Nefret Kaynana

Esiniz evi onlara aldi sesinizi cikaramadiniz ama iki bluza mi ses cikariyorsunuz? İlginc

yani ev borcunu eşim ödüyor o yüzden istersem 180 gün de kalırım kimse bişey diyemez mi diyorsunuz?

Zaten plan yapmıyoruz.Esim bana diyor gidelim diye oda diyor tamam hazirlaniyorum ben.Yani bir yerden sonra insanin siniri bozuluyor.Ben zaten ailemin yanindan geldim 2 ay oldu iki hafta kaldim bu izni de burada geciriyoruz.Her izin de tatil programi yapılmıyor yoksa benim de hosuma gitmiyor kic kica oturmak.Ama esimi kirmamak icin ses etmiyorum.

Cok asiri saygi probleminiz var. Esiniz ev aldi diye insanlarin ustune gidip nasil kalabiliyorsunuz 18 gun? Hamilesiniz nasil rahat ediyorsunuz elalemin evinde? Tuvalete kalkar insan gece ,gunde 3 defa ara ogun birseyler yemek zorundadir, ayagini uzatip yatmak zorundadir. Hayretle okudum resmen bu rahatliginizi. Esiniz ev aldi onlara diye gidip kalma hakkiniz yok ki bu kadar uzun sure? Yanlissiniz yanlis.

Zaten plan yapmıyoruz.Esim bana diyor gidelim diye oda diyor tamam hazirlaniyorum ben.Yani bir yerden sonra insanin siniri bozuluyor.Ben zaten ailemin yanindan geldim 2 ay oldu iki hafta kaldim bu izni de burada geciriyoruz.Her izin de tatil programi yapılmıyor yoksa benim de hosuma gitmiyor kic kica oturmak.Ama esimi kirmamak icin ses etmiyorum.

yani ev borcunu eşim ödüyor o yüzden istersem 180 gün de kalırım kimse bişey diyemez mi diyorsunuz?
Kesinlikle ayni noktaya deginmisiz. Kasikla veririm sapiyla gozunu oyarim mantigi. Cok yanlis. Ev de almam gidip de kalmam. Ama evi aldiysam iki bluza da ses etmem. Bugunun yarini da var. Anasina alinacak iki kiytirik bluza esinin trip yapmasini goren koca yarin kvsine alinan bir sise suya agzina geleni de soyler ve haklidir da soylemekte

Alginiza hayran kaldim.Belese oturun yiyin diyorsunuz ya belese degil onlar diyorum biz zaten kendi yedigimizde dahil onlarin yediklerini alıyoruz esim istiyor diye buradayim meraklisi degilim kimsenin

Alginiza hayran kaldim.Belese oturun yiyin diyorsunuz ya belese degil onlar diyorum biz zaten kendi yedigimizde dahil onlarin yediklerini alıyoruz esim istiyor diye buradayim meraklisi degilim kimsenin

baş başa gidin arada. gitceğiniz yeri söylemeyin . işimiz var deyin çıkın

arkadaşım 3-4 gün kalın sonra yine 4-5 günlük tatil yapın. siz yazdınız mutfak masraflarını karşılıyoruz diye.. e her günde geziyorsunuz.. aynı hesap.. kalanıda evinizde geçirin..

Yahu siz lafi nerenizden okuyorsunuz hayret birsey.Ben evi biz aldik biz otururuz mu yazdim Allah askina ya bu nasil bir mantiktir.Belese otur ye ic yazmışsınız ben de onu diyorum beles degil hicbir sey diye.Evi odedik kaliriz demek kadar sacma birsey mi var?Ozaman herkes kaynanasina giderken ev alsin gitsin yoksa kalmasin bu mu yani mantik?Sacma sapan yerlere cekmeyin benim konumu.Saygisiz diyenler de şunu diyim ben bu mevzularin hicbirinde kaynanama veya esime tek laf etmedim.Saygisizlik diyemezsiniz

Yahu siz lafi nerenizden okuyorsunuz hayret birsey.Ben evi biz aldik biz otururuz mu yazdim Allah askina ya bu nasil bir mantiktir.Belese otur ye ic yazmışsınız ben de onu diyorum beles degil hicbir sey diye.Evi odedik kaliriz demek kadar sacma birsey mi var?Ozaman herkes kaynanasina giderken ev alsin gitsin yoksa kalmasin bu mu yani mantik?Sacma sapan yerlere cekmeyin benim konumu.Saygisiz diyenler de şunu diyim ben bu mevzularin hicbirinde kaynanama veya esime tek laf etmedim.Saygisizlik diyemezsiniz

Rahat olduğumu kim söyledi sana?Ben zaten esimin hatrina kaliyorum dedim birdahakine iyi oku öyle yaz

Rahat olduğumu kim söyledi sana?Ben zaten esimin hatrina kaliyorum dedim birdahakine iyi oku öyle yaz
senli benli konusmayalim, beni taniyor musunuz hayirdir?

Saygisiz konusmak bizlere burada bir sey kazandirmaz.

Son olarak kvnize alinan hic bir seye laf soyleyemezsiniz,esinizin problemi. O halletsin. Eger siz karisirsaniz yarin obur gun sorun olur.

İyi gunler SİZE

arkadaşlar konuyu ne kadar yanlış yerlere çekmişsiniz arkadaşın derdi dışarı çıkarken her seferinde kv gitmesi yada başkarına da birşeyler aldırması boşanmış bir evladı daha olduğunu bize yaptığını ona neden yapmıyor gibi algıladım ben , sizde eşinize seni kırmak istemiyorum ama lütfen 1 haftadan fazla kalmayalım başbaşa güzel biryere gidelim diyebilirsiniz

Kaynanan siz gelmeden hic disari cikamiyor mu acep?
Siz gelme dediginiz halde gelmemesi gerek ama ben uzuldum kaynanana ya nedense.
Oglundan boyle tepki gormesi uzer insani. Bence daha az kalin artik.
Ben de hamileyim o kadar cilesini cektigim cocugumun bana boyle davranmasini istemezdim.

Son düzenleme:
Alt tarafı izninizde gidiyorsunuz aynı şehirde bile değilmişsiniz ki zaten eşinizle bol bol geziyorsunuz gelse ne olacak yine elele tutuşur gezersiniz ne zararı olacak görende evine eşya aldırıyor zanneder bir bluz etekten en olur ki. Yok kaynımın durumu iyi o almıyor almasın siz alın ne var gözünüze mi batıyor senede bir kere bir şey almak. Başkada bir sorununuz yok ki anlattığınız siz hiç mi anneniz bir şey almıyorsunuz benim annem gelir kalmaya kendi eşim alır anneme. Nefret edecek kadar bir durum yok kendinizde gidersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…