Misafir sevmiyorum !!!

Evet arkadaşlar misafir sevmiyorum.
19 gün önce Doğum yaptım. Prematüre bebeğim.
Konuya geleyim;
Eşimin arkadaşının eşi 3 çocuğu var. 4 yaşında-18 aylık birde 2 buçuk aylık bebeği var.
Büyük nefesi misafir felan bebeğim için iyi değil.
Hastanede 1 hafta kaldım. Gelir gelmez hemen evime geldi. Öyle yaramaz 4 yaşında oğlu var ki anlatamam. Kızı da sürekli ağlıyor yabancı evi sevmiyor. Bağıra bağıra ağlıyorlar televizyona vuruyor Bilgisayara vuruyor. Yiyor yere tükürüyor. Mutfak dolaplarını karıştırıyorlar yani onlar geldiğinde 2 gün temizlik yapıyorum. Koltuklar halılar hep yağ pislik oluyor. Anneleri hiç birşey demez asla.

Neyse bunlar geldi ağlama bağırma derken anneleri de onlara bağırıyor. Bebeğim resmen delirdi sesten bağırmadan. Öpüyor zorluyor dibine kadar girip konuşuyor. Delirdim resmen delirdim. Böyle hergün geliyorlar. Kadın görüyor uykusuzum mahvolmuşum. Birde demez mi yardıma gidiyorum. Aksine arkalarını ben topluyorum. Zaten sezeryan Doğum yaptım çok zor.

1 hafta hastanede kaldığımda 2 kez yemek yolladı. Bir kere bebeğimin kıyafetlerini yıkadı. (Burda kimsem yok)
Eşim de deliriyor çünkü anneleri hiçbirşey demiyor.

Kızlar bişey diyemiyorum. Ama kafayı yiyeceğim.
Onlar geldiğinde çok yoruluyorum.
İnsan biraz da olsa yapma etme der çocuğuna bunda yok!!
Ne yapmalıyım. Asla bişey diyemiyorum kahretsin. :kızgın:

Ekleme:
Kapıyı tak tak vurdu. Bebek arabasını aldı kar oynamaya gelmişler bizim buraya (park,ve dağlar bana çok yakın) dönüşte uğrarız dedi. Bende gece hiç uyumadık dinlenmek istiyorum çok yorgunum kusura bakmazsan. Dedim. Tamam yarın görüşürüz dedi. Yarın eşimin ortağı ve İngiliz 2 yaşlı arkadaşımız var onlar gelecek zor olur. Dedim. İyi madem haberleşiriz dedi. Güldüm kapattım kapıyı
Ben yapamam ama sana tavsiyem su olur yapabilirsen: Sen de sürekli ona git. Her gün... Sürekli yardım iste bebek konusunda. Onu bunalt. Bir daha görüşmez seninle. Kurtulursun. :rapci:

Ben yapamam ama sana tavsiyem su olur yapabilirsen: Sen de sürekli ona git. Her gün... Sürekli yardım iste bebek konusunda. Onu bunalt. Bir daha görüşmez seninle. Kurtulursun. :rapci:
Yok canım kalsın. Ben bunun için çocuğumu perişan
Edemem ki.
Ben 1 çocuğumla işlerimi yetiştiremiyorum
O nasıl yapıyor bilmiyorum.
Ne görmek nede görüşmek istemiyorum.
Söyledikçe istedikçe imalı şekilde geri çeviriyorum.
Öyle de devam edeceğim.
Çok teşekkür ederim :KK52:

Edemem ki.
Öyle de devam edeceğim.
Sürekli geri çevirmeye devam et. Elbet eninde sonunda anlayacak

Edemem ki.
Öyle de devam edeceğim.
sanırım bu hafta hiç gelmedi daha doğrusu gelemedi :KK49:

İçim şişti okurken çünkü bir benzerini yaşadığım için konu bile açmıştım burada.
Ben de genel olarak yalnızlığa düşkünümdür.
Kalabalık ortamları pek sevmem.
Ama ne zaman bir misafir çağırsak, peşine 3-5 insan takıp geliyor. O zaman bir fıttırıyorum.
Göbek bağınız aynı mı kesildi diyesim geliyor. Gıcık bir durum.
İnsan bir şey de diyemiyor o daha fena.

Sanırım açık seçik bir şeyler söylemek gerek laftan anlamaları için yoksa tın yani.

Edemem ki.
Öyle de devam edeceğim.
Rica ederim. :) Ben de yapamam bunu ama akıllıca geldi bir an. :KK70:Böyle sinir krizi gecirirsin bir süre sonra. Ben de misafir sevmiyorum. :) Ailem bile iki gun kalip gitse gittikten sonra oh be dünya varmış diyorum. Esim kiziyor sen ne bicim insansın diye.

