- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
arada sizle gezebilir kıyafet alabilirsiniz bu güzel birşey ama sürekli size yapışması hoş değil arada sizde başbaşa çıksanız güzel olur tabi ki ama kendi aileniz ile kv ailesini kıyaslamayın üzülen siz olursunuzKizlar bizim 18 gunluk bir iznimiz vardi eşimin ailesinin yanina geldik.Merkezdeyiz.Geldiğimiz günden beri nereye gitsek onu da götürdük her gittigimiz yerde kendine alacak birşeyler buluyor.Eşim gelince yok etek alacaktim bluzum yok bilmem ne.Esim de dun bana dedi nedense hep ben gelince eksikleri oluyor diye.Ben birşey demedim.Bugün de eşim dedi seni yeralti carsisina götüreceğim diye.O da diyor çocuğu(torunu) okuldan alayim da gidelim diye.Eşim dedi bizle gelmeyi düşünmüyorsun heralde diye.Oda gelcem dedi.Esim de biz hic bas basa kalmayalim ozaman dedi.Kaynana da diyor siz gezin ben yaninizda dururum istediğiniz yere gidin zararim olmaz geleceğim diye.Hamileyim zaten bu duruma cok fazla sinirlendim.Zaten kayinbabam calisiyor e oğlu yeni boşandı esim kadar maasi var ayni evdeler biz de onlarlayiz.Bizi mi bekliyorsun gezmek icin.Diyor Allah razi olsun siz gelin heo geziyoruz diye tamam biz de goturelim birsey yok da herseyin de bir siniri var bu kadar yuzsuzluk nedir ya.Ben aileme kurban olayim onlarin hic böyle birseyi olmaz altimiza arabamizi verirler kendimiz ne yapmak istersek yapariz.Izne giderim iki kurus harcatmaz babam alisverisimi yapar.Buraya geliyoruz harcatmamak bir yere dursun kaynana kendine bir ihtiyac biciyor sonra kaynimi söylüyor ona da alalim.Ben de zaten yorgunum hepten sinirlendim yorgunum gitmiycem gezmeye dedim...
Alt tarafı izninizde gidiyorsunuz aynı şehirde bile değilmişsiniz ki zaten eşinizle bol bol geziyorsunuz gelse ne olacak yine elele tutuşur gezersiniz ne zararı olacak görende evine eşya aldırıyor zanneder bir bluz etekten en olur ki. Yok kaynımın durumu iyi o almıyor almasın siz alın ne var gözünüze mi batıyor senede bir kere bir şey almak. Başkada bir sorununuz yok ki anlattığınız siz hiç mi anneniz bir şey almıyorsunuz benim annem gelir kalmaya kendi eşim alır anneme. Nefret edecek kadar bir durum yok kendinizde gidersiniz.
Ne durumda kaldigimi birkac sayfa öncesinde yazdim dag basinda kaliyorum ben lojmanda haftada 1 belki disari çıkıyoruz ve dogu sartlarinda.Ben zaten bir iki aldigina laf etmiyorum ki siz konuyu baska yere cekmeye alismissiniz.Istekleri bir iki ile sınırlı olsa bıraksalar sulaleyi bastan sona giydirecekler elimiz bos hic gitmeyiz üniversiteye giden kaynimi okutuyor mesela bunum lafini birkez yapmam kendi yapar ben yapmam.Ben üç bes bluze aldigimiz iki paket çayda degilim malesef anlamyan anlamiyor.5 gun oldu geleli her yere istisnasiz götürdük zaten laf etmedik doktoruna kadar goturuyoruz laf yok ama keriz yerine konulunca birakinda konusalim dimi?Alt tarafı izninizde gidiyorsunuz aynı şehirde bile değilmişsiniz ki zaten eşinizle bol bol geziyorsunuz gelse ne olacak yine elele tutuşur gezersiniz ne zararı olacak görende evine eşya aldırıyor zanneder bir bluz etekten en olur ki. Yok kaynımın durumu iyi o almıyor almasın siz alın ne var gözünüze mi batıyor senede bir kere bir şey almak. Başkada bir sorununuz yok ki anlattığınız siz hiç mi anneniz bir şey almıyorsunuz benim annem gelir kalmaya kendi eşim alır anneme. Nefret edecek kadar bir durum yok kendinizde gidersiniz.
Öyle laflara böyle cevap canim.Siz beni iki bluze laf eden aç gözlü bir insanmisim givi laflari edin yok belese kal laf et belese ye.Bunlar cok saygili kurulmus cumleler dimi?Cevabini alinca da yok efendim saygisiz.He canimmAyrıca size cevap yazanlara da çok saygısızsınız altındaki evi biz ödüyoruz ne demek? zamanında eşin kabul etmiş durumunuz da var ki ödeniyor? elinizle yaptığınız iyiliği dilinizle haram ediyorsunuz farkındaysanız kadının size bir kötülüğü yaptığı birşey yok ki? siz kendi annenizin yanındasınız aynı şehirdesinizdir herhalde hiç mi annenize bir şey almadınız senede bir kere yahu market üst baş nedir? ne kadar mala düşkünsünüz. Benim eşimin ailesinin durumu çok iyi hiçbir beklentileri de yok ama kayınvalideme her zaman bir hediye alırdım. Çarşıya çıkamazlardı yaşlılar pazarlarını yapardım her hafta aman durumları var banane demezdim.
ay canım kendini savunma sana saldıranlara karşıZaten plan yapmıyoruz.Esim bana diyor gidelim diye oda diyor tamam hazirlaniyorum ben.Yani bir yerden sonra insanin siniri bozuluyor.Ben zaten ailemin yanindan geldim 2 ay oldu iki hafta kaldim bu izni de burada geciriyoruz.Her izin de tatil programi yapılmıyor yoksa benim de hosuma gitmiyor kic kica oturmak.Ama esimi kirmamak icin ses etmiyorum.
Iki bluzun lafini edecek kadar kisiliksiz değilim cok şükür esim onlara aldigi evin borcunu hala ödüyor 18 günlüğüne ne işiniz var diyenlere diyorum bunu da.Ayrica yedigimizi ictigimizi cok şükür market malzemeleri bizden cikiyor izne gelince.Ben bi kendi basimiza gezmek istemisim cok mu bunlara göre?Ustelik 20 kez gidiyorsak 19unda onlari gezdiriyorsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?