- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
Ben zerre saygi sevgi adalet bulunmayan bir evde büyüdüm , bende dahil 3 kardesiz bir agebeyim var bir kiz kardesim ben ortanciyim ,kücüklügumde iyi gecmedi gencligimde söyle ki , babam annem daima kavga ederlerdi, cinsel olarak annem yetersizdi babam bunun hincini benden cikarirdi, kiz kardesim okulda yahut odasinda oldugu icin ben ortalikta olurdum bana patlardi abimin zaten dokunulmazligi vardi babamdan da annemden de esit sekilde sozlu iskence gorurdum babam tam bir küfürbazdir akliniz alamayacagi küfürleri insanlarin icinde carsida okulda demeden siralayiverir bizi yerin dibibe sokardi, insanin ne gibi bir sorunu varsa onun üstünde durur adeta en büyük aciyi vermek icin ugrasirdi. (Bir zamanlar biraz kiloluydum on kilo fazlam vardi bunu öyle ballandira ballandira küfür ederdi ki sonra oniki kilo verdim bu sefer ilerleyen yasima takti kafayi ) annem komsulari icin canini disine takar adeta kendini seferber ederdi annemin bu durumundan biz istifade edemezdik yalniz yabancilara iyiydi heleki yeni tanistigi biriyse adeta peygamber olurdu, zaten özgüven asilanmadim olaninida bu sekilde kaybettim, Agabeyim tam bir pisliktir dul, evli, kiz cocuklu , farketmez herkese her kosulda asilir ' sigara icer bir gun bile calismadi babam bakti ona ayda 200 tl sigara icerdi markette onun yuzunden istediklerimzden mahrum kalirdik yoksa sigara alinmazdi Allah muhavaza...abim karpuzun orta kismini yer kenarlarini birakir süt kutusunu tepesine diker baska biride icer diye düsünmez defalarca eve alinan cips kola cikolata gibi seyleri odasina tasidigini gördüm hatta sucuk'u bile :-D Annem babam abdest alip namaz kilarlardi (!) ama agabeyim eve üc kez kadin getirdi tabi ki nikahsiz ona hos görüyorlardi eve gelen kizlarla oynasirdi yanimizda piskin , kizlara karsida asabi öfkeli saldirgan davrandi kizlar tek tek onu terk ettiler kizkardesim memur ile ( bunu belirtme geregi duydum )evlendi abim sarsildi calismiyordu parasi yoktu kizkardesimden daha degerliydi nasil olurda ondan önce evlenebilirdi ? mutlu olmak agabeyimin hakkiydi bu evlilikten sonra ickiye basladi babam ckisini elleriyle getirirdi disariya tek basina yollamqzdi basina bisey gelir diye ( babam onu defalarca pisikologa ve psikiyatriye götürdü hc bir sorun cikmadi, takintiliymis sadece bu ) her türlü ayricaligin tanndigi abim işe bile gitmezken ki hic gitmedi zaten interneti sigarasi yiyecegi kahvaltisi suyu ayagina gelirken iyice bunalima girdi ve alkolik oldu 2 sene sonra ...sonra bende biriyle tanistim evlendim babamin evlenmedin baskilarina dayanamadim küfürlerden alkolik agbeyimden kacisim buydu esim memur bunlari iyi güzel evlilik yaptigimizi belirtmek icin söylüyorum, abim maf oldu biz nasil olurda ondan iyi durumda olurduk acik acik bi ben kaldim bi ben evlenemedim diyordu...ben evlenmeden abim teyzemin üvey kizini eve getirdi kadinin oniki yasinda bir oglu vardi abim ayni davranislari onada yapti kadin yedigi dayak sonrasi evden kacmis.. Allaha sonsuz şükürler olsun cok mutlu bir evliliyim var.. Babam abimin imam nikahli evliligi nedeniyle hayli borclandi mobilyalar sarap parasi arti sigara cocugun masraflari abimin karisina vaat ettigi takilar giysiler hepsini babam karsiladi...Esimin ailesi benim neden uzun zamandir aileme gitmedigimi onlarin beni özliyecegini merak edip taaruza basladilar hic istemeyerek gitmek zorunda kaldim onüc saatlik mesafedeler cok sükür onuc saatin sonunda eve ulastim bes alti bilezigim vardi kasitli takmadim babam alir ve odemez az cok biliyorum koltuga oturdum bir iki nefeslendim babam "Altinlarini ben almayayim diye mi takmadin " dedi kem küm dedim zaten evliligimiz ikinci ayinda babam iki milyar para istemisti vermemis direnmistim bes ay sonra bir milyar parayi küfür psikolojik baskiyla istemis yine direndigimi görünce en tatli yumusak babacan ses tonunu takinip bizzat esimin tel. Numarasini bulup kendisi istemis esim kiramamis vermisti..Sonra esime anlattim bu paranin ustune bir bardak su ic aklin varsa birdaha verme diye simdi rahat degilim huzursuzum icimde sikintilar var yaygin anksiyete bozuklugu belirtilerine cok benziyor..Acaba babam yine mi musallat olacak agabeyim bisey mi yapacak ya esim beni terk ederse birakirsa ya su olursa ya bu olursa...dün gece esim beni terk etse ne yaparim diye sabaah saat dörde dek uyuyamadim..babam göbek atar herhalde nede olsa nafaka parasi var isin ucunda oysaki ben esimin beni birakmasi durumunda nafaka lalep etmiyecegim esime zarar vermek istemem nafaka param olmassa calisip kazanirim ama babam o parayida ister , hamile kalmak istemiyorum endiseliyim.. babamlari hic aramiyorum onlar aradiginda gayet normal konusuyorum telefonu kapatinca icimden nefret fiskiriyor cok huzursuzum evliligimde mutluyum ama esime güvenemiyorum bir türlü beni sevdigine inanamiyorum o bana sevgisini gösterse bile.... güzel bakimli bir bayanim cevrem begeniyor beni ama icimde firtinalar kendimi cok güvensiz bir ortamda hissediyorum ailemden nefret ediyorum esimle sorunumuz yok cok sükür ben hep icime atiyorum zaman zaman esim tedirgin hallerimin farkina variyor ailemi de cözdü hemen hemen, ne esim ne babam ne annem Allahtan baska hic hic kimseye güvenim yok..birde ailemle eski anilar aklima gelince acaip sinirleniyorum icimde birikms gecmise sünger cekemiyorum öfkemde bogulucam , birde gelecekte agabeyim evi sattirirsa su olurasa bu olursa diye diye düsüncelere daliyorum ama sahiden nefret ediyorum onlardan kac ay oldu insan özlemez mi ailesini ya
Son düzenleme: