- 27 Temmuz 2018
- 259
- 101
- 23
- Konu Sahibi Hepsonradangelir
-
İstediğim meslekti ama zamanla bana uygun bi meslek olmadığını farkettimProfil ismin gibi tam bi umutsuz vakaaın..bu ne özgüvensizlik?peki niye ögretmenlik okudunuz?
Gerçekten kabul ederler mi çok sevindim şu anBulunduğunuz ilçedeki kreşlere iş başvurusunda bulunun. Fazla maaş talep etmeyin ne iş verirlerse yapın ayrıca. Hem çocuğunuz ücretsiz kreşe başlar hem siz işe başlamış olursunuz birlikte sosyalleşirsiniz mis gibi.
Kreşe maddi açıdan gönderemiyorum ama çok isterdimOğlunuzu yarım gün kreşe gönderin. Her sabah siz götürün, öğlen dönerken bi parka, markete uğrayın. Okullar açılana kadar eşinize uygun vakitte yürüyüşler yapın. Kendinizi ve çocuğunuzu eve kapatmanın hiçbir yararı yok. İlçeden yakın zamanda ayrılma imkanınız yoksa şartları kendiniz düzeltmeye çalışın bence. Ben burdayım, iyi vakit geçirmeliyim deyip kendinizi motive edin çocuğunuz bir daha bu yaşa geri dönmeyecek. Komşuların bakışlarını takmayın siz de bakın, selam verin, tebessüm edin.
Teşekkür ederim değerli görüşleriniz içinsiz boyle boyle depresyona girersiniz, çocuğunuzla beraber evde ve disarda oynanan zeka aktiviteleri satılıyor nette, onlardan alin, eglenceli oyunlar oynayın, arada parka goturun, hem ona arkadas hem size. dünyanın her yerinde iyi insan da var kotu insan da, belki iyi bir komsu vs çıkar karsiniza..bolca kitap sipariş edip yeni farklı yemekler öğrenmeyi deneyin, bol kitap okuyun, evde pilates vs yapiyormuş cogu kadın, siz neden yapamayacaksınız..
Niye kabul etmesinler ki hem ilçelerde eş durumu dışında meslek sahibi olup evde oturan kişi sayısı azdır. Sen kendine güven yapacağını düşün, yapabileceğini hissettir iş verene tabi ki kabul ederler. Birazda buna şükürcü yaklaşımda olmak gerekir. Herşeyi dert etmemek içinGerçekten kabul ederler mi çok sevindim şu an
Eşim de demişti ama ben o yaştaki çocukların eğitimini almadığım için kabul etmezler demiştimNiye kabul etmesinler ki hem ilçelerde eş durumu dışında meslek sahibi olup evde oturan kişi sayısı azdır. Sen kendine güven yapacağını düşün, yapabileceğini hissettir iş verene tabi ki kabul ederler. Birazda buna şükürcü yaklaşımda olmak gerekir. Herşeyi dert etmemek için
İnanın elimden geleni yaptımBende sizin gibi ilden ilceye geldim ve hic kimsem yoktu.ilk yil kafayi yemek uzereydim hem cocuguma hem esime karsi da kotu oluyordum istemeden.normalde hic komsu iliskilerini sevmezdim.sonra bi komsumla tanistik ve aramiz o kadar iyiki sirf bi daha boyle komsu bulamam diye evimi tasimak istemiyorum.yarin esimin tayin sonucu belli olacak gidersek cok uzulecegim.bi zamanlar nefret ediyodum simdi komsum sayesinde cok seviyorum burayi.bence sizde on yargili olmayin insanlari taniyin akliniza yatmazsa uzak durursunuz
Yaşadığım yer görünüyo muYaşadığınız yer doğru mu bilgilerde ?? Merak ettim de
EvetYaşadığım yer görünüyo mu
Doğru evet
Neden merak ettinizDoğru evet
Ben orda doğdum büyüdüm bana da şuan yaşadığı yerin insanları yoz geliyor çocukken farkında olmuyoruz sanırım büyüdükçe görüyoruz insanların gerçek yüzlerini :/Doğru evet
Canım ben ildeyken gayet mutluydum komşularım da iyi sayılırdı fakat taşındık sen merkezde mi büyüdün ilçede miBen orda doğdum büyüdüm bana da şuan yaşadığı yerin insanları yoz geliyor çocukken farkında olmuyoruz sanırım büyüdükçe görüyoruz insanların gerçek yüzlerini :/
Merhabalar yazınızı okudum cok sevindim acaba bana da kader bu şekilde güler mi dedim ne güzel hem atanmışsıniz hemde hamile kalmissiniz iki mucizeyi bir arada yazmışsınızÇok üzuldüm adinıza..uniberste okuyan heleki ögretmenlik gibi bir meslegi okuyup cocuk yetistirmek yerine evde körelen hanımlara üzuluyorum..ama yorumlarınıza dayanarak yazıyorum sizin ozgüven sorununuz var.
Ben istanbul gibi bi yerde buyudum...ve sosyal hayati bol olan merkez bi sehirde unv okudum..okudugum sehirde esimle evlendim..atanamamistim henuz ama kaderime razi gelmedim..bolumumde cok az atama yapiliyordu..ve artik cevrenin alay konusu olmustum bu komuda..her sene kpss illeti ile ugrasiyordum.
Evliligimin il 3 yili sinava hazirlanmak ve ders stresi ile gecti...ve ben bu yol ugruna anneligi bile ertelemistim.
Ne oldu biliyormusun...kendime aon sans verdigim kpss doneminde atandim ve atandigimda 7 aylik hamileydim..
Sonra dogunun köy denilebilecek bir ilcesinde suan ogretmenim...sosyallik cok az.esinde tayin isteyip yanina geldi...
Yani aramizdaki tek fark benim calisiyor olmam...
Yazin ailelerin yanina gidip geziyoruz..tatil yapiyoruz..ilcedeysek eger haftasonlari kizimizla merkeze inip dolasiyoruz..haftaici kizimla zaman geciyor zaten..yemejti oyundu derken geciyor.
Alip kizimi geziyorunda..arkadasliklar edindim onlara gidiyorum onlar geliyor.
Tamam sizin dediginiz gibi insanlarda var ama iyi kafa dengi insanlar da var..ama sizin bu insanlari kesfetmeme sebebiniz surekli evde olmaniz..bi cocuk parki dami yok? Yada ailedestek merkezi..ilce kutuphaneye gidin mesela oradaki calisanlarla sohpet edersiniz..ben mesela arkadas oldum o sekilde..
Eger hicbiri sizi sarmiyorsa oturun kpss ye hazirlanin tek cozum ordan kurtulmak.
Bu hayat sizin kumanda sizde..siz neye basarsaniz onu yasar yada izlersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?