Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yok bole bıse yaa oldu ne beklıyordukı he gel yapalımmı dıyecektın bu nasıl bı dusuncedır yaa ne sanıyor kendını ahlaksız sey yok bunlarda hep bı ımalat hatası var kesın...Allahtan renklerını hemn bellı edıyorlarda uzak durabılıyorsun..
yok bole bıse yaa oldu ne beklıyordukı he gel yapalımmı dıyecektın bu nasıl bı dusuncedır yaa ne sanıyor kendını ahlaksız sey yok bunlarda hep bı ımalat hatası var kesın...Allahtan renklerını hemn bellı edıyorlarda uzak durabılıyorsun..
ya ben böyle bişey diyecegini cidden düşünmemiştim buluşacaktık işte ne zamn geleceksin dedim rahat ol gelecegim gelincede çoçuk yapcam senden istemessen zorla dedi yuh dedim şok oldum
cnm hiç muhattap olmahiç sölencek şey mi senle çocuk yapcam istemezsende zorla ne demek ya
seviyosan üzülürsün belki ama zamanla alışırsın.. daha çok gençsin karşına daha ii biri çıkar emin ol
cnm hiç muhattap olmahiç sölencek şey mi senle çocuk yapcam istemezsende zorla ne demek ya
seviyosan üzülürsün belki ama zamanla alışırsın.. daha çok gençsin karşına daha ii biri çıkar emin ol