Nefret Kaynana

arada sizle gezebilir kıyafet alabilirsiniz bu güzel birşey ama sürekli size yapışması hoş değil arada sizde başbaşa çıksanız güzel olur tabi ki ama kendi aileniz ile kv ailesini kıyaslamayın üzülen siz olursunuz

Ya öyle diyorsunuz ya, benim babaannemde öyle her yere gelmek ister, herkesle gider, sonra baslar offf bacaklarim, offff tansiyonum, offf belim diye. Bakti ki olmadi eve dönen yok gözlerinden yaslar süzülmeye baslar, bakti ki oda olmadi, pat diye atar kendini yere bayilir. Görütmeyincede aynisii yapar, yemege otturmaz, küser konusmaz. Hatta bi kere arabada anca bizim aileye göre yer vardi, sen gelme dedi oglu, oda dedi ki, cocuklarindan birini evde birak beni götürün

Ayrıca size cevap yazanlara da çok saygısızsınız altındaki evi biz ödüyoruz ne demek? zamanında eşin kabul etmiş durumunuz da var ki ödeniyor? elinizle yaptığınız iyiliği dilinizle haram ediyorsunuz farkındaysanız kadının size bir kötülüğü yaptığı birşey yok ki? siz kendi annenizin yanındasınız aynı şehirdesinizdir herhalde hiç mi annenize bir şey almadınız senede bir kere yahu market üst baş nedir? ne kadar mala düşkünsünüz. Benim eşimin ailesinin durumu çok iyi hiçbir beklentileri de yok ama kayınvalideme her zaman bir hediye alırdım. Çarşıya çıkamazlardı yaşlılar pazarlarını yapardım her hafta aman durumları var banane demezdim.

Ayrıca size cevap yazanlara da çok saygısızsınız altındaki evi biz ödüyoruz ne demek? zamanında eşin kabul etmiş durumunuz da var ki ödeniyor? elinizle yaptığınız iyiliği dilinizle haram ediyorsunuz farkındaysanız kadının size bir kötülüğü yaptığı birşey yok ki? siz kendi annenizin yanındasınız aynı şehirdesinizdir herhalde hiç mi annenize bir şey almadınız senede bir kere yahu market üst baş nedir? ne kadar mala düşkünsünüz. Benim eşimin ailesinin durumu çok iyi hiçbir beklentileri de yok ama kayınvalideme her zaman bir hediye alırdım. Çarşıya çıkamazlardı yaşlılar pazarlarını yapardım her hafta aman durumları var banane demezdim.

Demek ki eşiniz bile kendinin kullanıldığının farkında alişveriş konusunda...
Genel olrak erkek tarafları yedirmekten cok yemeyi tercih ediyor nadiren tam tersi olanlar var. Ama kız aileleri o sekilde degil.
Yani tipik kv işte pesinize takılması felan.
Allah yardımcın olsun.
Millet yazmış etek.bluz bunun lafını yapiyorsunuz diye ama .
Yeri geliyor kendine alamiyosun bluz etek bilmem ne herkes evinin bütçesini ona göre ayarlıyor. Kusura bakmasın benim çocuğumun rızkını biri sömürüyor ise buna anlayiş göstermek zorunda degil kimse de.
Haklısınız ama boşverin veren el alan elden üstündür.
Bir daha giderken temkinli gidersiniz sizde. Ona göre davranın

Kadin belki biraz oglunun parasiyla kendisine bir seyler alinsin istiyor olamaz mi
Belki oglu ve geliniyle gezmek istiyordur
Size karsi saygisizligi var mi
Ayrica evlerinde 18 gun kaliyorsaniz artik nezaketen bir seyler almaniz gerekir
Burda tek tuhaf olan kvdenizin sizden kayniniza da bir seyler almanizi beklemesi.

