- Konu Sahibi nurumoglum
-
amaaan ne takıyorsunuz boşverin, gelmesinler gitmesinler, sizden kaynaklanmasın durumlar yeter, bu arada pislik diye hitap hiç olmamış
valla bahsettiğim kişiliği tanısaydınız yüksek ihtimalle bu hitap size normal gelirdi.
durum benden kaynaklanıyormuş gibi gösteriliyor her ortamda problem de bu zaten.
Vala ben olsam hic uzulmezdim. Gelmiyorlar gitmiyorlar falan diye... Benden uzak dursunlarda yani zararlari olmasinda kimse ne gelsin ne gitsin ne de hatrimi sorsun takilma bu kadar yani..
ben sizin yerinizde olsam muhatap olmamaya çalışırım, diğer konunuzu okudum, siz yaklaştıkça itiyorlar sanırım sizi, o yüzden sizde normale bırakın her şeyi, fazla takılmayın onlarla, geçmiş olsuna gelmemişler kendilerine ederler, karınca bile aslana muhtaç oluyor, o yüzden siz elinizden geleni yapmışsınız akışına bırakın işi
son olaydan sonra zaten ben hiç adım atmadım.
Yani telefonda görüşmek istemediği günden beri. Kayınvalidemde gördüğümde merhaba dedim o kadar.
hırsım var, ikisinde de çok hakkım var. Kesinlikle helal etmiyorum. Eşime de söyledim.
hırsımı alamadığım için zaten bu telaşım.
ama bu telaş size yanlış yaptırır, sakin Allaha havale edin, akışına bırakın, yoksa daha çok üzülürsünüz
dusman olmalari icin sebep arama canim... Elti zaten ilk sirada cekemez de gorumcenin de farki yok... Allaha havale edeceksin muhatap olmaya degmiyor gercekten.Gelmesinler.. ok ama ben bu düşmanlığı anlayamıyorum.
abinin oğlu ameliyat olmuş.Canın ciğerin. En azından etrafta öyle konuşuyorsun.
Kendinin de şu oğlumla akran kızı var.
Bu şekilde yıllarca devam ettiğini düşünün. Bu sefer de benim çocuğum dışlanıcak.
Hala amca bilmeyecek. Onların çocukları birbiriyle görüşecek.
kompleksli bir elti ve görümce yüzünden.
Bak bence boyle fesat insanlarin gelmemesi sizle muhattap olmamasi daha hayirli bende kaynanami ve gorumcemi gormek istemiyorum nefret otesi tiksiniyorum boyle canlarini almak istiyorum ama her hafta yuzsuzlukleriyle geliyolar sinirden mideme gramplar giriyo bence mesafeni koru uzak dur birak kim dislarsa dislasin uzak olmak en iyisi esin yaninda o yeter
Yahu ne guzel gelmiyorlarmis iste neden bu kadargidip gelmek aranmak sorulmak veya aramak sormak istiyorsunuz ki?bosverin
Girin esinizin koluna mecburi zamanlarda gorusun asla surat yapmayin hicbirsey olmamis gibi davranin gulun gecin bu kadar mi zor
Zor oldugunu sanmiyorum siz artik evlisiniz ve ayri bir aileniz vareşim için de bu kadar kolay mıdır sizce ?
küçük görümcenizle aranızda bi sorun yok size karşı neden cephe almış anlamadım? sanırım eltinizin kayığına binmiş. eltiniz çekmiş kendi tarafına görümcenizi. O da her 2tarafla da bağımı koparmayım diyeceğine bi tarafı yıkmış. çok yazık, sinir oluyorum böylesi olaylara. böylesi kadınlara. tek bildikleri fesatlık, Allah böyleleriyle karşılaştırmasın ya
ne biçim insanmış görümcen yaaküçük görümcem çok çıkarcı biridir.
maalesef ben bunu çok geç anladım. evliliğimizin ilk iki yılında beni her anlamda kullandı.
kardeşim gibi olmuştu öyle diyim. Eltim bu huyunu çabuk çözdü. O da çok hırslı biri.
Bana karşı öyle bir hırsı var ki, (inanın iyilikten başka birşey yapmadım) kendini kullandırdığının farkında olmasına rağmen sırf onu daha çok sevsinler diye maddi manevi her türlü desteği veriyor.
dolayısıyla bu özellikleri ikisini çok yakınlaştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?