- 27 Temmuz 2018
- 259
- 101
- 23
- Konu Sahibi Hepsonradangelir
-
Komşularımız çok değişik insanlar hepsi köy kökenli olup ilçede bi mahallede toplanmışlar yobaz düşüncede ve çok soğuklar yani dedikoducu fitne fesat cinsten ben gurbetteyim zaten ve burda kimsem yokKafa dengi bir komşu, akraba yok mu ?
Hiç iş deneyimim olmadı beceremem diye korkuyorum oğlum 4e girecekOğlunun yaşı kaç
Eylülde kreş yaşına gelecekse iş aramaya başla şimdiden
Bir iş imkanı ya da aktivite tarzı bişey yok mu ?Komşularımız çok değişik insanlar hepsi köy kökenli olup ilçede bi mahallede toplanmışlar yobaz düşüncede ve çok soğuklar yani dedikoducu fitne fesat cinsten ben gurbetteyim zaten ve burda kimsem yok
Hiç iş deneyimim olmadı beceremem diye korkuyorum oğlum 4e girecek
Yani çalışırsam ya fabrika ya gündelik tarla işi aktivite şehir merkezine çok uzağız dün oğlumla bisiklet süreyim dedim yan komşum uzaylı görmüş gibi yanımdan konuşmadan geçti gittiBir iş imkanı ya da aktivite tarzı bişey yok mu ?
Yooo
Gayet de becerirsin
Çalışan Nasıl çalışıyor
Zaman geçer çevren olur denli hayatın olur
Komşuculuk vs aramazsın
Eğitimini bilmiyorum ama okumak da iyi Zaman geçirtir insana hem de ufku genişler
Üni mezunu isen ikinci üniversite yok değilsen de eğitimi nerede bıraktı isen oradan devam
Canım istersen gayet başarırsın karamsar olmayı hiç sevmiyorum, çıkın dolaşın haftasonu yakın illere gidin, kendine bi hobi bul, çocuğuna oyunlar hazırla birlikte pasta yapın akşam babasına sunun, düşününce yapılacak o kadar çok şey var ki siz bütün kapıları kapatmışsınız
Yani çalışırsam ya fabrika ya gündelik tarla işi aktivite şehir merkezine çok uzağız dün oğlumla bisiklet süreyim dedim yan komşum uzaylı görmüş gibi yanımdan konuşmadan geçti gitti
Milli eğitime başvuru yap istersen ama okul zamanına kadar da boşsun bu durumdaAtanamayan öğretmenim bölümüm sözel olduğu için işe yarar bi bölüm de bulamıyorum meslek sahibi olabilcem
Atanamayan öğretmenim bölümüm sözel olduğu için işe yarar bi bölüm de bulamıyorum meslek sahibi olabilcem
Maddi olarak pek rahat olmadığımız için çevre illere gidemiyoruz pasta falan yapıyorduk aslında ama ben çok kilo aldım diyette olduğun için yapmak pek istemiyorum ama oğlum tek çocuk olduğu için hep bi yaşıtı arkadaş arıyo kendineCanım istersen gayet başarırsın karamsar olmayı hiç sevmiyorum, çıkın dolaşın haftasonu yakın illere gidin, kendine bi hobi bul, çocuğuna oyunlar hazırla birlikte pasta yapın akşam babasına sunun, düşününce yapılacak o kadar çok şey var ki siz bütün kapıları kapatmışsınız
Hayır fabrikada çalışıyorEsinizin isi ne memurmu
Avm yakın olsa bizim için güzel olurdu ama burası köyden beterKomşularını bu kadar takma. Oğlunu al parka falan çık. Avm varsa oralara gidebilirsin yoksa da çevrede yürüyüşler yap. Çocuğu kreşe verirsen orda da illaki kafana göre çevre edinirsin.
Başvuru yapmıştım kabul edilmediO zaman ücretli öğretmenlik yap
Hem harçlık hem sosyallik
Ben hiç çalışmadım vs deyince mesleğin yok sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?