Nefret zarar verme istegi

Boşanma sürecinde kedimi sabahın 6sinda bana hiç bişey demeden evden kaçırır gibi veterine götüren varlıkla itisip kakismistik hatta apartmanin içinde gözümün üstüne yumruk atınca ben sersemleyince kediyi alıp gitmişti. Bende peşinden fırladım tabi bu arada altımda bı pijama altı üstümde sütyen ve dışarıda dize kadar kar vardı. Apartmanin kapısı kapandı rahat o halde 1 saat sokakta kaldım bekledim komşulardan biri uyanıp kapıyı açsın diye... Ogün eve girince rabbim sana öyle bı acı versinki hiç geçmesin ömrün boyunca yüreğin acısın dedim. 2 güne kalmadan babasının vefat haberi geldi.
Çok geçmiş olsun boşandınız mı

38 yaşındayım kimseye jarşı yakıp yıkma isteiim olmadı o an ne dedimse o
Ama bişey dediysem derim
Sit....sene unutamaz

"Sittin sene"yi mi sansürledin?
Konu dışı kalacak az ama görünce dayanamadım kusura bakma çok bilmişlik edeceğim tutuyor bazen mazur gör lütfen.
"Sittin" altmış demek, bir insan ömrü eskiden daha kısaydı, "60 sene unutamaz" demiş oluyorsun, yani bir ömür.
Sansüre gerekli bişiy diil raad ol :KK70:

kıyafet olarak neler aldığını sormayı unutmuşsun :KK48:
Once arkadasların kim olduklarından emin olayım dedim kıskanıyorlar diye gunah almak ıstemedım kıyafetlere gelecektim ikinci soruda🤣🤣🤣

Biri kocası vefat etti 55 yaşında digeri gelini 25 yaşında benim de kuzenim oluyor 😀
Kuzenine söyle ayagını denk alsın kuzenler gaz vermek iyi hissettirmek ıcın var bu hayatta🤣 diger ablaya bisey deme. Tamam de gec 🤣

Once arkadasların kim olduklarından emin olayım dedim kıskanıyorlar diye gunah almak ıstemedım kıyafetlere gelecektim ikinci soruda🤣🤣🤣

Kuzenine söyle ayagını denk alsın kuzenler gaz vermek iyi hissettirmek ıcın var bu hayatta🤣 diger ablaya bisey deme. Tamam de gec 🤣
Kuzen le aramız kötü zaten gerçi elimizde büyüdü söylerim 😀

hepsini birden sorup korkutmayayım dedin yani :KK53:

hepsini birden sorup korkutmayayım dedin yani :KK53:
Sıkılmasın dedım konu sahıbı zaten morali bozuk mahalledeki Neriman teyze gibi olmak istemedim 🤣🤣ama kıyafetleri de merak ediyorum yalan yok🤣
Neyse konu sahıbı en azından azcık guldun.
Sal gitsin hepsini
Eski kocalarında boyları devrilsin, yasasın bekarlık♥🤣

Kızlar eski eş bende takıntı oldu gidip bütün eşyaları mı kırmak yakmak elime bşr sopa alıp tüm kemiklerini kırmak istiyorum aşırı kinlendim siz hiç bu tarz duygular hissettinizmi birilerine karşı
İlk başlarda bütün her seyı düşünüo insan sonra allaha havale etmenin daha ıyı bir kanı oldugunu anlıosun.Tabbim bizimle bizim hakkımızı elbetki rabbimdrn başkası savunamaz.

"Sittin sene"yi mi sansürledin?
Konu dışı kalacak az ama görünce dayanamadım kusura bakma çok bilmişlik edeceğim tutuyor bazen mazur gör lütfen.
"Sittin" altmış demek, bir insan ömrü eskiden daha kısaydı, "60 sene unutamaz" demiş oluyorsun, yani bir ömür.
Sansüre gerekli bişiy diil raad ol :KK70:
Kırk yılın başı bir kibar olayım dedim
Onuda beceremedim :KK70:

Sıkılmasın dedım konu sahıbı zaten morali bozuk mahalledeki Neriman teyze gibi olmak istemedim 🤣🤣ama kıyafetleri de merak ediyorum yalan yok🤣
Neyse konu sahıbı en azından azcık guldun.
Sal gitsin hepsini
Eski kocalarında boyları devrilsin, yasasın bekarlık♥🤣
Stres liyim diye fazla alışveriş yaptım kazak kot falan 😀

İlk başlarda bütün her seyı düşünüo insan sonra allaha havale etmenin daha ıyı bir kanı oldugunu anlıosun.Tabbim bizimle bizim hakkımızı elbetki rabbimdrn başkası savunamaz.
Haklısın sizin konunuzu da biraz biliyorum erkek ler boşanınca çokkk çirkin leşiyor

Stres liyim diye fazla alışveriş yaptım kazak kot falan 😀
Onu bende cok yaptım ya, demek her kadın yapıyor 🤣 36 beden elbiseler alıyordum utanmadan 🤣🤣 40 bedenim bu arada.

Kendi paranla alıyorsun herkes isine baksin. Ayrıca calısırken hepsi lazım olacak giyeceksin. Yeter ki kendi bedeninde al🤣
Gecer gecer, ama önce iş♥

Onu bende cok yaptım ya, demek her kadın yapıyor 🤣 36 beden elbiseler alıyordum utanmadan 🤣🤣 40 bedenim bu arada.

Kendi paranla alıyorsun herkes isine baksin. Ayrıca calısırken hepsi lazım olacak giyeceksin. Yeter ki kendi bedeninde al🤣
Gecer gecer, ama önce iş♥
Bu konuda çok eleştiri alıyorum ama takmıyorum fazla cevabını veriyorum kendi param kime ne 😀

Ooo bazen turlu turlu hayaller geçiyor esımle ilgili gözümün onunden. Ama ben bunu yaparsam kadın cınayetı işleyenlerden ne farkım kalıcak . Canavarlık resmen. Baktın cok kinlenıyosun hayallerın sınırı yok hersey yapabılırsın :)

Kızlar eski eş bende takıntı oldu gidip bütün eşyaları mı kırmak yakmak elime bşr sopa alıp tüm kemiklerini kırmak istiyorum aşırı kinlendim siz hiç bu tarz duygular hissettinizmi birilerine karşı
Rabbim yardımcınız olsun inşallah . İnşallah unutup hayırlısı ile çok güzel bir hayatınız olur 👍🏻

Back
X