- 27 Temmuz 2018
- 259
- 101
- 23
- Konu Sahibi Hepsonradangelir
-
Aynen öyleMilli eğitime başvuru yap istersen ama okul zamanına kadar da boşsun bu durumda
Başvuru yapmıştım kabul edilmedi
İş değişikliğiNeden ilçeye taşındınız?
Başvuru yapmıştım kabul edilmedi
Oğluma şimdi kek yaptım inanılmaz sevindi teşekkürlerCanım istersen gayet başarırsın karamsar olmayı hiç sevmiyorum, çıkın dolaşın haftasonu yakın illere gidin, kendine bi hobi bul, çocuğuna oyunlar hazırla birlikte pasta yapın akşam babasına sunun, düşününce yapılacak o kadar çok şey var ki siz bütün kapıları kapatmışsınız
İnanın ki kibirli bi insan değilim umutsuzluğum önceden ve sonradan yaşadıklarım yaşıyor olduklarım ve benim hatalarım yüzünden gerçekleşti ben kendime hep şöyle diyorum eğer böyle böyle yapmasaydın şimdi çok Mutlu olabilirdin kendi ellerinle kendini mahvettin anlatıcak çok şey var aslında ama bu sadece sorunlarımın bikaçıÖncelikle tüm umutsuzluğunuzu ve kibirli tutumunuzu bir kenara atarak insanlarla kaynaşmayı deneyin öyle hemen sıkı fıkı olamazsınız tabii, sabredin. Pozitif, hayat dolu olun, umut edin, şükredin her şey yoluna girecektir.
Canım benim çok sevindim:) Hep çok mutlu olursun insallahOğluma şimdi kek yaptım inanılmaz sevindi teşekkürler
İnanın bana sizi çok iyi anlıyorum ama hayat bu insan neler neler yaşıyor önemli olan pes etmemek. Bulunduğunuz yerde mutlaka komşularınız vardır insanlara bir şans verin, kaynaşmayı deneyin derim. Olmadı hafta sonları yeniden yakın illere gider gezersiniz. Daha önce hiç yapmadığınız etkinlikler, hiç okumadığınız kitaplar, hiç izlemediğiniz filmler izleyin. Yürüyüş, spor yapın. Benim çok dümdüz bir hayatım var mesela arkadaş çevremde çok azdır ama inanın bana 24 saat yetmiyor. Okuduğum bölüme göre oldukça az bir ücretle part time çalışıyorum iş dışında kalan zamanda kitap, müzik, yürüyüş, spor yapıyorum. Bulunduğumuz mahalleye yeni taşındık mesela ama hemen alt komşuyla kaynaştım sürekli görüşüp kahve içiyoruz. Çok can ciğer miyiz, tabiki değiliz ama mahsat sohpet, muhabbet o yüzden çok seçici olmaya da gerek yok zannımca :)İnanın ki kibirli bi insan değilim umutsuzluğum önceden ve sonradan yaşadıklarım yaşıyor olduklarım ve benim hatalarım yüzünden gerçekleşti ben kendime hep şöyle diyorum eğer böyle böyle yapmasaydın şimdi çok Mutlu olabilirdin kendi ellerinle kendini mahvettin anlatıcak çok şey var aslında ama bu sadece sorunlarımın bikaçı
Bizim buralar komşuluk açısından çok sıkıntılı çünkü insanlar sıkıntılı bu yüzden komşuları iyi olanlara çok özeniyorumİnanın bana sizi çok iyi anlıyorum ama hayat bu insan neler neler yaşıyor önemli olan pes etmemek. Bulunduğunuz yerde mutlaka komşularınız vardır insanlara bir şans verin, kaynaşmayı deneyin derim. Olmadı hafta sonları yeniden yakın illere gider gezersiniz. Daha önce hiç yapmadığınız etkinlikler, hiç okumadığınız kitaplar, hiç izlemediğiniz filmler izleyin. Yürüyüş, spor yapın. Benim çok dümdüz bir hayatım var mesela arkadaş çevremde çok azdır ama inanın bana 24 saat yetmiyor. Okuduğum bölüme göre oldukça az bir ücretle part time çalışıyorum iş dışında kalan zamanda kitap, müzik, yürüyüş, spor yapıyorum. Bulunduğumuz mahalleye yeni taşındık mesela ama hemen alt komşuyla kaynaştım sürekli görüşüp kahve içiyoruz. Çok can ciğer miyiz, tabiki değiliz ama mahsat sohpet, muhabbet o yüzden çok seçici olmaya da gerek yok zannımca :)
