedımsenağlama

ooyy tAtlım nasıl dolmuşsun senağlama
Kıyamam sana :teselli:
merak etme güzelim allah görüyor onlarıda 2 canlı kadına böle yapıyorlarsa birgün onlarda bulur layığını sen allaha havale et

benım aılem yanımda yok dıye benı koruyamıyolar dıye oluyo bunların hepsı ben bılıyorumsenağlama
benım annem yanımda olsaydı canımın cektıgı yemeklerıde yapardı kımseyede laf söyletmezdısenağlama
ben annem gıbı hıcbı zaman cocuklarımı bırakıp gıtmıcem kımseye ezdırmıcem onlrısenağlama

annen nerde bi tanem bu zamanlarda yanına gelme ihtimali hiç yokmu

annen nerde bi tanem bu zamanlarda yanına gelme ihtimali hiç yokmu

annem babam ve abım yurt dısındalar iranda
babamın işi nedenıyle ordalar ben nısanlıyken babam gıttı evlenıncede annem
tam 3 sene oldu 3 ayda bır gırıs cıkıs yapıyolar 15 gun kalıp gıdıyolar
ama babamda bunlardan bıktıgı ıcın artık gelmıyo turkıyeye
cıkış yapıp tekrar irana dönüyo annemıde yollamıyo
2 ay önce annem burdaydı hem bana baktı dusuk tehlıkem vardı hemde evını yaptırdı sonra yıne bıtmeyen gıdışlersenağlama

Canım benim kuranda affedin barışın diye yazıyor. Akrabalarla aranız iyi olsun diye yazıyor. Kendini savun ezdirme ama yeri gelince affedip barışmayı da bil bence:)

üffff hüzün yılı canım bide hamilesin ya kafana takma diycem elde diil ya boşver samimi ortam oluşturma yeter sonunda düzelir işler inşallahta bidaha üzemezler seni

Of canım ya nasıl takmışsın öyle kafana,hiç kimse için kendini üzme şu hayatta önemli olan senin yuvan,eşinle nasıl geçindiğin diğerlerini takma kafaya.Bak bebişinde olucak onuda üzüyosun boş yere kıyamam ya.Biz varız bak birbirimize destek yanyana olamasakta ben çok alıştım inan.Sen istediğini söyle ben yaparım sana yada yaptırır gönderirim.Gözyaşlarına yazık canım ya kendini bebişini üzüyosun yok yere değer mi hiç.Onlar yine gülüp oynuyodur emin ol sen kafana taktığınla kalıyosun herkes ne hali varsa görsün.Hadi bırak artık üzülmeyi oğluşunuda endişelendirme bak onlar hisseder annesi.a.s.

cnm ben de bebeğimi kaybettim,kürtajla aldılar kalbi durdu acını anlıyorum.allah yardımcın olsun öncelikle.hamilesin bak kimse için üzülme .kendini bebeğini düşün.kıyamam.kimsenin seni üzmesine izin verme.hamilesin unutma.mesafe koy arana da.boşver sen eşine kendine bebeğine bak.gerisi boş inan ki bak.bebeğin hayırlı olsun.inşallah sağlıkla büyütürsün.rabbim isteyen herkeze versin(bana da tabii )

Oy canım benım yaa..
Gece gece aglatacakmısınız benıı..
Nedır bu topiklerdekı duygusallık.. :teselli:
Kıyamam sana beenn... ınsan hamıleyken ne kadar duygusal olur,
Ne kadar ılgıye sevgıye ıhtıyac duyar hamıle olan herkes bılır..
Bır kadın olan bılır.. nasıl bunu yapıyorlar anlamıyorum..
Sen kımse ıcın uzulme bır damla dokme onların ugruna..
Inan kı degmıyor, kendıne edıyorsun bebegıne edıyorsun sadece..
Allah saglıkla huzurla bu bebegını kucagına versın de ..
Gor nasıl mutlu olacaksın, nasıl sevgıyle dolacaksın..
Allahım bır omur mutlu etsın senıı inşallahh..
Mutlulugu yuvanda, yavrunun gulucuklerınde bul..
kımseye ıhtıyacın kalmasın..

rep veriyorken yazacatım ama cok sey yazamıyorsun
benim amcamın eside öyle esimin görevi nedeniyle isleri düsünce hemen beni buluyorlar
ama canımı yakacak en büyük lafları gene kendileri söylüyor yedi yıl cocğum olmadı benm ne tedaviler ne acılar cektiğimi biliyor bana bir gün amcamın hanımı bütün akrabalardaki hamileri sıralayı verdi eyeter artık sende hamile kal sanki ben yapmıyor ve o herseyi biliyor sonra bebek oldu erken doğumdan kaybettik e yatsan bir sey olmazdı niye oraya gittin niye böyle yaptın ben zaten harap olmusum ama onunderdi yeni araba aldığımız dönem hayırlı olsun diyemiyor icinin fesatlığından
ve bir gün patladım en sonunda senin derdin ne benmi istedim böyle olmaını diye tabi kabul etmedi böylemi oldu yok niye böyle söylüyorsun diye icim rahat simdi en azından bir daha yapamayacak benim canımın yandığı kadar kendide morali bozulsun ne yapayım

canım onların yakınında oldugun surece kat kat devam edecek
madem kırada oturuyorsun yıne kendı butcene gore baska bır daıreye cık
ve onlarla da gorusme
akrabaymıs ne akrabası bunlar akrep akrep
bu sekılde yardımları olacaksa hıc olmasın cok daha hayırlı

bu kadar da kendını yıpratma
evet annen yanında olsaydı hersey daha ıyı olurdu ama artık esınle ayaklarının uzerınde saglam durmaya calısmalısın bence
ne kendı ne de esının akrabalarıyla ne ıyı ne de kotu ol
mesafelı uzak dur hep bu cok daha ıyı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…