• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefretinizi Haykirin!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi nazberen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkeşi çok seviyom hiç kimsedende hiç birşeydende nefret etmiyom.a.s.:enbuyukkk:
Yaşamak güzel,anne adayı olmak ayrı güzel..
:dance:

Her gün günün neredeyse 12 saatini apartman kapımın karşısındaki kaldırımda iş beklemekle geçiren(lağım temizliği,inşaat işleri,eşya taşıma vs)gibi sebeplerle tüm mahallenin özellikle de bayanların huzurunu kaçıran bu 15 adamdan nefret ediyorum!!Aslında başka yerlerde de bekleyebilieler daha merkezi yerler var ama burda gelen geçenle daha iç içe oldukları için gitmek işlerine gelmiyor.3,5 senedir bu apartmanda oturuyorum ve pencereden kapının önünü kolaçan edemeden dışarı çıktığım bir gün yok.Daha önceleri ekmek kavgası diye hiç umursamadım ama aprtman kapımızın yerdeki taşına oturuyorlar ve elimde anahtarla yaklaşınca bile yanyana oturmuş iki adam yerinden bile kıpırdamıyor.Nefret ediyorum nefreeeeeeeeeeeeeeeeeet!Belediyeye şikayet etmeye kalktım dilekçeyle birlikte imza toplamam gerekiyormuş.Bir de bunlarla uğraşamam.Evlenip de buradan taşınacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.Kötü Kazen:kızgın::oklava::tomato:

yalancı insanlardan
yalaka insanlardan
dedikoducu insanlardan
yapmacık insanlardan
gösteriş meraklısı insanlardan
bişi bilmediği halde bildiğini savunan insanlardan
dikkat çekmeye çalışan insanlardan
saygısız insanlardan
ukala insanlardan
bilmişlik taslayan insanlardan
aç gözlülerden hep bana hep bana dien tiplerden
insanların emeğinin karşılığını vermeyen haklarını çiğneyen sonrada haktan hukuktan bahsedenlerden(hakkım helal diil kesinlikle)
NEFRET EDİORUMMMMMMMMMMMM:kızgın::kızgın::kızgın:/COLOR]
[/QUOT
bu saydıklarının hepsinden artı olarak paraları var diye kendilerini herkesten ustun goren anneannem,dedem ve dayımdan. bana gelip anneannemin dedemin dedikodusunu yapan ama yuzlerıne karsı sevgi dolu davranan ıkıyuzlu yengemden nefret ediyorum.

arkamdan konuşup yüzüme gülenlerden
gerçek yüzünü gördüğüm dost sandıklarımdan
her ne kadar şu an ekmeğini yesekte eşimin patronundan(nankörlük olarak algılanmasın)
insanları kendi çıkarları için kullananlardan,iyi niyeti suistimal edenlerden.....................
..........
bir de şu sihir büyü içerikli çocuk dizilerinden
nefret ediyorum

ne yazıkki hayatım boyunca nefret ne demektir bilemedim, silgi kullanamadım.

sadece birkez bunu yapamadığım için kendime çok kızıyorum.

tanıştığım ilk andan itibaren sizden hoşlanmadım. evet evet o sevgili ...... hanım sizi hiç sevemedim, çünkü en başından beri bana vereceğiniz zararı, eşimde gözünüz olduğunu ve beni çekemediğinizi biliyordum. nitekim haklıda çıktım, bir insan iki çocuğuna ve eşine rağmen nasıl başka insanların evliliğine göz diker anlam vermiş değilim.

bana tüm yaptıklarınıza rağmen başarılı olamamanızı inançlarıma bağlıyorum. sizin gibi kapalı olmasamda çok şükür inanıyorum. hayatım boyunca herkezin iyiliğini istedim. ne yazık ki çook kızsamda nefret edemiyorum. keşke edebilsem o zaman kendime daha az kızardım.

bencil:kızgın:
anlayışsız :kızgın:
çok bilmiş:kızgın:
ukala:1closedeyes:
merhametsiz ve vicdansız:1no2:
insanlardan nefret ediyorummm:dilcikar:

sert ve ters insanlardan
kişiyi tanımadan önyargıyla bakanlardan,
insanları aşağılayanlardan
birilerinin açığını bulmak için uğraşanlardan,
nefret etmesem de rahatsız oluyorum. nefret etmek ,pek bana göre bir duygu değil. belki, hoşlanmamak olabilir.............

gıcıklardan,, bilmişlerden, dünya kendi etrafında dönüyo sanan akıllılardan,, bildiği yanıldıına yetmeyenlerden,, insanın kuyusunu kazanlardan,, severek ayrılanlardan ,, medeni cesaret yoksunlarından,, kişisel gelişimini henüz tamamlayamayanlardan,,

bencil insanlardan nefret ediyorum
başkasının hayatına karışma hakkını kendinde hisseden insanlardan nefret ediyorum
eleştirilmekten nefret ediyorum aslında eleştiriye açık bir insanım ama en uyuz olduğum konu kıyafet alırken eleştirilmek çünkü bana çok kıyafet aldığımı söyleyenler beni bunun için eleştirenler kendilerini görmüyor nefret ediyorum sizden

kendini öven insanlardan nefret ediyorum
................................................ say say bitmez.:delphin:

