- 23 Ağustos 2012
- 51.743
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.851
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsalalh yaptıkları yanına kalmazEvet çok oldu .... sonra bu insanlar teker teker belalarını buldular bir şekilde .... ciddiyim .... örneklerini versem şaşırırsınız .... karma , ilahi adalet ne derseniz diyin .... birkaç tane daha var göreceğim insallah bu dünyada![]()
Hayatınıza bırını almayı dusundunuz mu?
Vardı biri ama gittiHayatınıza bırını almayı dusundunuz mu?
Ya bunun bir benzeri benim tanıdığıma oldu. Bir davada aleyhinde yalancı şahitlik yapan biri o hafta düşüp çenesini kırdı. En sok olduğum haberdi bu.Evet çok oldu .... sonra bu insanlar teker teker belalarını buldular bir şekilde .... ciddiyim .... örneklerini versem şaşırırsınız .... karma , ilahi adalet ne derseniz diyin .... birkaç tane daha var göreceğim insallah bu dünyada![]()
Şuan taciz yok ablasıyla kavga ettim engel lediZaman zaman hepimizde oluyor inan ki sanırım çok insani bi hisama değmeyen insan için basını belaya sokmak gereksiz eğer çok fazla taciz ediyorsa neden şikayetçi olmuyorsun?
Aman gıtsın, dısarısi adam kaynıyor.Vardı biri ama gitti
Aslında birinci neden antidepresan ları bırakmam ikincisi de yalnızlıkAman gıtsın, dısarısi adam kaynıyor.
Hem de guzel seven adamlar... Insallah denk gelırsınız. Gidene bay bay yanı.
Yenisi gelir.
Yalnızsınız diye takıyor olabilirsiniz o yuzden sordum bu soruyu da.
Antıdepresanı doktor verdiyse kafanıza göre bırakmamalısınız.Aslında birinci neden antidepresan ları bırakmam ikincisi de yalnızlık
Psikolog yardımıyla bıraktım çocuk yok iş bakıyorum şuan ailemle kalıyorumAntıdepresanı doktor verdiyse kafanıza göre bırakmamalısınız.
Cocugunuz var mı, calisiyor musunuz, ailenizle mı yasıyorsunuz?
Insallah en kısa zamanda ıs bulursun, calisinca kafanda dagılır. Sosyallesırsın de.Psikolog yardımıyla bıraktım çocuk yok iş bakıyorum şuan ailemle kalıyorum
Sana bi donemde tavsiyem mümkün olduğu kadar arkadaş edin. Yeni seni çevreni geçmişini bilmeyen kişiler. Sabah kalk sacma sapan da olsa bir kurs bul. Ama öyle dışarıda oturmalik kahve icmelik falan olsun eş falan eski hikayeleri hiç açma onlara. Çünkü acarsan onlarda konu açar sorar al sana tekrar tekrar anlatmaktan biten kadın. Zamanla iclerinden kalıcı olanları secersin. En iyisi ortam değişikliği. Çocuk yoksa ne tatlı dır boşanmak. Hemen hayatına bak. Kendine ediyorsun. Hala kendine zararın var. Antidepresan kullanmana sebep olan adam yaşasa sanane, felç olsa sanane, ölse sanane. Sen kendine odaklan. Ekmeğine yağ sürme.Psikolog yardımıyla bıraktım çocuk yok iş bakıyorum şuan ailemle kalıyorum
Teşekkür ederim ailemle fena değiliz arkadaşlarım dan iki tanesi sinir bozucu hep savaş halindeyim ama düzelicek gibiInsallah en kısa zamanda ıs bulursun, calisinca kafanda dagılır. Sosyallesırsın de.
Ailenle aran umarım iyidir.
Arkadasın vardır mutlaka, sıkldıgında kendını doldurmak yerine arkadasınla gorus.
Git kahve ıc. Böyle zamanlarda arkadaslar ılac gıbı oluyor.
Is konusunu sıkı tut o hallolunca bence her sey daha iyi olacak.
Antıdepresanı travma sonrası stresi bozukluğu teşhisi yle aldım eski eşle alakalı değil di yakın da kursum başlıycak teşekkür ederimSana bi donemde tavsiyem mümkün olduğu kadar arkadaş edin. Yeni seni çevreni geçmişini bilmeyen kişiler. Sabah kalk sacma sapan da olsa bir kurs bul. Ama öyle dışarıda oturmalik kahve icmelik falan olsun eş falan eski hikayeleri hiç açma onlara. Çünkü acarsan onlarda konu açar sorar al sana tekrar tekrar anlatmaktan biten kadın. Zamanla iclerinden kalıcı olanları secersin. En iyisi ortam değişikliği. Çocuk yoksa ne tatlı dır boşanmak. Hemen hayatına bak. Kendine ediyorsun. Hala kendine zararın var. Antidepresan kullanmana sebep olan adam yaşasa sanane, felç olsa sanane, ölse sanane. Sen kendine odaklan. Ekmeğine yağ sürme.
Ne konuda sinir bozucularTeşekkür ederim ailemle fena değiliz arkadaşlarım dan iki tanesi sinir bozucu hep savaş halindeyim ama düzelicek gibi
Çok kıyafet alıyorsun düzgün birini bulamadın neden geç kalkıyorsun doktor a git ilaç al falan filanNe konuda sinir bozucular