Ben mi anlamadım burdaki arkadaşlar mı bilemedim bizde doğudayız ve eşimle memlekete gidince 4 5 gün kendimize ayırırız adam anasının ewinde 18 gün kalıyo die market görmek zorunda değil zaten tahminimce ilk giderken bişeyler alıyolardur ayrıca bizim bi gidiş dönüşümüz 1000 lirayı geçiyo bu aradaa kira ödeniyo yakıt parası veriliyo izinde olunca maaş kesiliyo insanlar otele para ayıramayabilir son olarakta ben burda kaç kişiden duydum erkek anneleri ısrarla tüm tatili yanımızda geçirin diyo tatil diyince küsüyolar büyükleri bırakıp tatilemi gideceksiniz die nie bu kadar yargıladınız

Ne durumda kaldigimi birkac sayfa öncesinde yazdim dag basinda kaliyorum ben lojmanda haftada 1 belki disari çıkıyoruz ve dogu sartlarinda.Ben zaten bir iki aldigina laf etmiyorum ki siz konuyu baska yere cekmeye alismissiniz.Istekleri bir iki ile sınırlı olsa bıraksalar sulaleyi bastan sona giydirecekler elimiz bos hic gitmeyiz üniversiteye giden kaynimi okutuyor mesela bunum lafini birkez yapmam kendi yapar ben yapmam.Ben üç bes bluze aldigimiz iki paket çayda degilim malesef anlamyan anlamiyor.5 gun oldu geleli her yere istisnasiz götürdük zaten laf etmedik doktoruna kadar goturuyoruz laf yok ama keriz yerine konulunca birakinda konusalim dimi?

Öyle laflara böyle cevap canim.Siz beni iki bluze laf eden aç gözlü bir insanmisim givi laflari edin yok belese kal laf et belese ye.Bunlar cok saygili kurulmus cumleler dimi?Cevabini alinca da yok efendim saygisiz.He canimm

Anne baba evinde 18 günde kalınır bir ayda, hayırdır el mi de on sekiz gün çok geldi bazılarına. Misafir kaldığınız yerde de illa ki masraflara yardım edersiniz de hepsini yüklenmezsiniz, adı üstünde misafirlik.

bence konu sahinin üzerine cok ve gereksiz gidiliyor. Bi arkadas yazmis, tabi ki anne babanin evinde gerekirse kalirinir bir iki hafta. Nasil kv kp anne baba gelip cocugumun evi diye gelip kaliyorsa.

Oglunun bile gözüne carptiysa, ki biliriz, erkekler görmez böyle seyleri, demek ki kv cok abartmis.

Konu sahibi siz malesef gercekden bazi yorumlara gereginden fazla ve yanlis bi sekilde cvp vermissiniz. Eminim gerginlikden dolayidir. Ama sakince yazarsaniz daha iyi olur.

fazla kalmayın kv yanında tatilinizi daha güzel değerlendirin ,belki kv nin nazı sadece size geçiyordur böyle düşünün eşinizde kalkıp rahatsızsa usluplu bir dille anlatsın sonuçta sürekli görüşmüyorsunuz kalp kırmaya gerek yok,sizde anne olcaksınız böyle düşünün

ay canım kendini savunma sana saldıranlara karşı
millet anlamadan dinlemeden yorum yapıyor, senin şikayet ettiğin konuya değil de başka şeylere yorum yapıyorlar,
bir de burda sıkma canını,
eşinle güzelce konuş bir daha ikiniz çıkın artık geri kalan zamanda da ...

evladı ve gelını gelıyo market alısverısı yapılmak zorunda degılkı
bu yorumları yapan cok sevgili özellikle annelere soruyorum
evlatlarınız evlenıp size gelınce market alsverısı mı bekleyeceksiniz, market alışverisi yapmazlarsa gelmesinler mi size
şaka gibi cidden

sen çok haklısın arkadaşım. sinir olmakta da kızmakta da haklısın
herkesin bi bütçesi var sonucta
etek bluz abartılmadıgı surece alınır lafım yok da heryere sizle gelmek istemesine gerek yok

Buradaki kadınları bazen gerçekten anlamıyorum ,düğün yapacağım nişanlımın ailesi yardım etmiyor diye konu açılıyor ,yardım etmek zorunda mı diyor herkes .Kız kardeşim kötü yola gidiyor engellemeye çalışıyorum diyorlar ,ee o birey cinsel hayatına karışamazsınız diyorlar.Şimdi de bu .Tabiki de gidecek ailesinin yanına ve kalacak bunun otel hizmetiyle ne alakası var .Herkes sınırını bilecek ama .Kadın haklı bu fırsatcılığa girer; ama buradakiler başka ülkede yaşıyor sanırım yorumlara bakınca bunu görüyorum , burası Türkiye örf adetlerimiz büyüme şeklimiz sizin yazdıklarınızdan çok farklı .Yorum yaparken bunu düşünerekten yazın lütfen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…