Süper esinde sennle gelmişş :) :) okdar iyi yapmıssınki huzurlu mutlu yasadın en azından..1 aylıkken cektiysen resti sana bişey demeye yüzleri de olmaz cesaretleride..Benmde sonum senin gibi olucak heralde :)
ya aslında eşim burdan iş teklifi alarak geldi. ilk başta 5 yıl burada kalacaktık ama şimdi dükkan açtık ve artık buradayız.
tabi ki huzurluyum, mutluyum, keyfim yerinde. sana o yüzden dedim az çok benziyoruz diye.
benden sana tavsiye canım biraz sessiz kal. bak bu güne kadar eşimin ailesiyle ilgili çok fazla yorum yapmadım. sadece herkesin bildiği olayları konuştum ve eşimin akrabaları konuyu açtığı zaman tarafsız olmaya çalıştım. işte yeri geldi evet onlarda haklıydı şu konuda dedim. eşime karşı hiç bir zaman kötülemedim ailesini. ve biliyor musun şimdi çoğu akrabası beni çok sever. daha dün teyzesi aradı onunla konuştuk. ve her defasında teyzem der yani ben seni çok takdir ediyorum diye. ha bu politik davranmak mı evet ama mutlu olmak için böyle yapmak gerekli biraz.
sende sakın kimseye kötüleme. öylesine bir akşam otururken eşine baban şöyle dedi böyle yaptı falan deme. kendisinin konuyu açmasını bekle. ben çok sinirlenirdim bir şey demezdim eşime giderdim bir sigara yakar kendi kendime konuşurdum. çünkü ne zaman sen bir şey söylesen kıymete biniyorlar.