• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefretinizi Haykirin!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi nazberen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
.......................................:uhm: SEVİDİĞİN ŞEYLER NEEEE
sevdiğim insanlarla birlikte vakit geçirmeyi
sinemaya gitmeyi
sahilde yürüyüş yapmayı
alışverişi
ankaraya gidişlerimi
annemle geçirdiğim her saniyeyi
eşimle ilgilenmeyi
ve onunla seyahat yapmayı
işten dönünce tv seyretmeyi
tatlıyı
güzel giyinmeyi
makyaj yapmayı
anlayışlı insanları.......ve daha sayamadığım birçok şeyi seviyorum!!!!

sevdiğim insanlarla birlikte vakit geçirmeyi
sinemaya gitmeyi
sahilde yürüyüş yapmayı
alışverişi
ankaraya gidişlerimi
annemle geçirdiğim her saniyeyi
eşimle ilgilenmeyi
ve onunla seyahat yapmayı
işten dönünce tv seyretmeyi
tatlıyı
güzel giyinmeyi
makyaj yapmayı
anlayışlı insanları.......ve daha sayamadığım birçok şeyi seviyorum!!!!

YANİ MANTIKLI VE İYİ OLAN HERŞEYİ SEVİYORSUNa.s.

çalıstığım yerdeki salak işçilerden özellikle kendini bişey zanneden bi tanesinden o kadar sinir ediyoki beni bu halimdeyken bile benim arkamdan konuşma cesaretini nasıl bulur bu insan hayret allahın öküzüKötü Kazen:oklava:

1-Arkamdan attıklarını bile bile yüzüme gülen insanlardan.

2-kaç yıllık evlisiniz bebeginiz hala neden olmuyor?diye sürekli soran insanlar.

burdaa olmaktan surekli hasret cekmekten
bazi insanlardan bazende en yakin olan insandan beni uzenlerden nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm

ferhattan,mertten,komsumuz meraklı aysel teyzeden,esra ceyhandan,seda sayandan,yasar nuri öztürkten,kurtlar vadisinden,ibrahim tatlısesten,bazen iyi niyetimden,dogrucu davut olmamdan "NEFRET EDİYORUM"......NEFRET.....

Eşim evde yokken damarıma basıp basıp benim sinirlerimi kontrol etmeye çalışan ;eşim eve geldiğinde ise tüm sevimliliğini takınan kayınvalidemden,:kızgın:
Buaraya yeni geldiğim için 12 yıllık gelin olduğum halde gelin görmeye diye gelen meraklı akraba ve komşulardanjeyyar
İki lafın üçüncüsü buralı olmadığım için "sen yabancısın ya" diyenlerden:uhm:
Beni tanımadan hakkımda ahkam kesmeye kalkışıpta gerekeni söylediğimde ben öyle söylemek istemedim diyen birinden nefret ediyorum.lülülülülülü
Ohh be rahatladım.
:teytey:

Eşim evde yokken damarıma basıp basıp benim sinirlerimi kontrol etmeye çalışan ;eşim eve geldiğinde ise tüm sevimliliğini takınan kayınvalidemden,:kızgın:
Buaraya yeni geldiğim için 12 yıllık gelin olduğum halde gelin görmeye diye gelen meraklı akraba ve komşulardanjeyyar
İki lafın üçüncüsü buralı olmadığım için "sen yabancısın ya" diyenlerden:uhm:
Beni tanımadan hakkımda ahkam kesmeye kalkışıpta gerekeni söylediğimde ben öyle söylemek istemedim diyen birinden nefret ediyorum.lülülülülülü
Ohh be rahatladım.
:teytey:

RAHATLADIYDAN NE MUTLU BANA BU KONUYU AÇTIĞIM İÇİN a.s.

