Nefret zarar verme istegi

Evet çok oldu .... sonra bu insanlar teker teker belalarını buldular bir şekilde .... ciddiyim .... örneklerini versem şaşırırsınız .... karma , ilahi adalet ne derseniz diyin .... birkaç tane daha var göreceğim insallah bu dünyada 🙏🏻👆🏻👆🏻
İnsalalh yaptıkları yanına kalmaz

Zaman zaman hepimizde oluyor inan ki sanırım çok insani bi his😁 ama değmeyen insan için basını belaya sokmak gereksiz eğer çok fazla taciz ediyorsa neden şikayetçi olmuyorsun?

Evet çok oldu .... sonra bu insanlar teker teker belalarını buldular bir şekilde .... ciddiyim .... örneklerini versem şaşırırsınız .... karma , ilahi adalet ne derseniz diyin .... birkaç tane daha var göreceğim insallah bu dünyada 🙏🏻👆🏻👆🏻
Ya bunun bir benzeri benim tanıdığıma oldu. Bir davada aleyhinde yalancı şahitlik yapan biri o hafta düşüp çenesini kırdı. En sok olduğum haberdi bu.

Zaman zaman hepimizde oluyor inan ki sanırım çok insani bi his😁 ama değmeyen insan için basını belaya sokmak gereksiz eğer çok fazla taciz ediyorsa neden şikayetçi olmuyorsun?
Şuan taciz yok ablasıyla kavga ettim engel ledi

Aman gıtsın, dısarısi adam kaynıyor.
Hem de guzel seven adamlar... Insallah denk gelırsınız. Gidene bay bay yanı.
Yenisi gelir.
Yalnızsınız diye takıyor olabilirsiniz o yuzden sordum bu soruyu da.
Aslında birinci neden antidepresan ları bırakmam ikincisi de yalnızlık

Psikolog yardımıyla bıraktım çocuk yok iş bakıyorum şuan ailemle kalıyorum
Insallah en kısa zamanda ıs bulursun, calisinca kafanda dagılır. Sosyallesırsın de.
Ailenle aran umarım iyidir.
Arkadasın vardır mutlaka, sıkldıgında kendını doldurmak yerine arkadasınla gorus.
Git kahve ıc. Böyle zamanlarda arkadaslar ılac gıbı oluyor.
Is konusunu sıkı tut o hallolunca bence her sey daha iyi olacak.

Psikolog yardımıyla bıraktım çocuk yok iş bakıyorum şuan ailemle kalıyorum
Sana bi donemde tavsiyem mümkün olduğu kadar arkadaş edin. Yeni seni çevreni geçmişini bilmeyen kişiler. Sabah kalk sacma sapan da olsa bir kurs bul. Ama öyle dışarıda oturmalik kahve icmelik falan olsun eş falan eski hikayeleri hiç açma onlara. Çünkü acarsan onlarda konu açar sorar al sana tekrar tekrar anlatmaktan biten kadın. Zamanla iclerinden kalıcı olanları secersin. En iyisi ortam değişikliği. Çocuk yoksa ne tatlı dır boşanmak. Hemen hayatına bak. Kendine ediyorsun. Hala kendine zararın var. Antidepresan kullanmana sebep olan adam yaşasa sanane, felç olsa sanane, ölse sanane. Sen kendine odaklan. Ekmeğine yağ sürme.

Insallah en kısa zamanda ıs bulursun, calisinca kafanda dagılır. Sosyallesırsın de.
Ailenle aran umarım iyidir.
Arkadasın vardır mutlaka, sıkldıgında kendını doldurmak yerine arkadasınla gorus.
Git kahve ıc. Böyle zamanlarda arkadaslar ılac gıbı oluyor.
Is konusunu sıkı tut o hallolunca bence her sey daha iyi olacak.
Teşekkür ederim ailemle fena değiliz arkadaşlarım dan iki tanesi sinir bozucu hep savaş halindeyim ama düzelicek gibi

Sana bi donemde tavsiyem mümkün olduğu kadar arkadaş edin. Yeni seni çevreni geçmişini bilmeyen kişiler. Sabah kalk sacma sapan da olsa bir kurs bul. Ama öyle dışarıda oturmalik kahve icmelik falan olsun eş falan eski hikayeleri hiç açma onlara. Çünkü acarsan onlarda konu açar sorar al sana tekrar tekrar anlatmaktan biten kadın. Zamanla iclerinden kalıcı olanları secersin. En iyisi ortam değişikliği. Çocuk yoksa ne tatlı dır boşanmak. Hemen hayatına bak. Kendine ediyorsun. Hala kendine zararın var. Antidepresan kullanmana sebep olan adam yaşasa sanane, felç olsa sanane, ölse sanane. Sen kendine odaklan. Ekmeğine yağ sürme.
Antıdepresanı travma sonrası stresi bozukluğu teşhisi yle aldım eski eşle alakalı değil di yakın da kursum başlıycak teşekkür ederim

Evet hissettim ve yaptım.
Eski erkek arkadaşlarımdan birini dövmüştüm vaktinde. Ne gündü, aklıma geldi de gülesim geldi.

Ha gerek var mıydı? Şimdi düşününce, yoktu.

Boşanma sürecinde kedimi sabahın 6sinda bana hiç bişey demeden evden kaçırır gibi veterine götüren varlıkla itisip kakismistik hatta apartmanin içinde gözümün üstüne yumruk atınca ben sersemleyince kediyi alıp gitmişti. Bende peşinden fırladım tabi bu arada altımda bı pijama altı üstümde sütyen ve dışarıda dize kadar kar vardı. Apartmanin kapısı kapandı rahat o halde 1 saat sokakta kaldım bekledim komşulardan biri uyanıp kapıyı açsın diye... Ogün eve girince rabbim sana öyle bı acı versinki hiç geçmesin ömrün boyunca yüreğin acısın dedim. 2 güne kalmadan babasının vefat haberi geldi.

Back
X