Nefret ettiğin yerde tek çocukla sıkıntıdan patlayarak yaşamak

Hepsonradangelir

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
259
101
23
Evet ben eski komşularımı eski evimi eski yaşantımı o kadar çok özlüyorum ki ilden ilçeye taşındık iş nedeniyle oturduğumuz mahalleden tutun eve komşulara çocuklarına hepsi sanki ben mutsuz olayım diye tasarlanmış tek çocukla bütün gün dört duvar tv çizgi film hayattan soğudum içimden hiçbişey yapmak gelmiyo diyetteyim kilo da aldım zaten yemek yapmak da gelmiyo içimden sanki yaşayan bi ölüyüm kendimi çok çaresiz hissediyorum napmalıyım?En çok da evladıma üzülüyorum ona yetemiyorum mutsuzum Hapishanedeyim sanki boğuluyorum.Kimsem yok eşim ve oğlumdan başka.

Hiç iş deneyimim olmadı beceremem diye korkuyorum oğlum 4e girecek

Yooo

Gayet de becerirsin

Çalışan Nasıl çalışıyor

Zaman geçer çevren olur denli hayatın olur

Komşuculuk vs aramazsın

Eğitimini bilmiyorum ama okumak da iyi Zaman geçirtir insana hem de ufku genişler

Üni mezunu isen ikinci üniversite yok değilsen de eğitimi nerede bıraktı isen oradan devam

Canım istersen gayet başarırsın karamsar olmayı hiç sevmiyorum, çıkın dolaşın haftasonu yakın illere gidin, kendine bi hobi bul, çocuğuna oyunlar hazırla birlikte pasta yapın akşam babasına sunun, düşününce yapılacak o kadar çok şey var ki siz bütün kapıları kapatmışsınız

Yani çalışırsam ya fabrika ya gündelik tarla işi aktivite şehir merkezine çok uzağız dün oğlumla bisiklet süreyim dedim yan komşum uzaylı görmüş gibi yanımdan konuşmadan geçti gitti

Komşularını bu kadar takma. Oğlunu al parka falan çık. Avm varsa oralara gidebilirsin yoksa da çevrede yürüyüşler yap. Çocuğu kreşe verirsen orda da illaki kafana göre çevre edinirsin.

Maddi olarak pek rahat olmadığımız için çevre illere gidemiyoruz pasta falan yapıyorduk aslında ama ben çok kilo aldım diyette olduğun için yapmak pek istemiyorum ama oğlum tek çocuk olduğu için hep bi yaşıtı arkadaş arıyo kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…