Nefret Kaynana

haber vermeden çıkın

Konu sahibine hak verdim ben de olsam sinirlenirdim ki oglu gelme demis israrla gelecegim ne demek.
Yeriniz de olsa gezmezdim ev de otururdum.

Kendinize ayrı konu açsanız da konu sahibinin konusunu sabote etmeseniz??!

Sana üzüldüm,aynı evde mi yaşıyonuz

Babaannene ne guldum ya
cocuk gitmesin ben gidim o da iyiymis
Allah uzun omurler versin

kaynana yanlısı ve kaynanasına aşık bir gelin olarak yazayım.. kusura bakmayın da neden bazı anneler bu çocukların göbek bağını kesemiyorlar acaba? hayır efendim siz k.validenizi her yere taşımak zorunda değilsiniz, birlikte gezmek zorunda hiç değilsiniz.. 150 yaşında değil, yatalak değil, düşkün değil, taksi diye de bir taşıma aracı var biner her yere gider-her alışverişini yapar.. yıldım yurdum insanının 50 yaşında kendini yatalak gibi hissetmesinden..

siz karı-kocasınız, başbaşa zaman geçirmek en doğal hakkınız.. çocukları bile bırakıyoruz karı-koca bir yerlere takılalım diye değil ki koskocaman k.valide.. yapacağınız tek şey açık açık ayrı çıkmak istediğinizi söylemek.. bir iki kere ağlar ama sizi kararlı görürse saygı duymaya başlar.. saygı ne yazık ki koparılarak alınan bir şey, sizde koparın alın..

bu arada k.valide evinde de kalmayın, en sevmediğim şey.. kalın bir otelde ne karışanınız olsun ne peşinde koşanınız..

Bir akrabamizda kv gelin yasiyorlar. Her gun kari koca caya cikarlar kv gel demezler. Ikisi kendine zaman ayirir. Zamaninda ben de geleyim dediginde cevabini aldigi icin simdi birsey diyemiyor sanirim.

En guzeli en basindan hep kararli olmak. Koca alana kv bedava oldu canim baskaa.

Valla herkes hemen Konu Sahibine yüklenmek için sebeb aramış. Biraz anlayışlı olun. Ben şahsen zamanında KV ile durdum, bu bile beni çığrından çıkarıyordu. Ben anlamıyorum...
Kadının öbür oğlu boşanmış, eve de baya maaş giriyormuş, siz neden izne gidince eksikleri aklına geliyor da, öbür oğluna söylemiyormuş ??
18 günlük izniniz var, zaten işten güçten baş başa kalma fırsatınız olmuyordur, KV buna biraz anlayış gösterse de, sizi yalnız bıraksa.
Bir de siz gezmeye gidince, nedir yani "Bende gelcem". Kusura bakmasın da belki baş başa bi akşam yemeği yiyeceksiniz, nedir bu ya?
Ben varya inanın ki sizi çok iyi anlıyorum, zamanında yaşamış görmüş biri olarak.
Hiç kimse bunu yaşayıp ne kadar kötü ve üzücü, sinir bozucu olduğunu bilmez, yaşamadıklarından?! Ancak yaşayan anlar. Gören, geçiren bilir... Yazık valla.. Öbür oğlundan fayda göremedi demek ki, size sardı.

siz kv ile aynı ilde mi yaşıyorsunuz?

Ayy okurken gerildim.
Surekli surekli ne isi var gezesi varsa arkadaslariyla gezsin esiyle gezsin.
Su gencleri yalniz birakmiyorlar ya ne geciyo ellerine ben anlamiyorum

Gizlice çıkın evden yada ayrı ayrı çıkın dışarda bulusun esinizle

Kendinize ayrı konu açsanız da konu sahibinin konusunu sabote etmeseniz??!
Ben sabote etme amaçlı yazmadım sadece herkesin sıkıntısı farklı konu sahibini anlayıp sabır etmesini diledim ama bazı arkadaşlar benm yazdığım mesaja yüklendi benm konumdada başkası kendisine çevirdi konuyu bende sinir oldum.
Tekrar söylüyorum arkadaşlar zaten belirttim benm konum hakkında yazılmasını diye ben sadece örnek vermek istemiştim herkesinki farklı oluyor ama bi şekilde karisiliyor diye..

İşte demek istediğim tamda bu yaşamayan anlamadığı icin çatır çatır yorum yapiyorlar

İşte demek istediğim tamda bu yaşamayan anlamadığı icin çatır çatır yorum yapiyorlar

Aynen, aynen. Çok haklısınız. Sizinde üstünüze baya yüklenmişler. Anlaşılan artık düşünce özgürlüğü ve kendini ifade etme hakkımız da ortadan kaldırılacak. Yorum yapınca bile artık tepki alır olduk. Hayret

Aynen oyle vallaha sanki insanları silah zoruyla yorumumuzu okuyun diyoruz hem okuyorlar bide cevap yazıyorlar sonra begenmiyorlar madem hoşuna gitmiyor okumayı yarıda kes yani bide insanlar Nezmn bu kadar acımasız oldu pes vallahi sadece bu konuda degl bazı insanların konusuna bakıyorm oyle bi yukleniyorlarki insana zaten stresslisin boşuna buraya yazmiyosn onlarda ayri bi stresse sokuyor.. yok haketmissin aklını kullanmamissin ayri eve çıksaydın sanki ben merakliydm keyfimden birliğe girdim hey Allah'ım ya

Aynen öyle, bende Bebeğim ile dayak yemiştik eski eşimden, zaten üzüntülüyüm, ne yapacağımı bilmiyorum. Burda konu açtım, yardım edin ne yapabilirim diye!!
"Boşan"
"Ayrıl"
"Öyle adamla ömür geçmez" diyenleri bırak. Onlar yine yardımcı olmaya çalışıyorlar.
"Sen sorumsuz bi Annesin"
"O çocuğu senin elinden almak gerek"
"İnşallah o çocuğu senden alırlar"
"Çocuğun senin gibi annesi olduğu için yazık"
"Sana acımıyorum dayak yesen de, ama o bebeği Allah kurtarsın!" vs vs... Neler söylediler, neler.. İnanır mısın?
Ya ben zaten dertliyim, üzgünüm, acılıyım. Bana
"Üzülme, şimdi hemen doktora git, darp raporu al, ondan sonra polise git, şikayetçi ol, bebeğini de al sığınma evine git...." gibi gibi, vs vs şeyler söyleyeceklerine, geldiler benim Anneliğime laf ediyorlar, sanki bebeğimi ben verdim "Döv" diye..
O kadar aciz, acımasız, kendini bilmez insanlarda çıkıyor artık? Hayret bişey

İnanmazmiyim daha bi hafta olmadı üye olalı ne kadar iyi bi yer dedim üye oldum boyle senelerdir üye olanlar bi ego yapmışlar anlatamam genel olarak konuşuyorm üstüne alınan alınsın vallah hic kimse konuşurken demiyorki yarın birgün benimde başıma gelebilir diye siz evlenirken başınıza boyle bsy geleceğini dusundunuzmu ihmal bile vermediniz demi herkes oyle zaten yasiyacaklarimizi bilsek bu duruma gelmeyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…