• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefret Nefret Nefret

Aybeyzeyduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
765
511
53
40
Bugün Nefret ettiğim eşim demeye dilim varmıyor. Eve geliyor eşyalarını alacak pazartesi de muhtemelen anlaşmalı boşanacağız.Bi tarafım diyorki süründür
Takılarımın parasını alırım istesem ama çoook uzun sürecek mahkeme pislecek çocuklarımı da beni de yoracak göze alamıyorum .Bi tarafım diyyorki evin yarısını al nafakanı al .defolup gitsin.Ama bana yaşattığı travmaları düşününce herhalde ölse yüreğim acımaz.karasızım tek bildiğim ondan nefret ediyorum. Evlenemiyorum çok üzülüyorum diyenlere gelsin.bende onlardan biriydim resmen belamı buldum.

Ayol hakkınızı alın tabii ki enayi misiniz o kadar kahrını çektiniz. Sizin hakkınız, evlatlarınizin hakkı. Çabuk bitsin diye aceleye getirmeyin pişman olursunuz

Çekişmeli boşanma uzun ve çok yorucu oluyor tabi ki. Mevcut şartlarınızı değerlendirin ve ona göre karar verin. Eğer mali açıdan zorlanacağınızı düşünüyorsanız bu yol daha mantıklı.
Ama boşanmadan sonra mali açıdan zorlanmayacaksanız para kazanılır ama giden zaman geri getirilemez. Anlaşmalı boşanın derim. Bir de eft yolu ile bu nefret duygunuzdan kurtulmanızı tavsiye ederim. Belli ki o kişi sizin olumlu ya da olumsuz hiçbir duygunuzu haketmiyor.

Hakkını al.
Nafaka mal paylaşımı hepsini iste.
İkinizde yeni bir hayata başlayacaksınız eşit başlayın o neden önde başlıyor. Şu an ev fiyatları nasıl uçmuş yazık değil mi sana evladına

Madem bu kadar şey yaşattı size haklarınızın hepsini alın ki ileride " öyle nefret ettim ki bir daha görmek istemedim ama şimdiki aklım olsa şu hakkımı bırakmazdım " demeyin. Çok geçmiş olsun.

Şimdi kurtulma teleşındasınız ama yapmayın.

Çoook pişman olursunuz. Alın ne varsa birde çocuklar var. Nafaka vs. hiç acımayın. Çünlü böylelerinin aklı başına böyle gelir. Para ile yakarsınız canını...

Ben sizin tüm konularınızı hatırlıyorum bu adamın olayı para zaten ömrünüzü tüketti bence hakkınız olan herşeyi alın neden kalsın ya çocuklarınızın sizin hakkınız onlar

Bugün Nefret ettiğim eşim demeye dilim varmıyor. Eve geliyor eşyalarını alacak pazartesi de muhtemelen anlaşmalı boşanacağız.Bi tarafım diyorki süründür
Takılarımın parasını alırım istesem ama çoook uzun sürecek mahkeme pislecek çocuklarımı da beni de yoracak göze alamıyorum .Bi tarafım diyyorki evin yarısını al nafakanı al .defolup gitsin.Ama bana yaşattığı travmaları düşününce herhalde ölse yüreğim acımaz.karasızım tek bildiğim ondan nefret ediyorum. Evlenemiyorum çok üzülüyorum diyenlere gelsin.bende onlardan biriydim resmen belamı buldum.
Burda evlenemedim diyenlerin çok olduğunu biliyorsanız boşanırken beş kuruş almadım diye çok pişman olanları da görmüşsünüzdür. Lütfen ne hakkınız varsa evlatlarıNızın hatrına alın hakkınızı. Böyle adamların canını para yakar

Onlar çocukların da hakkı, çocuklarınızın hakkını eşinize ve üçüncü kişilere hibe etmeyin

Hakkınızı alın, sonra o paralarla gününü gün ederken siz neden sıkıntı çekesiniz. Çok zorlu bir süreç olacaktır eminim, sinirlerinizi psikolojinizi zorlayacaktır. Çirkefleşecek diyorsunuz karakteri de yok belli ki sizi zor günler bekliyor ama sabretmelisiniz. Gerçekten çok zorlar parası da batsın ben huzur istiyorum diyorsanız en azından çocuklarınız için nafaka şartlarını vs güzel belirleyin, anlaşmalı boşanın ama çıcuklarınızın hakkını alın mutlaka

Back
X