• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nefret ediyorum ondan:(

yok bole bıse yaa oldu ne beklıyordukı he gel yapalımmı dıyecektın bu nasıl bı dusuncedır yaa ne sanıyor kendını ahlaksız sey yok bunlarda hep bı ımalat hatası var kesın...Allahtan renklerını hemn bellı edıyorlarda uzak durabılıyorsun..

yok bole bıse yaa oldu ne beklıyordukı he gel yapalımmı dıyecektın bu nasıl bı dusuncedır yaa ne sanıyor kendını ahlaksız sey yok bunlarda hep bı ımalat hatası var kesın...Allahtan renklerını hemn bellı edıyorlarda uzak durabılıyorsun..

ya okadr terbiyesiz bi tavır ki aynen öyle dememi bakliyodu herlde cidden anlamıyorum sapık kişiliksiz :(

bu aralar insanlar birseyler oluyor milletin akli fikri baska yerde.

ya ben böyle bişey diyecegini cidden düşünmemiştim buluşacaktık işte ne zamn geleceksin dedim rahat ol gelecegim gelincede çoçuk yapcam senden istemessen zorla dedi yuh dedim şok oldum :(

nekadar çirkin konuşmalar,bence duygusal davranıpta hemen yenilme,ararsa bayağı bi süründür bence yada sal yakasını gitsin boşver,

nekadar çirkin konuşmalar,bence duygusal davranıpta hemen yenilme,ararsa bayağı bi süründür bence yada sal yakasını gitsin boşver,

ben duygusal davranmak istemiyorum bıraktım zaten msj atmıyorum aramıyorum bitti öyle biriyle savgili kalamam zaten:45:

cnm hiç muhattap olma :20: hiç sölencek şey mi senle çocuk yapcam istemezsende zorla ne demek ya :52:
seviyosan üzülürsün belki ama zamanla alışırsın.. daha çok gençsin karşına daha ii biri çıkar emin ol :34:

cnm hiç muhattap olma :20: hiç sölencek şey mi senle çocuk yapcam istemezsende zorla ne demek ya :52:
seviyosan üzülürsün belki ama zamanla alışırsın.. daha çok gençsin karşına daha ii biri çıkar emin ol :34:

yani üzülmüyorum zaten öyle birine degmez bile bırakmam seni dye msj atmış ayrılamazsın falan yazmış bide ona sorcaktım sanki

Back
X