Canım ildeyim,merkezi bi yerdeyim,iki cocugum var,dört duvar arasındayım,sıkılmaya fırsatım bile olmuyo,bi bakıyorum akşam olmuş.suan bebegi uyuttum.bi koşu kaş bıyık aldırmaya gidicem.ewe gelip akşam yemegi hazırlıgına baslıycam,yemekti caydı bulasıktı oyundu derken cocukları dokuzda odalarına götürüyorum.sonrası allah kerimEvet ben eski komşularımı eski evimi eski yaşantımı o kadar çok özlüyorum ki ilden ilçeye taşındık iş nedeniyle oturduğumuz mahalleden tutun eve komşulara çocuklarına hepsi sanki ben mutsuz olayım diye tasarlanmış tek çocukla bütün gün dört duvar tv çizgi film hayattan soğudum içimden hiçbişey yapmak gelmiyo diyetteyim kilo da aldım zaten yemek yapmak da gelmiyo içimden sanki yaşayan bi ölüyüm kendimi çok çaresiz hissediyorum napmalıyım?En çok da evladıma üzülüyorum ona yetemiyorum mutsuzum Hapishanedeyim sanki boğuluyorum.Kimsem yok eşim ve oğlumdan başka.
Aslında bizim sorunumuz tek çocuk belki bizim de bi kardeşi olsa bu kadar benim üzerimde kalıp çocuk aramıycak yalnızlık zor oluyo çoğu zamanCanım ildeyim,merkezi bi yerdeyim,iki cocugum var,dört duvar arasındayım,sıkılmaya fırsatım bile olmuyo,bi bakıyorum akşam olmuş.suan bebegi uyuttum.bi koşu kaş bıyık aldırmaya gidicem.ewe gelip akşam yemegi hazırlıgına baslıycam,yemekti caydı bulasıktı oyundu derken cocukları dokuzda odalarına götürüyorum.sonrası allah kerim
Galiba sorun bizim tek çocuk olmamız ve monotonluktan Bi de kreş maddi olarak bizi zorlar gibiBenim yasadigim yerde hic komsuluk yok, sadece merhabalasiriz o kadar.
Balkonunuz yok mu ?
Sisme havuz resmen hayat kurtariyor.
Ben sabah kalkip cocuklara sutlerini verdigim gibi firliyorum disari, en gec 8 de disaridayiz sicaga kalmayalim diye.
10 a kadar parkta oynatiyorum eve gelip kahvalti ediyoruz.
Balkona sisme havuz attim.
Kahvalti sonrasi suya sokuyorum ikisini de.
1-2 saat suda oynayip yemek yiyip uykuya yatiriyorum.
Uyandiklarinda yemekti biraz cizgi filmdi 4 oluyor zaten.
Sonra ya disari cikiyoruz ya evde takiliyoruz.
Kimseye takilmayin bnce, cocugunuzla lego yapabilirsiniz, resim cizebilirsiniz.
Ve bnce eylulde acilen krese baslatin, sosyallessin.
Galiba sorun bizim tek çocuk olmamız ve monotonluktan Bi de kreş maddi olarak bizi zorlar gibi
Çok teşekkür ederim güzel fikirleriniz içinCok cocukta da kavga eksik olmuyor ama yinede guzel :)
Balkon varsa kesinlikle uygun bi havuz atin, oyuncaklarini yuzdurur, kendi girer en az 1-2 saat oynar.
Yuz boyama yapabilirsiniz.
Ben bizim oglani ivedikten korsana her kiliga sokuyorum :)
Korsan olunca korsancilik oynuyorlar, kaplan olunca orman oynunlari.
Silince yada yikayinca cikan yuz boyalari var,en kotu internetten temin edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?