Son düzenleme:
Kul hakkı yiyenlerden,
Aptal yerine koyanlardan,
İyiliği suistimal edenlerden..
Nefret değil de hayatımdan çıkarmayı tercih ediyorum diyeyim..:delphin:

ıyı nıyetımı kullanıyorsa.....
haksızlıkl yapıpta uste cıkıyorsa....
bencıl ukala
kendını begenmıs...
gorunen yada gorunmeyen dagları o yaratmıs...tobe tobe....
sınırlı agzı bozuk...yalancı...ınsanlar uzerınden prım yapan...
agzından cıkanı kulagı duymayan...
hatalı oldugu halde vurdum duymaz olan....
bır ozru bıle demeyen...
ınsan gıbı gorunen ama ınsanlıkla halakası olmayan.....
kendını dusunen......kıslıeler sızze ofkelıyım...kızıyorum....
AMA LANET OLSUN Kİ ŞU İÇİMDEKİ INSAN SEVGİSİNE..........

insanları olurolmaz kırıp incitenlerden,
herşeyi ben biliyorum diyenlerden,
maddiyat yüzünden kalp kıranlardan,
adil olmayıp hep benim ailem diyenlerden,
iftira atanlardan,
rol yapıp kendini başka gösterenlerden,
çekemeyenlerden,
oofffff bişey daha var ama yazmak istemedim....senağlama
işte bunlardan.............:delphin:

aslında hiçbişey bilmeyip de herşeyi bildiğini sananlardan, kafası büyük şeylere basmayıp sürekli küçük hesaplar peşinde koşanlardan,küçük beyinli olup da büyük ve yersiz gururları olanlardan,karşıdakine söylemek istediği şeyi açıkça söylemeyip kırk türlü laf cambazlığıyla laf sokmaya çalışıp komik duruma düşüp kendini düşürenlerden, olmak istediği özelliklere sahip birini görünce kıskançlığını belli etmememk için kendince aşağılamaya çalışanlardan yani açık oynamayıp sinsi oynayan küçüçüüüüüük insanlar hatta insancık diyelim daha doğru olacak (aslında insan sıfatını almış ama insanlıkla uzaktan yakından ilgisi olmayan hayvanlardan) vicdansızlardan düşüncesiz patavatsız saygısız kötü niyetli insan kılığındaki şeytanlardan nefret ediyor:oklava:ummmm...bi de en yakınımdalar..

yazıcımın bozulmasından,babaannemden, beklemekten, babamın benim fikrimi hiç sormadan benim isteyip istemediğimi önemsemeden benim adıma kararlar vermesinden,iki yüzlü,yalancı,vaatler verip sözünde durmayan insanlardan nefret ediyoruuummm kötükedihüso

Bahadırdan.
Bahadırın nişanlısı gülşah denilen cadalozdan
Meltemden
Calıştıgım yerdeki bazı hocalardan
4/a dan
m.birliğin kötü küçük minibüsünden
evde izin almaktan
eve gec kaldım die telaşlanmaktan
merdiven cıkmaktan
e-okuldan
daha dogru duzgun tanımadan kanka moduna girip herseyi anlatıp yasayıp sonrada pişman olmaktan
NEFRET EDİYORUMmmmmmmm

iş bulamıyorum,beni güvendirip yardım edeceğine söz verip beni yarı yyolda bırakan insanlardan NEFRET EDİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM

ikiyüzlülerden
verdiği sözlerde durmayanlardan,bol keseden vaat verip sonra hayatından çıkıp gidenlerden,yalancılardan,yanlış yapıp sonra hiç bişe olmamış gibi davrananlardan
bazı şeyleri düşünmeden hareket eden düşüncesizlerden
minibüs ve otobüslerden
kendimden
hayattan

nefrettt ediyoruuuuuuuuuuummmmmm :çok üzgünüm:

Ukala insanlarla:kızgın:
Saygisiz genclerle
Ne oldum delisi olanlarla
Paraya tapanlarla
Hayatin basinda olup henüz bir halt yasamamis ama bana akil vermek isteyenlerle:kızgın:
Dünya onlarsiz dönmeyecek sananlarla
Insanlarin olur olmaz yere kalplerini kiranlarla
Özür dilemesini bilmeyenlerle
Kendini mahkeme edemeyenlerle
Allah korkusu ve vicdani olmayanlarla:1no2:

isim olmaz, nefret etmiyorum, neticede nefrette bir tepki, böyle insanlar benim nefretimi bile hak etmiyor...:kahve:

Back
X