Nefret ettiğin yerde tek çocukla sıkıntıdan patlayarak yaşamak

Kendimi yanlış anlattım sanırım bende köylüyüm ve köylü insanlarla bi sorunum yok hatta buraya taşınırken sevinmiştim ama tam bi hayal kırıklığı köyde yaşayan gibi olmuyo malesef

Kreşe maddi açıdan gönderemiyorum ama çok isterdim

Teşekkür ederim değerli görüşleriniz için

Gerçekten kabul ederler mi çok sevindim şu an
Niye kabul etmesinler ki hem ilçelerde eş durumu dışında meslek sahibi olup evde oturan kişi sayısı azdır. Sen kendine güven yapacağını düşün, yapabileceğini hissettir iş verene tabi ki kabul ederler. Birazda buna şükürcü yaklaşımda olmak gerekir. Herşeyi dert etmemek için

Eşim de demişti ama ben o yaştaki çocukların eğitimini almadığım için kabul etmezler demiştim

Ama siz hicbir sey denememissiniz ki bu durumu degistirecek.

Bir sosyal medyayi karistirin anne cocuk gruplari var mi bakin?

Belediyeye bir gidin, cocuklar icin kurs vs var mi arastirin, oralarda sizin gibi velilerle de tanisirsiniz hem.

Bir sehir kutuphanesine gidin nasil bir yer, bazen cocuklae icin aktiviteler de olabiliyor oyle yerlerde.

Hic olmadi illa buyuk bir parki vardir, gidin uygun saatlerde her gun, cocugunuz en azindan bir arkadas edinir.

Cocuk oyun alani olan kafeler vardir belki arastirin, oyle yerlerin de organizasyonlari olabiliyor. Hic olmasa onu oyun alanina birakir siz kitap kahve keyfi yaparsiniz.

Ve de 4 yasinda ise eylulde anaokulunu muhakkak dusunun.

Bende sizin gibi ilden ilceye geldim ve hic kimsem yoktu.ilk yil kafayi yemek uzereydim hem cocuguma hem esime karsi da kotu oluyordum istemeden.normalde hic komsu iliskilerini sevmezdim.sonra bi komsumla tanistik ve aramiz o kadar iyiki sirf bi daha boyle komsu bulamam diye evimi tasimak istemiyorum.yarin esimin tayin sonucu belli olacak gidersek cok uzulecegim.bi zamanlar nefret ediyodum simdi komsum sayesinde cok seviyorum burayi.bence sizde on yargili olmayin insanlari taniyin akliniza yatmazsa uzak durursunuz

ücretli öğretmenlik icin basvuru yapin. birde yaz zaten cikin acik alanda istediginix faaliyetleri yapin. bakislari umursamayin. zamanla alisir onlar da

İnanın elimden geleni yaptım

Merhabalar yazınızı okudum cok sevindim acaba bana da kader bu şekilde güler mi dedim ne güzel hem atanmışsıniz hemde hamile kalmissiniz iki mucizeyi bir arada yazmışsınız
Şu an bende sizin yaşadığınız dönemleri yaşıyorum atanmak istiyorum 3 senedir olmuyor bebek istiyorum oda olmuyor ne yapacağımı bilemedim bu sene ise girdik çalışıyorum ama atanma nasıl oolur ayda olur mu ki.siz nasıl başardınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…