• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefret ediyorum resmwn kocamdan da ailesindende

Cok ayip, su soylediginiz soz nekadar ayip.

Yazis sekliniz, cok uzgunum, okadar iticiki. Hakli oldugunuz seylerde nekadar haklisiniz, inanin tereddut ettirdi. Cok abartmissiniz, cok buyutmussunuz gibime geldi.

Hamilesiniz. Bir hayir konusun. Bi nefret kusmayin. Dua alin dua.

Bedduamı var küfürmü hakaretmi neeeeeeee

Kendime olan sitemim var saddece düngece sinir ve öfke ile yazışmış.

Nefret ediyosan niye hamile kaldin?

Eşimde yazmış ama eşimden değil o kv kp ve ailesindennnn.

Ya anlatamıyorum ya anlamıyorsunuz of çok bunalıyorum

Eşim ile aramzda bi proplm yok ikimzde çok istiyoruz bu bebişi hatta eşimi havalara uçuyor üstüme titriyor.

Eşime kızdığım nokta nasıl oluyorda annesinin bu oyunlarını görmüyor

Neden kv de de kalıyorsunuz birlikte yaşamıyorsunuz galiba . Ayrıca kim olursa olsun beklentiniz düşürün kv ister sevinsin ister dovunsun sen bebeğine bak mutlu ol.. eşine gelince anne kuzusu eşlerden nefret ediyorum gercekten:sinirli:

Neden kv de de kalıyorsunuz birlikte yaşamıyorsunuz galiba . Ayrıca kim olursa olsun beklentiniz düşürün kv ister sevinsin ister dovunsun sen bebeğine bak mutlu ol.. eşine gelince anne kuzusu eşlerden nefret ediyorum gercekten:sinirli:

Evet ayrı yaşıyor uzak olduğu için 1 haftalığına yanlarına geldik.

Eşim bana karşı maşşallah iyidir anlayışlıdır düşüncelidir ama evet gerckten ana kuzusu galibaaaaaaa

Eşim bana karşı maşşallah iyidir anlayışlıdır düşüncelidir ama evet gerckten ana kuzusu galibaaaaaaa
Ozaman gitme canim hem nefret edip. hem evine niye gidiyorsun

Eşim ile aramzda bi proplm yok ikimzde çok istiyoruz bu bebişi hatta eşimi havalara uçuyor üstüme titriyor.

ben sizi gerçek bulamadım nedense
kızıyorsunuz , hakaret ediyorsunuz . ve bebeğinizden bahsederken bebişi diye bahsediyorsunuz . biraz oturun da sakin olun. yazdıklarınız çok itici. sizin gibi gelin aman aman.

:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
çok şımarık geldi cümleleriniz. azıcık ciddi olamaz mısınız?

Annesi cunku. Senin kocani da o anne buyuttu. Ona oyun olarak gelmiyor demekki.

ben sizi gerçek bulamadım nedense
kızıyorsunuz , hakaret ediyorsunuz . ve bebeğinizden bahsederken bebişi diye bahsediyorsunuz . biraz oturun da sakin olun. yazdıklarınız çok itici. sizin gibi gelin aman aman.

:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
çok şımarık geldi cümleleriniz. azıcık ciddi olamaz mısınız?

Olabilir size samimi gelmiyor olabilirim ama çok üzülüyorum bu kv nin yaptıklarına zaten çok ağır bigebelik geçiriyorum.

Üstüne üstlük üslupsuzluğu kıskanışı ciddiye almayaşı çok üzüyor.

Bu arada gerçekten iyi değilim kendimi iyi hissetmiyorum.

İyi ifade edemiyorum kendimi farkındayım.

Ama keşke gelip görebilseniz tanık olsanızda empati kursanız.

Hadi o mümkün değil bu kadar yarğılayacagınıza eski konularıma bakın

Siz nazlanmaya gitmişsiniz sizin nazınızı çekmedikleri için de bu triplerdesiniz.
3 yıldır kv hiç mi hastalanmıyordu hiç mi yalan söylemiyordu hiç mi sizden iş beklemiyordu.
Birden hamile kaldığınızı öğrenince mi kv huy değiştirdi.
Bence sizin tribinizi kv görmüş sizi tripleriyle bastırmış bunun hırsını yaşıyorsunuz:))

Siz nazlanmaya gitmişsiniz sizin nazınızı çekmedikleri için de bu triplerdesiniz.
3 yıldır kv hiç mi hastalanmıyordu hiç mi yalan söylemiyordu hiç mi sizden iş beklemiyordu.
Bence sizin tribinizi kv görmüş sizi tripleriyle bastırmış bunun hırsını yaşıyorsunuz:))

İfade edemiyorum galiba çıldıracağım.

Ek bi başlık açıp eski konulara bakıp lütfen yorum yapın diye belirtsemmi acrp;)

Çok büyük sorunlarımız çok büyük kavgalarımız vardı hadi bebeğimin hatrına eşimin hatrına birdaha gururumu çiğniyip gidryim.

Belki düzeliriz buzları eritir yavruma huzurlu bir ortam sağlarız diye düşünüyordum ama sölediğim gibi hasta oldu kadın.

Kiiiiiii geçmişte eşime sen bunu mu beklicen evlen oğlum evlen tüm malım mülküm senin olsun diyen biri.

Beni hayal kırıklığına uğratan bebeğime kin duyması bunu hissettirmesi

Sölediklerinz oturdu içime lütfen eski konularıma göz atın:dondurma::duduk:

ben uslubunuzu sevmedim kusuruma bakmayin/ onceki konulariniza da baktim/ konusma diliniz cok kaba\
kayinvalidenize kiziyorsunuz ama ...

Back
X