Ben daha kotuleri var demicem ama daha iyileride var. Insan ailesini secemiyor maalesef, bende hep sikinti icinde buyudum, ama daha gencsin sanirim. Elinde mesleginde varsa sana butun yollar acik. Kendine cok guzel bir duzen kurabilirsin, bunlar senin elinde. Hepsi gececek diye kendini avutabilirsin su an cunku daha butun hayatim onunde!
gerçkten zorr benzer şeyleri yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorumm.. pek de yapılcak bişey yok aslında dediğin gibi ayrı ev dışında o da çok koly bişey değil.. Allah yardımcın olsnn...
işin cidden çok zorr senin yaa onlardaki sorumsuzluk senin üstüne binmiş .. keşke ark ın faln olsa ortak ev açsanız tam olarak durumunu bilmediğim için sölüyorum ama ev ark ı mantıklı gibi ..o imkansız bişe böle babayla. sanki anne baba benim onlar benim cocugum sabır yaa.. yattıkları yatagı bile ben aldım ben kendim cekyatta yatıyorum.
ya işte herkesin hayatında bir çile var. kiminin çocuğu olmaz yıllarca hasret çeker, kiminin ölene kadar sağlığı düzelmez, kimi fakirlikten kurtulamaz.... mesela birine zengin koca bulcam evlenicem dersin, seni kın kın kınar ama belki de doğru olan odur...
işin cidden çok zorr senin yaa onlardaki sorumsuzluk senin üstüne binmiş .. keşke ark ın faln olsa ortak ev açsanız tam olarak durumunu bilmediğim için sölüyorum ama ev ark ı mantıklı gibi ..
onların izin vermesini beklersen canım zatn hiçbişey olmaz ben aileme rest çektim çoğu şeyi yparken şu an babamla hala konuşmuyorm gerçi ama pişman mıyım hayr asla herks kendi hayatını kendi yaşar hem gönülleri olsun hem benm dediğim olsun dersen o aileyle o olmaz canmm bi yerlerden başlamak istersen risk almalısın.. yeri geldiğinde tavrını koy ki sende mutlu olabilesin yoksa cidden çok zorrvar öle bi arkadasım ama anlasabileceğimi sanmıyorum aynı eve girince.. en yakın dostum ama cok değişti aynı evde yasamak istemem onunla kaldı ki babam izin mi verir allah askına.. kıyametler kopar
onların izin vermesini beklersen canım zatn hiçbişey olmaz ben aileme rest çektim çoğu şeyi yparken şu an babamla hala konuşmuyorm gerçi ama pişman mıyım hayr asla herks kendi hayatını kendi yaşar hem gönülleri olsun hem benm dediğim olsun dersen o aileyle o olmaz canmm bi yerlerden başlamak istersen risk almalısın.. yeri geldiğinde tavrını koy ki sende mutlu olabilesin yoksa cidden çok zorr
Zenginlik ya da varlık kavramı, herkes için değişkendir.
Siz 45 metre kare evi küçümsersiniz, birileri sizin hayatınızın hayalini kurar ya da 45 metre salonu küçük bulan olur.
O sebeple, karnı doyan ve başının üzerinde bir dam olan herkes benim nazarımda zengindir.
Ha hayattan beklentilere gelince, maalesef çalışmadan hiçbir şey olmuyor.
Çok çalışacaksınız ve istediklerinize bir bir azimle ulaşacaksınız başka yolu yok.
çok ayrıntıya girmiym ama rest çektim hayatımdan çıkardm onları kendi yoluma baktımm.. yok bnm babam o kdr çeker vurur derecesinde değil tabiki.. diyorum ya kim ne dese boş yaşadığın hayatı sen daha iyi biliyorsunn burda insanlar sadece fikir üretir ama uygulayacak olan sensin senin hayatın ama cidden bi yerden başlaman gerek.. Allah yardımcın olsun ..naptın mesela rest cekerken ? senin babanın yapısı nasıl birde ? benimki biraz delidir böle çekip vurur tarzında sinirlenicnce.
çok ayrıntıya girmiym ama rest çektim hayatımdan çıkardm onları kendi yoluma baktımm.. yok bnm babam o kdr çeker vurur derecesinde değil tabiki.. diyorum ya kim ne dese boş yaşadığın hayatı sen daha iyi biliyorsunn burda insanlar sadece fikir üretir ama uygulayacak olan sensin senin hayatın ama cidden bi yerden başlaman gerek.. Allah yardımcın olsun ..
İnşallah iyi bir iş bulursun yeniden ve kendine güvenin gelir.keske maddi olarak seni rahatlatacak bir işin olsa su günleri unutabilsen.ayrica inşallah evlendiğinde de böyle yokluk çekmez gayet imkanları iyi biriyle evlenirsin
benm babam vuracak biri olmadığı için öncelikle izin vermediği halde üni ye gittim krediyle okulumu okudum bitirdimm daha sonra evlendim kimseye bişey sölemeden .. hala annem hariç dier tüm aile bireyleri konuşmaz benlee.. diyorum ya kimsenn haytı aynı değil ben gibi yap demiyrm ama bişey yap yanii ki bişeyler değişsin oturup beklemkle değişmiyorr ki ben ablamın yanında büyüdümm çekmediğim şey kalmadı benm 7 yaşımdan itibarenn her gece ağlayarak büydüm ama çok şükür şu günlerimee..nasıl cıkardın hepsi bi sorunluydu anne baba ? yada sorunlar neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?