• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefretlik geldi Nefretlik off

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar hatunlar.

Yani ağlayacağım nerdeyse hatta ağlıyorum sinirden. Sebebi ise hapşırmak:KK34: gerçekten keşke şaka olsa ama artık nefret ettim son 4 gündür iyice çoğaldı en basitinden günde 30 dan aşağı hapşırmam. Keşke abartsam ama üşenmeyip sayıyorum en az 30.

3 4 gündür bu sayı 100 u geçti saat başı nefes almadan krize giriyorum selpak yetmiyor artık gözümü açamıyorum o an elimde ne varsa yere düşüyor.

Benim gibi olan var mı lütfen fenalık geldi hangi doktora gideyim hiç bilmiyorum. Afedersiniz öyle bi hale geliyorum ki maalesef idrarımı kaçırıyorum.:olamaz:
Güzelim taze zencefil kes biraz limonla çiğne yut boğazı yakıyor ama nezleye birebir.

Kuzum gecmıs olsun dokrora gıt tabı unıverste hastenesıne gıt alerJı testı yapabılcek bı bolume :( muhtemelen bıseyee alarjın vaardur

başlığa bakıp hemen geldik ne olmuş diye. ayıp ya biz de ne var sankdik. kbb ye görün kardeşim geçmiş olsun.
İlla herkesin derdi kocası kaynanası mı olsun?? Kıza hapşırmakten nefret gelmiş bıkmış ki konu açmış??

20 saniyeniz boşa gitti sizinde :(

cnm kortuk yani çok üzücü bir durum basiniza geldi gibi düşündük alınma hemen.
Canım benim o halde görsen cidden korkarsın hani düşün kızım bile korkup gidiyor yanımdan elim ayağım birbirine giriyor bazen nefes alamaz hale geliyorum nefret ettim bu halden yeni başladı 3 4 gün ilk gün dedim neyse 2. Gün dedim geçer 3 4 olunca artık beni rahatsız etmeye başladı :(

Canım benim o halde görsen cidden korkarsın hani düşün kızım bile korkup gidiyor yanımdan elim ayağım birbirine giriyor bazen nefes alamaz hale geliyorum nefret ettim bu halden yeni başladı 3 4 gün ilk gün dedim neyse 2. Gün dedim geçer 3 4 olunca artık beni rahatsız etmeye başladı :KK43:
inş kalıcı bişey değildir görünün biran önce belki alerjik biseydir.

İyi akşamlar hatunlar.

Yani ağlayacağım nerdeyse hatta ağlıyorum sinirden. Sebebi ise hapşırmak:KK34: gerçekten keşke şaka olsa ama artık nefret ettim son 4 gündür iyice çoğaldı en basitinden günde 30 dan aşağı hapşırmam. Keşke abartsam ama üşenmeyip sayıyorum en az 30.

3 4 gündür bu sayı 100 u geçti saat başı nefes almadan krize giriyorum selpak yetmiyor artık gözümü açamıyorum o an elimde ne varsa yere düşüyor.

Benim gibi olan var mı lütfen fenalık geldi hangi doktora gideyim hiç bilmiyorum. Afedersiniz öyle bi hale geliyorum ki maalesef idrarımı kaçırıyorum.:olamaz:
Csnom bir alerji hastası olarak söylüyorum çünkü yılın belli dönemlerinde bende öyle idim göğüs hastalıkları ma git ve alerji testi yaptır

Mis gibi alerjik rinit olmussunuz. Gunde 30 da neymis 60-70 kere hapsuruyordum ben. Her dk,her sn. Rulo peceteyle geziyordum. Oyle ki geceleri en az 5-6 kez uyaniyordum hapsurdugum icin. Bazi donemler boyle oluyor sonra hafifliyor ama gecmiyor. Bi başladı mi ard arda 4-5 kere. Aglayasim geliyordu sinirden,hayat kalitemi düşürüyordu.

Burnum sürekli tıkalı, burnumun ici sürekli yara,gözlerim her daim kirmiziydi. Hep "neden agladin,aa grip misin?" Diyolardi.

Kac kere doktora gittim, alerji testleri yaptirdim. Alerjik rinit teshisi koyuldu. Tedavisi yok. İlaclar,spreyler kullandim kullanirken sorun yok biraktigin an geri basliyor

Hamileyken tavan yapti bu durum. Sabaha kadar oturuyordum,uyutmuyordu. Doktoruma soyledim, dayanamıyorum nolur bi ilac bişey verin dedim,bi sprey verdi. Saka gibi ama geçti. Sadece 1 sise kullandim. 2 senedir aleejiden eser yok. Reklama girmez umarim dosyaya ekledim

Eklentiler

• images (1).webp
    images (1).webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 47
Mis gibi alerjik rinit olmussunuz. Gunde 30 da neymis 60-70 kere hapsuruyordum ben. Her dk,her sn. Rulo peceteyle geziyordum. Oyle ki geceleri en az 5-6 kez uyaniyordum hapsurdugum icin. Bazi donemler boyle oluyor sonra hafifliyor ama gecmiyor. Bi başladı mi ard arda 4-5 kere. Aglayasim geliyordu sinirden,hayat kalitemi düşürüyordu.

Burnum sürekli tıkalı, burnumun ici sürekli yara,gözlerim her daim kirmiziydi. Hep "neden agladin,aa grip misin?" Diyolardi.

Kac kere doktora gittim, alerji testleri yaptirdim. Alerjik rinit teshisi koyuldu. Tedavisi yok. İlaclar,spreyler kullandim kullanirken sorun yok biraktigin an geri basliyor

Hamileyken tavan yapti bu durum. Sabaha kadar oturuyordum,uyutmuyordu. Doktoruma soyledim, dayanamıyorum nolur bi ilac bişey verin dedim,bi sprey verdi. Saka gibi ama geçti. Sadece 1 sise kullandim. 2 senedir aleejiden eser yok. Reklama girmez umarim dosyaya ekledim
Canım dışı yabancı yazıyor bu ilaç Türkiye'de satılıyor mu

Allerjin olabilir. Benim alerjîm yoktu son zamanlarda tozdan hapsıruyırum..benli sendede buna benzer yada baska bir seye alerji olabilir .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X