1.KPSS den işe giremediğim için nefret ediyorum.
2.pkk dan nefret ediyorum
3.kendi şehri dışında olan herkese sanki yabancı bir ülkeden gelmiş gibi muamele edenlerden(CAHİLLERDEN)NEFRET EDİYORUM.
4.içinde Allah sevgisi ve kul sevgisi bulunmayanlardan nefret ediyorum.
5.asık suratlılardan nefret ediyorum.
6.kötü kaynana ve kayınpederlerden nefret ediyorum.
7.arkamdan dedikodu yapanlardan nefret ediyorum.
8.kendini güzel sananlardan nefret ediyorum.
9.eşine haksızlık yapan erkeklerden ve dayak atan erkeklerden ve bunu televizyonlarda görmekten nefret ediyorum.
10.iki kişi arasında laf taşıyanlardan nefret ediyorum.
DAHA BİR SÜRÜ VAR AMA KISACA KÖTÜ OLAN HERŞEYDEN DİYEBİLİRİZ:1no2:yasakkelime

Vicdansız,merhametsiz,alçak,hain, ikiyüzlü,bir dediği diğerine uymayan,saygısız,seviyesiz,nankör,ukala şahıslardan ve ismi lazım değil o mahluk ve ailesinden nefret ediyorummmmmmmm!!!Çok üzgünüm çoook:oklava:Kötü Kazen

beni sinir eden aşağılayan psikolojik bunalıma sokan annemden ablası olduğum fakat yalnızca yaş farkımızın olduğu aslında bana ablalılk taslayan kardeşimden nefret ediyoum (şimdilik)
erkek arkadaşımın kardeşi ve bir zaman çok sevdiğim arkadaşımdan ve annesinden nefret ediyorum

Birey olarak ciddi bi şekilde; babamın kızkardeşi, erkek kardeşi ve dayımın karısından,
Yaşantımda; tespih boncuğu kadar beyin taşıyıp bi de yetmezmiş gibi o kapasiteyle kendini sürekli komik duruma düşüren insan kullanıcılarından,
Şu ülkede; yutturulmaya çalışılan yalanların uydurucuları ve durmaksızın sağlığa zararlı şeyler üretip, bi de bunu bizlere süslü ambalajlar içerisinde satanların yarattıkları tabloların uzun vadedeki çirkin görüntülerinden,
Kötü KazenHAKİKATEN DE FECİ ŞEKİLDE NEFRET EDİYORUMMMM!!!!!!!!!!!!!!!

KISKANÇ İNSANLARDANNN NEFRET EDİYORUMMMM:mymeka:

kıskanç,bencil,fesat,kibirli kendini çok beyenip karşısındakileri aşalayanlardan nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuum.

paradan.....
ön yargılı insanlardan.....
eşini döven, annesine el kaldıranlardan......
ve en önemlisi.....
hayatın acımasız yanından , adaletsizliğinden nefret ediyorum....

ben kaç aydır çıkmak istediğim metahanın eski kız arkdaşından nefret ediyorum onun yüzünden ayrılmak zorunda kaldık

1.vatanını dağlarda sürünme pahasına satan insanlardan.... 2.yerlere tüküren insanlardan..... 3.tek çizgi çıkan testlerden..... 4.bebek havası atanlardan.......... 5.mağazada başımda bekleyen kızlardan..... 6.POLİTİKACILARDAN............ 7.İŞSİZLİKTEN.......... 8.HASTANELERDE İLGİLENMEYEN VE RASTGELE İLAÇ YAZAN DOKTORLARDAN.... 9.PKK YI BESLEYEN NAMUSSUZLARDAN..... 10.düzensiz adetimden NEFFFFFFFREEEEEEEEEEEEEET EDİYOOOOOOOOOOOOOOORUUUUUUUUMMMMMMMMMKötü Kazen:tomato::enbuyukkk:

kirada oturmaktan eşimin ailesine yakın oturmaktan
İSTANBUL DENEN YERDE YAŞAMAKTAN

1-Kpss'den
2-Beni hala ders çalışmak zorunda bırakan eğitim sisteminden
3-hastalığımdan
4Testlerin hep tek çizgi çıkmasından
5-Rüyalarımda çift çizgiyi görmekten ve sürekli kendimi hamile sanmamdan
6-Nagahan isimli ..... kadından
7-Eşimin iddaa oynamasından
8-Parasızlıktan ve borçlardan
9-Kadınları sadece temizlik, yemek yapan ve çocuk doğuran biri olarak gören zihniyetten
10-Sürekli kapanan bilgisayarımdan
11-Halamdan
12-Eşlerini aldatan erkeklerden
13-Kendini bişey sananlardan
14-Kocamın bazen tavan yapan ilgisizliğinden
15-göbeğimden
16-Yüzümdeki bitmek bilmeyen tüylerden nefret ediyorummmm....

Offff amma çokmuş yaaaa

Back
X