• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefret ediyorum resmwn kocamdan da ailesindende

önceki konulardan hatırladım sizi, yazdıklarınızı ilk okuduğumda konuşma tarzınızı beğenmemiştim ama eski konularınızı karıştırınca hatırladım. çok haklısınız ama nasıl olsa birkaç gün dayanacaksınız, eşinizi bu yüzden üzmeyin o da annesinin farkındadır ama size söyleyemiyordur. bağırsın çağırsın hiç umrunuzda olmasın eğer numara yapıyorsa tabi. eşiniz onu hastaneye götürecekmiş ne olduğu ortaya çıkar. gerçekten de hastaysa anlayışlı olun, çünkü bizlerin de başına herşey gelebilir. nasıl olsa çok kalmayacaksınız yanında.
Ben de hamileyim herkesin hamileliği aynı olmaz ama ben hergün işte yorulup eve gelince de yemek yapıyorum. kokusuyla beni bunaltabilecek yemekleri yapmamaya çalışıyorum, siz de herhangi basit bir yemek yapabilirsiniz kv beğenmezse beğenmesin, doktora gidene kadar buna dayanın.

Bu konu için söylüyorum ortada problem göremedim. Ne bekliyorsunuz ki? Herkes bebek sahibi oluyor, hamile kalıyor, doğum yapıyor. Ne yapsın ki kadın? Bel fıtığı ameliyatı olmuş birisi olarak söylüyorum ileri seviyede bir fıtığın yanında gebelik hiçbirşey.

Çok sinirlisin anlıyorum ama bi sakin ol ilk önce yazdıklarında haklı olabilirsin belki ama nefret ediyorum pislik kelimelerini sürekli kullanmadan sakince anlatsan belki olumlu yorumlar alacaksın.
Eşine de bu şekilde anlatıyorsan haklıyken haksız duruma düşüyosunur.
Konuya gelince ben olsam midem bulanıyorsa yapmazdım yemek eşime dışardan almasını söylerdim annesi hasta olabilir ama eşi de hamile.

Görüşlerini esirgemeyen herkese tşk öncelikle.
Gerçekten de dönüp konuma baktığımda kendimi ifade etme şeklim yanlış olmuş farkındayım ama inanın insanı çileden çıkarıyor gözünü döndürüyor sevgili kv:kızgın:

Dr götürmüştük zaten mr çekmiş ve hiç bir şeyin olmadığını söylemişti.

Kas gevşetici bir ilaç vermişti sadece.

Evr geldik yine aynı

Ve bize yani eşim ve bana karşı tutumu siz dr a önceden böle de bişi yok deyip gönder drmişsinizdir deyip , burnumuzdsn getirdi:KK11:

Ya sabır deyip eşim iki ablasınıda alıp başka bir dr a götrdü dr yine bişi yok deyince bu sefer bu nebicim dr bişi bilmiyor oldu ve son olarak başka bir dr a götürdük oda bişi yok dedi ve kv hala triplerde bu dr lar benden anlamıyor diye triplerde.:KK45:

En sonunda video alıcam sanırım tekken bi skntı yok gecede bi ihtiyacı olsa gidiyor ama biz özellikle eşim varken kendini yerden yere atıyor diyorum ve noktayı koyuyorum:KK51::KK54:

Bu konu için söylüyorum ortada problem göremedim. Ne bekliyorsunuz ki? Herkes bebek sahibi oluyor, hamile kalıyor, doğum yapıyor. Ne yapsın ki kadın? Bel fıtığı ameliyatı olmuş birisi olarak söylüyorum ileri seviyede bir fıtığın yanında gebelik hiçbirşey.
Kaç kez ameliyat oldunuz?

Back
X