Inanki çok sinirlendim sana ya söyleyemiyorum da ne demek eğer bu denli rahatsizsan bir şekilde belli et valla ben olsam asla dayanamam❗

Evet arkadaşlar misafir sevmiyorum.
19 gün önce Doğum yaptım. Prematüre bebeğim.
Konuya geleyim;
Eşimin arkadaşının eşi 3 çocuğu var. 4 yaşında-18 aylık birde 2 buçuk aylık bebeği var.
Büyük nefesi misafir felan bebeğim için iyi değil.
Hastanede 1 hafta kaldım. Gelir gelmez hemen evime geldi. Öyle yaramaz 4 yaşında oğlu var ki anlatamam. Kızı da sürekli ağlıyor yabancı evi sevmiyor. Bağıra bağıra ağlıyorlar televizyona vuruyor Bilgisayara vuruyor. Yiyor yere tükürüyor. Mutfak dolaplarını karıştırıyorlar yani onlar geldiğinde 2 gün temizlik yapıyorum. Koltuklar halılar hep yağ pislik oluyor. Anneleri hiç birşey demez asla.

Neyse bunlar geldi ağlama bağırma derken anneleri de onlara bağırıyor. Bebeğim resmen delirdi sesten bağırmadan. Öpüyor zorluyor dibine kadar girip konuşuyor. Delirdim resmen delirdim. Böyle hergün geliyorlar. Kadın görüyor uykusuzum mahvolmuşum. Birde demez mi yardıma gidiyorum. Aksine arkalarını ben topluyorum. Zaten sezeryan Doğum yaptım çok zor.

1 hafta hastanede kaldığımda 2 kez yemek yolladı. Bir kere bebeğimin kıyafetlerini yıkadı. (Burda kimsem yok)
Eşim de deliriyor çünkü anneleri hiçbirşey demiyor.

Kızlar bişey diyemiyorum. Ama kafayı yiyeceğim.
Onlar geldiğinde çok yoruluyorum.
İnsan biraz da olsa yapma etme der çocuğuna bunda yok!!
Ne yapmalıyım. Asla bişey diyemiyorum kahretsin. :kızgın:

Ekleme:
Kapıyı tak tak vurdu. Bebek arabasını aldı kar oynamaya gelmişler bizim buraya (park,ve dağlar bana çok yakın) dönüşte uğrarız dedi. Bende gece hiç uyumadık dinlenmek istiyorum çok yorgunum kusura bakmazsan. Dedim. Tamam yarın görüşürüz dedi. Yarın eşimin ortağı ve İngiliz 2 yaşlı arkadaşımız var onlar gelecek zor olur. Dedim. İyi madem haberleşiriz dedi. Güldüm kapattım kapıyı

Meraba gecmis olsun prematüre ailemde çok var o yüzden hassas oluyorlar kuzular. Komsunuza bir süre gelmemesini söyleyin açıkça kibar bir dille nedeninı ise doktor tavsiyesi olduğunu söyleyin. Bebek kendine gelsin sonra yine gelirsiniz gibi seyler söyleyin anlayacaktır inşallah

Ha ha ay cok yuzsuz:)) naptin? Kabul ettin mi eve?
Kovamazdım ki. Suratımı astım.
Hatta oturdu. Dedim bugün dinlenecektim. 2 gündür zor geçiyordu. Keşke haber verseydin,dinleneceğim derdim. Dedim.
Allahımmm demez mi bana uzan şuraya ben çocuğa bakarım. :kızgın:

Canım neden aldın eve?
Kapıda kalsaydı keşke.
Bir tavır koymazsan gelmeye devam edecek.
Kov gitsin, açıkça anlat.
Açıkça belirtiyorum işte. Destek olalım birbirimize diyor.
Sen 3 çocuğunla bana destek olamazsın canım. Dedim daha ne diyeyim.

Açıkça belirtiyorum işte. Destek olalım birbirimize diyor.
Sen 3 çocuğunla bana destek olamazsın canım. Dedim daha ne diyeyim.
Artık gelmeni istemiyorum, bıktım falan diyebilirsin.
Karşındaki kişi anlıyo ama anlamamazlığa vuruyo işi.
Açma kapıyı, çocuğun sesini duysa da açma ki dank etsin.

yuh artık gerçekten geldi mi? uyanık bu sefer haber de vermemiş kabul etmezsin diye. kafası nasıl çalışıyor bu insanların anlamak imkansız. çocuklar orayı burayı dağıttığında çocuklara hayır yapamazsınız falan de. kadına da yapmasınlar sahip çık çocuklara işlere yetişemiyorum de. kendine denileni umursamıyor belki çocuklarından gocunur da rahat bırakır seni

Kadın nefret getirdi bana burda okurken. Yüzsüz müdür nedir insan biraz halden anlar .

Back
X