- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.407
- 798
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Esiniz evi onlara aldi sesinizi cikaramadiniz ama iki bluza mi ses cikariyorsunuz? İlgincIki bluzun lafini edecek kadar kisiliksiz değilim cok şükür esim onlara aldigi evin borcunu hala ödüyor 18 günlüğüne ne işiniz var diyenlere diyorum bunu da.Ayrica yedigimizi ictigimizi cok şükür market malzemeleri bizden cikiyor izne gelince.Ben bi kendi basimiza gezmek istemisim cok mu bunlara göre?Ustelik 20 kez gidiyorsak 19unda onlari gezdiriyorsak
Iki bluzun lafini edecek kadar kisiliksiz değilim cok şükür esim onlara aldigi evin borcunu hala ödüyor 18 günlüğüne ne işiniz var diyenlere diyorum bunu da.Ayrica yedigimizi ictigimizi cok şükür market malzemeleri bizden cikiyor izne gelince.Ben bi kendi basimiza gezmek istemisim cok mu bunlara göre?Ustelik 20 kez gidiyorsak 19unda onlari gezdiriyorsak
Cok asiri saygi probleminiz var. Esiniz ev aldi diye insanlarin ustune gidip nasil kalabiliyorsunuz 18 gun? Hamilesiniz nasil rahat ediyorsunuz elalemin evinde? Tuvalete kalkar insan gece ,gunde 3 defa ara ogun birseyler yemek zorundadir, ayagini uzatip yatmak zorundadir. Hayretle okudum resmen bu rahatliginizi. Esiniz ev aldi onlara diye gidip kalma hakkiniz yok ki bu kadar uzun sure? Yanlissiniz yanlis.Kim kimo besliyor onu bilmeden konusma bence.Altindaki evinin borcunu hala esim ödüyor biz geldigimiz zaman market masraflari hic onlarin cebinden de cikmaz ben elimden gelince ona da alalim diyorum zaten ama bizi keriz yerine koymasi yapışık ikiz gibi gezmek istemesi sinirlerimi bozuyor.Olay bir bluzden degil yani !!
Kesinlikle ayni noktaya deginmisiz. Kasikla veririm sapiyla gozunu oyarim mantigi. Cok yanlis. Ev de almam gidip de kalmam. Ama evi aldiysam iki bluza da ses etmem. Bugunun yarini da var. Anasina alinacak iki kiytirik bluza esinin trip yapmasini goren koca yarin kvsine alinan bir sise suya agzina geleni de soyler ve haklidir da soylemekteyani ev borcunu eşim ödüyor o yüzden istersem 180 gün de kalırım kimse bişey diyemez mi diyorsunuz?
Alginiza hayran kaldim.Belese oturun yiyin diyorsunuz ya belese degil onlar diyorum biz zaten kendi yedigimizde dahil onlarin yediklerini alıyoruz esim istiyor diye buradayim meraklisi degilim kimseninyani ev borcunu eşim ödüyor o yüzden istersem 180 gün de kalırım kimse bişey diyemez mi diyorsunuz?
Alginiza hayran kaldim.Belese oturun yiyin diyorsunuz ya belese degil onlar diyorum biz zaten kendi yedigimizde dahil onlarin yediklerini alıyoruz esim istiyor diye buradayim meraklisi degilim kimseninyani ev borcunu eşim ödüyor o yüzden istersem 180 gün de kalırım kimse bişey diyemez mi diyorsunuz?
baş başa gidin arada. gitceğiniz yeri söylemeyin . işimiz var deyin çıkınKizlar bizim 18 gunluk bir iznimiz vardi eşimin ailesinin yanina geldik.Merkezdeyiz.Geldiğimiz günden beri nereye gitsek onu da götürdük her gittigimiz yerde kendine alacak birşeyler buluyor.Eşim gelince yok etek alacaktim bluzum yok bilmem ne.Esim de dun bana dedi nedense hep ben gelince eksikleri oluyor diye.Ben birşey demedim.Bugün de eşim dedi seni yeralti carsisina götüreceğim diye.O da diyor çocuğu(torunu) okuldan alayim da gidelim diye.Eşim dedi bizle gelmeyi düşünmüyorsun heralde diye.Oda gelcem dedi.Esim de biz hic bas basa kalmayalim ozaman dedi.Kaynana da diyor siz gezin ben yaninizda dururum istediğiniz yere gidin zararim olmaz geleceğim diye.Hamileyim zaten bu duruma cok fazla sinirlendim.Zaten kayinbabam calisiyor e oğlu yeni boşandı esim kadar maasi var ayni evdeler biz de onlarlayiz.Bizi mi bekliyorsun gezmek icin.Diyor Allah razi olsun siz gelin heo geziyoruz diye tamam biz de goturelim birsey yok da herseyin de bir siniri var bu kadar yuzsuzluk nedir ya.Ben aileme kurban olayim onlarin hic böyle birseyi olmaz altimiza arabamizi verirler kendimiz ne yapmak istersek yapariz.Izne giderim iki kurus harcatmaz babam alisverisimi yapar.Buraya geliyoruz harcatmamak bir yere dursun kaynana kendine bir ihtiyac biciyor sonra kaynimi söylüyor ona da alalim.Ben de zaten yorgunum hepten sinirlendim yorgunum gitmiycem gezmeye dedim...
Zaten plan yapmıyoruz.Esim bana diyor gidelim diye oda diyor tamam hazirlaniyorum ben.Yani bir yerden sonra insanin siniri bozuluyor.Ben zaten ailemin yanindan geldim 2 ay oldu iki hafta kaldim bu izni de burada geciriyoruz.Her izin de tatil programi yapılmıyor yoksa benim de hosuma gitmiyor kic kica oturmak.Ama esimi kirmamak icin ses etmiyorum.
Evlenmeden önce almış akillimEsiniz evi onlara aldi sesinizi cikaramadiniz ama iki bluza mi ses cikariyorsunuz? İlginc
Alginiza hayran kaldim.Belese oturun yiyin diyorsunuz ya belese degil onlar diyorum biz zaten kendi yedigimizde dahil onlarin yediklerini alıyoruz esim istiyor diye buradayim meraklisi degilim kimsenin
Rahat olduğumu kim söyledi sana?Ben zaten esimin hatrina kaliyorum dedim birdahakine iyi oku öyle yazCok asiri saygi probleminiz var. Esiniz ev aldi diye insanlarin ustune gidip nasil kalabiliyorsunuz 18 gun? Hamilesiniz nasil rahat ediyorsunuz elalemin evinde? Tuvalete kalkar insan gece ,gunde 3 defa ara ogun birseyler yemek zorundadir, ayagini uzatip yatmak zorundadir. Hayretle okudum resmen bu rahatliginizi. Esiniz ev aldi onlara diye gidip kalma hakkiniz yok ki bu kadar uzun sure? Yanlissiniz yanlis.
senli benli konusmayalim, beni taniyor musunuz hayirdir?Rahat olduğumu kim söyledi sana?Ben zaten esimin hatrina kaliyorum dedim birdahakine iyi oku öyle yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?