- 19 Kasım 2013
- 18.880
- 34.099
- 798
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
hisseni devredemez misin ? bu stresle olmaz, her an kapinin önunew mi koyucaklar derken insan ise konsantre olamaz ki. artik eskisi kadar kendimi yirtmam o is icin ben olsam. en azindan niyetleri belli olana kadar.Kankalarrrr herkese desteği için teşekkür ediyorum öncelikle.
Valla bir halt olmadı. Cuma konuşmaya gittim, hiçbir şey yokmuş gibi işe devam et dedi asıl ortağım olan herif.
Lakin onun beni artık para mı hisse mi ne b.k için satmasını hazmedemiyorum bir türlü kraldan çok kralcı çıktı sağ olsun p.zevenk. Onun da süper karakterde olmadığını biliyordum lakin bu kadarını tahmin etmemiştim. Para için köpek olmuş resmen tipine baksanız adam sanırsınız.
Şimdi emin değilim yeni iş bulup gitsem bu tartıştığım yavşa.ı da yeni yatırımcılar kovalasa o zaman emeklerim boşa gitmiş olacak.
Sonra düşünüyorum yerime aynı işi yapacak ucuzca bir Doğu Avrupalı vs bulsalar bu p...kler beni kapı önüne koyarlarsa hisse yerine daha çok maaş mı istesem diyorum.....pfffffff kafam karışık yani kankalar.
hisseni devredemez misin ? bu stresle olmaz, her an kapinin önunew mi koyucaklar derken insan ise konsantre olamaz ki. artik eskisi kadar kendimi yirtmam o is icin ben olsam. en azindan niyetleri belli olana kadar.
Ya küfür etme çok mu zorKankalarrrr herkese desteği için teşekkür ediyorum öncelikle.
Valla bir halt olmadı. Cuma konuşmaya gittim, hiçbir şey yokmuş gibi işe devam et dedi asıl ortağım olan herif.
Lakin onun beni artık para mı hisse mi ne b.k için satmasını hazmedemiyorum bir türlü kraldan çok kralcı çıktı sağ olsun p.zevenk. Onun da süper karakterde olmadığını biliyordum lakin bu kadarını tahmin etmemiştim. Para için köpek olmuş resmen tipine baksanız adam sanırsınız.
Şimdi emin değilim yeni iş bulup gitsem bu tartıştığım yavşa.ı da yeni yatırımcılar kovalasa o zaman emeklerim boşa gitmiş olacak.
Sonra düşünüyorum yerime aynı işi yapacak ucuzca bir Doğu Avrupalı vs bulsalar bu p...kler beni kapı önüne koyarlarsa hisse yerine daha çok maaş mı istesem diyorum.....pfffffff kafam karışık yani kankalar.
daha iyi kazanicagin bi yer ara bu arada bence. firsatini bulunca da koy bunlara tekmeyi. 2. kazik da gelebilir cunku, guvenilmez bu tiplere. insallah o hisselerini devtetmen yasal olarak mumkundur cherrycimAynen.
Güzelce maaşımı alıp etliye sütlüye karışmadan evime gidicem kafam rahat olcak , bu kadar.
Gercekten karaktersizlermis. O kadar kovarim vs. dayilanmalarindan sonra aynen devam diyebilmek buyuk karaktersizlik ornegi. Aynen maasi al keyfine bak. Ne yapacagi belli olmaz bunlarin malum bir dogu avrupali bulana kadar Cherry'yi idare edelim demis olabilirler.Aynen.
Güzelce maaşımı alıp etliye sütlüye karışmadan evime gidicem kafam rahat olcak , bu kadar.
Gercekten karaktersizlermis. O kadar kovarim vs. dayilanmalarindan sonra aynen devam diyebilmek buyuk karaktersizlik ornegi. Aynen maasi al keyfine bak. Ne yapacagi belli olmaz bunlarin malum bir dogu avrupali bulana kadar Cherry'yi idare edelim demis olabilirler.
Kovulunca hissesiz kalma olayi cok fenaymis yalniz...
Ya küfür etme çok mu zor
İnanamıyorum sen uslanmazsınValla hakaretsiz sıfat bulamadım
Tartışıp karaktersizsin dediğim adam ertesi gün beni doğumgününe çağırdı???!!?? Y.vşaktan başka tarif edici kelime bulamadım
Kanka eurolari al keyfine bak o zaman. Sabah 9 aksam 5 en guzeli.Hisseleri de kendileri gibi 5 para etmez kankacım 5 para değer biçmem. Nakit para varken yüzüne bakmam
İnanamıyorum sen uslanmazsın
Bir süre yüzlerine gülüp, küfürleri içinden sallasan olmaz mı?Bu süre içinde de başka iş baksan ve zamanı gelince işten çıkıp o içinden ettiğin küfürleri ayrı ayrı yüzlerine etsen hoş olurmuş gibi geliyor. Küfür vs ederken de ortada şahit bırakma
senin için en hayırlısı neyse o olsun inşallah.uğraştığın, didindiğin hiçbir emek kalmaz onlarda için rahat olsun.
Yurtdışındaydın sen di mi ortakların yabancı mı?
Hepsi Alman ve ofiste tek kadın mısın? Hakkaten kolay olmasa gerek .Aynen öyle
Ortaklarım yetmedi şimdi işe aldıkları bir ayı çıktı
Bıktım artık valla
Takmayayım diyorum ama o ayı da ayrı bir telden saçmalıyor
Usandım
Hepsi Alman ve ofiste tek kadın mısın? Hakkaten kolay olmasa gerek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?