• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefret ediyorum...................

hk2008

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
112
4
116
Muğla
iki senesi vajinismusla bir bucuk senesi de gelmek istemeyen bir bebegi beklemekle gecen 4 senelik bir evlilige sahip olan ben;#

cocuk konusu acilinca sahte gülücükler atmaktan da
her firsatta cocuk istemiyor musunuz diye soranlardan da
henüz degil, nasip demekten de
cevremde benden sonra evlenip istisnasiz cocuk sahibi olan herkesten de
onlarin bebek sohbetlerini dinlemek zorunda kalmaktan da
kendimden de
her seyden de
nefret ediyorum
nefret ediyorum
nefret ediyorum

neden ya neden!!!!
ben anne olmayi haketmiyor muyum ?
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canım dur bir sakin ol derdi veren allah dermanı da verir böyle konuşma lütfen çok üzüldüm :(

cnm bi saniye dur Yarabbim herşeyin en güzelini nasip eder inşallah.....cnm bu kadar üzzme kendini stres yapma güzelim bi saniye Allah ın izniyle herşey yoluna girer inşallah bu aralar herkesde duyuyorum bunu stresde çok etkiliyor cnm bnm üzme kendini Allah ım gönlüne göre versin böyle stres yapma

Son düzenleme:
disaridan bakinca öyle güclü görünüyorumki, bir sorun oldugunu anlamasinlar diye daha erken deyip gecistiriyorum, fazla düsünmüyorum, daha zamani var deyip moral bulmaya calisiyorum ama ama ama biraz önce bir arkadasimin daha hamile oldugunu üstelik istemedigi ve düsünmedigi halde oldugunu ögrenmek, cok cok cok dokundu yaaa :43:

iki senesi vajinismusla bir bucuk senesi de gelmek istemeyen bir bebegi beklemekle gecen 4 senelik bir evlilige sahip olan ben;#

kendimden de
her seyden de
nefret ediyorum
nefret ediyorum
nefret ediyorum

neden ya neden!!!!

cok sinirlenmissin, kiyamam yaa:29:
canim bosver milleti sen :100:
1,5 sene cok fazla bir zaman degil , allahim ins biran önce kavusturur seni bebisine
yalniz bu durumlarda kafana cok takarsan stress hormonlarini etkiler ve hamile kalmani zorlastirir
soranlarin agzini kapatmak icinde : suan hap kullaniyorum ve bu hapi kullanirkende hamile kalmamak gerekiyor diyebilirsin :34:

canım benim kardeşim de aynı bir yıldır çocuğu olmuyor moralman çok kötü durumda ben ona sen kendin çocuksun yapma etme diyorum çekmeyen bilemez biliyorum ama derdi veren allah dermanı da verir sakin ol düşünme çok 4 yıl olmuş daha senelerce çocuğu olmayanlar var bunları düşün lütfen :(

Arkadaşım infertilite tedavisi gören biri olarak,seni çok iyi anlıyorum.

Kesinlikle kolay değil.Durumun ortaya çıkardığı inişli-çıkışlı değişken duygular,belirsizlik,cevre baskısı vs. vs. vs.Ama başa geldiyse,arzu edileni gerçeğe dönüştürene dek elden geleni yapıp ,Allah'a teslim olmaktan ötesi yok.

Ve emin ol bu süreçte psikolojik olarak rahat olabilmek çok önemli.

Bu düşüncelerden sıyrılmaya,çabalamaya,sabretmeye,sebat etmeye gayret etmek durumundayız alternatifsiz.

Kendin ve gelmesini beklediğin minik meleğin için iyi olmak zorundasın.

Dilerim en hayırlı zamanda Allah sağlıklı bir evlatla yüzünü güldürür.

Canım benim .. gerçekten zor bir durum seni anlıyorum.Sana söyleyebileceğim tek şey sabır.Allah herkese farklı imtihanlar veriyor.Sana da bunu vermiş.Belki çocuğun olsa öyle kötü günler yaşayacaksın ki olmaması daha hayırlı.Bunun yanında çocuğu olanların da belki farklı konularda ağır imtihanları var.Herkesin sınavı ayrı..Dua et hayırlı evlat iste..Rabbim yardımcın olsun canımmm..Rabbim hayırlı evlat nasip etsin..

inşalah hayırlı zamanda kısmetiyle gelen tatlı bir yavrunuz olur. ben çocuk sahibi olmayı düşleyemediğimden tam olarak anlayamam hissettiklerinizi ama empati kurabiliyorum... zor olduğunu anlıyorum... kendinizi üzmeyin...

cok cok tesekkürler hepinize güzel yorumlariniz icin.
inanin cok ihtiyacim var böyle cümlelere..

duanin gücüne inaniyorum
lütfen benim icin, benim gibler icin dua edin.
herkes cektigini bilir ama, inanin bu cok zor bir imtihan....
:43:

kendimden de
her seyden de
nefret ediyorum
nefret ediyorum
nefret ediyorum

neden ya neden!!!!

Canım seni anlıyorum çok zor bir durum.8yıllık evli ve 5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışan şu anda da tutup tutmadığı belli olmadan karnını sevip test gününü bekleyen biri olarak çok iyi anlıyorum.Ama bu işler hem sabır hem kısmet işi.Boşver sen insanları,herzaman hayatımızın içinde olmaya bayılıyorlar,doğurursun sonra ikinci ne zaman niye yapmıyorsun diye sorarlar.Sen kendine ve eşine bak,huzurunu bozma,strese girme.Stres bu işin düşmanı.Kolay değil ama rabbimin vardır bir bildiği.Allah verecekse de hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin.Bende yıllarca gözyaşlarımı içime akıtıp neden dedim ama bu beni ve eşimi yıpratmanın dışında bir işe yaramadı.Şimdi soran olunca kısmet deyip kestirip atıyorum.Sanki biz bilmiyormışuz ya da akıl edemeyecek kadar geri zekalıyız ya bir doktora gitsenize diye akıl vermeye bile kalkıyorlar.Sen gönlünü ferah tut arkadaşım,rabbimin vardır bir bildiği,herşeyin bir zamanı var.Duymamaya çalış kolay değil biliyorum ama sana yazık.İnşallah en kısa sürede dileğine kavuşursun.Dualarım hepimiz için.Bak MEVLANA'NIN ÇOK SEVDİĞİM BİR SÖZÜ VAR:ÜZÜLME DER MEVLANA,ÇOK İSTEDİĞİN BİR ŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN YA DA OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR.Rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı eylesin, ne verirse hayırlısını versin,bol bol dua et ve şu nefre tsözcüklerini,neden sorularını at kafandan.Hem daha çok erken bu kadar olumsuz düşünmek için.Kendine iyi bak,sevgiler.

Back
X