Nefret zarar verme istegi

Kızlar eski eş bende takıntı oldu gidip bütün eşyaları mı kırmak yakmak elime bşr sopa alıp tüm kemiklerini kırmak istiyorum aşırı kinlendim siz hiç bu tarz duygular hissettinizmi birilerine karşı

Henüz kocam eski değil. Ama ona gelene kadar zarar verme isteğim olan epey uzunca bir listem var.
Listeye bugün 1 numaradan giriş yapanlar sokağa tükürenler.. tukuruklerinde bogulasicalar. Inşallah birileri de Aynı şekilde yüzlerine falan tükürür.
Bir de duş almayanlar. Onları da bildiğin kaynar suya batırıp çıkarmak istiyorum. Cok mu zor dus almak? Alt tarafı su
Kuduz musun niue kaçıyorsun?
Sonra boşvermiş insanlar.
Bugün ise gidebilmek için 15 dakika binanın otopark kapısında birini bekledim arabasını çeksin diye.
Ölüm kalım var sandınız değil mi?
Hayır
Peynir alıyormuş. O an o peynirleri ağzına ağzına tıkıp, peynirle boğulduğunu hayal ettim ve mutlu oldum
He bir de 17.45te randevulasip, 18.30 da gelemeyecegini yazan biri oldu..
Onun da vucuduna bir akrep ve bir yelkovan çaktiğimi hayal ettim

Evet zarar verme isteğim var.
Bugün 4 güruhu mimlemişim. Yarın nereden baksan 7-8 kişi daha çıkar
Olur yani
normal bence

Henüz kocam eski değil. Ama ona gelene kadar zarar verme isteğim olan epey uzunca bir listem var.
Listeye bugün 1 numaradan giriş yapanlar sokağa tükürenler.. tukuruklerinde bogulasicalar. Inşallah birileri de Aynı şekilde yüzlerine falan tükürür.
Bir de duş almayanlar. Onları da bildiğin kaynar suya batırıp çıkarmak istiyorum. Cok mu zor dus almak? Alt tarafı su
Kuduz musun niue kaçıyorsun?
Sonra boşvermiş insanlar.
Bugün ise gidebilmek için 15 dakika binanın otopark kapısında birini bekledim arabasını çeksin diye.
Ölüm kalım var sandınız değil mi?
Hayır
Peynir alıyormuş. O an o peynirleri ağzına ağzına tıkıp, peynirle boğulduğunu hayal ettim ve mutlu oldum
He bir de 17.45te randevulasip, 18.30 da gelemeyecegini yazan biri oldu..
Onun da vucuduna bir akrep ve bir yelkovan çaktiğimi hayal ettim

Evet zarar verme isteğim var.
Bugün 4 güruhu mimlemişim. Yarın nereden baksan 7-8 kişi daha çıkar
Olur yani
normal bence
Şaka mı yaptınız

Şaka mı yaptınız

Yoo gayet ciddiyim.
Eyleme geçmediği sürece istekleriniz normal.. nihayetinde güle oynaya, keyiften ayrılmadınız. Kötü bir geçmiş, kötü anılar.
Yüce gönüllü olup da, napalim bizden olmadı, mutlu olsun hayatı boyunca falan mi demeyi düşünüyordunuz?

Yoo gayet ciddiyim.
Eyleme geçmediği sürece istekleriniz normal.. nihayetinde güle oynaya, keyiften ayrılmadınız. Kötü bir geçmiş, kötü anılar.
Yüce gönüllü olup da, napalim bizden olmadı, mutlu olsun hayatı boyunca falan mi demeyi düşünüyordunuz?
Yani sizin takıldıklarınız küçük şeyler ben hiç böyle şeyler hissetmedim tabi her insan bir değil ama bu kadar sinir yapmayın ufak tefek şeyleri 😀

