Nefret zarar verme istegi

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Kızlar eski eş bende takıntı oldu gidip bütün eşyaları mı kırmak yakmak elime bşr sopa alıp tüm kemiklerini kırmak istiyorum aşırı kinlendim siz hiç bu tarz duygular hissettinizmi birilerine karşı

Yakip yikinca eline ne gececek ki ofken bitecek mi birak akisina senin mutlu oldugunu gorsun o kudursun asil ofkelendikce onun istedigini veriyosun
Takıntı oldu bende bi ara unutuyor sonra yeniden başlıyor aslında bütün küfürleri beddua ları söyledim ona bi parça hafifler gibi oldum

yik kir bacim bisiler onun niyetine, senden kiymetli mi, al bi bardak takimi, at catir catir kir, sinirini geçir

"Sonra yaptım" okuduğumda ilk "vay anam babam" diye düşündüm....sonra kahve olduğunu okudum
Yok be ben karınca yuvası gorunce kaldırımdan inen insanım ha belasını kendılıgınden bulursa sevıncten göbek atarım yansa ve elimde su olsa o suyu ıcerım... Orası ayrı

Evet çok oldu .... sonra bu insanlar teker teker belalarını buldular bir şekilde .... ciddiyim .... örneklerini versem şaşırırsınız .... karma , ilahi adalet ne derseniz diyin .... birkaç tane daha var göreceğim insallah bu dünyada

Asıl yapmanız gereken sevgilinizmis
ahh yapabilseydim tayin istedi O donem. dis hekimi idi tayinle gitti giderken Dr yaninda duran sekreter varya inunla aldatti bende buna sayip sayistirinca beni kizin verdigi gazla savciliga verdi sanik olarak yargilandim huzurumu bozuyo beni rahatsiz ediyo dedi. allahtan seviyorum oluyorum mesajlati vardida kendimi akladim. icimde uhde su uyur ben uyumayacagim

38 yaşındayım kimseye jarşı yakıp yıkma isteiim olmadı o an ne dedimse o
Ama bişey dediysem derim
Sit....sene unutamaz

Eski eşim olmadı ama bir dönem eşim ile ayrılma noktasına geldik. 1 kere telefonda konuştuk. Telefonda canımı yakmak için ne varsa söyledi. Ona sadece şunu dedim. Ömrün boyu cikom üzülsün mahvolsun diye bekleyeceksin belliki ama ben kendi hayatımı yeniden kurup mis gibi bir hayat cekicem. Aklın varsa ne durumdayım diye beni takip etme. Çünkü ben çok mutlu oldukça sen çok kötü olacaksın. Senin ömrün beni bitik görmeyi umarak geçerken ben kendim için ne yapabilirim diye dusunucem. Hadi eyvallah dedim. Ve bunu acı vermek için değil gerçekten böyle düşünmüştüm. Siz de böyle düşünün. Çünkü oraya takılı kalmak sadece sizi üzer m siz onu boşverin hayatınızı kurun bırakın o sizin yeni halinizi görüp kendini kemirsin. Ama beni goruyormu şimdi ne yapıyor gibi düşünmeye başlarsanız basaramazsınız. Hayatınızı mahveden insandan alınacak en büyük intikam hayatınızı yoluna koyup devam etmek tir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…