Yani sizin takıldıklarınız küçük şeyler ben hiç böyle şeyler hissetmedim tabi her insan bir değil ama bu kadar sinir yapmayın ufak tefek şeyleri 😀
Her gün böyle değilim.
Son iki gündür böyleyim.. o Kadar böyleyim ki bir daha hic bir sey eskisi gibi olmayacak diye cevremdekileri de korkutuyorum 🤣
Sanırım sabrın sonu her zaman selamet değil galiba. Kolay kolay sinirlenmeyen, genelde bosveren, aman nolcak canım diyen benim bile içimden sonunda bir canavar çıktı. şimdilik ceneme vurdu, eyleme dönmeyeceğini umuyorum 😏

Her gün böyle değilim.
Son iki gündür böyleyim.. o Kadar böyleyim ki bir daha hic bir sey eskisi gibi olmayacak diye cevremdekileri de korkutuyorum 🤣
Sanırım sabrın sonu her zaman selamet değil galiba. Kolay kolay sinirlenmeyen, genelde bosveren, aman nolcak canım diyen benim bile içimden sonunda bir canavar çıktı. şimdilik ceneme vurdu, eyleme dönmeyeceğini umuyorum 😏
Belki de başka birine sinirlendiniz ona yöneltemiyor diğer lerine kafayı takıyorsunuz ben çok yaparım bunu

Belki de başka birine sinirlendiniz ona yöneltemiyor diğer lerine kafayı takıyorsunuz ben çok yaparım bunu
Başka birine sinirlendiğim doğru.
Mesele çözüldü de aslında, ama söylemem gerekenleri söylemedim diye canım sıkkın.
Ve artık kurcalayamam da, cünkü her şey istediğim gibi sonuçlandı..
Ama o fırsatı bulamamak, içimde kalmasi kaşıyor :)
Ama insaniz, bir şeylere öfkeli olmak, nefret etmek, sinirlenmek dogamızda var. Bu duyguların her birinin varlığı, adi, üzerine konuşulmuşlari var. Kontrolü kaybetmediginiz sürece isterseniz eski eşinizin bütün donlarının lastiklerini soktugunuzu, vucut killarina agda yaptığınızı, sampuaninin icine tutkal dokmeyi falan dusunun.
Sadece bunu uzun süre yapmayın.
Keskin sirke küpüne zarar :)

Her gün böyle değilim.
Özel degilse merak ettim nasıl yaktı caninizi bu kadar

Sinirliyken genel olarak hissettiğim duygular.
Ama yapmadım tabi ki 10 dakikaya geçiyor bende :ıslık:

Ya bunun bir benzeri benim tanıdığıma oldu. Bir davada aleyhinde yalancı şahitlik yapan biri o hafta düşüp çenesini kırdı. En sok olduğum haberdi bu.
Benim de buna benzer , detay vermeyeyim ama kalp krizi , ölüm , ayrılık vs var , Allah cezasını vermiş yalancının .... hem de yalan söylediği çenesi 😳😳😳

Kızlar eski eş bende takıntı oldu gidip bütün eşyaları mı kırmak yakmak elime bşr sopa alıp tüm kemiklerini kırmak istiyorum aşırı kinlendim siz hiç bu tarz duygular hissettinizmi birilerine karşı
İçindekiler bir zaman sonra tükenecek ama eğer düşündüklerini yaparsan belki hapse girersin. Çünkü adamı baya yok etmeyi falan düşünüyorsunuz sanırım 😁

başına iş açarsın bence umursama adı üstü eski..

Evet oluyo ya
Ben zarar vermeyi dusunmuyorum ama cezalarini bi sekil bulmalarini istiyorum
Bu cok kotu bisey kendimden utaniyorum bazen cunku gunah bisey bu
Ama durdurulamaz bi nefret bendeki gecmiyo gecmeyecekte

İçindekiler bir zaman sonra tükenecek ama eğer düşündüklerini yaparsan belki hapse girersin. Çünkü adamı baya yok etmeyi falan düşünüyorsunuz sanırım 😁
Boşanmadan yapsaydım ceza almazdım aklım yeni geldi başıma maalesef

gayet normal sinirlenip zarar vermek istemek önemli olan eyleme geçirmemek ve 7/24 aklınızda bununla yaşamamak.

Boşver ne halı varsa görsün pisi pusuru sana dokunmasın umursama bile..
Acını yasa ağla çığlık at ama elini lanete dolama

Back
X