• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nefrett

kikirikiri

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
69
31
8
Kv den nefret ediyorum ama oyle boyle degilmAyri sehirlerdeyiz ayda 1 kesin gelir 1 gun kalir ve doner herseferinde o kapiyi actigimda onun suratini gordugumde hissettigim duygu igrenc otesi.Isin kotu yani geldiginde hissettigim gibi davranamiyorum oglu cok duskun cunku.13 yillik evliyim ve bu nefretim her yil dahada artiyor.Bunu onunda bilmesini istiyorum ama nasil

bu kadar nefret etmenizi saglayacak ne yapti?? cok merak ettim..bizde cok sorunlar yasadik bir cok insan gibi allah a sukur bu kadar nefret kin duymadim hic kimseye.en basta kendinize zarar bu kadar olumsuz dusunce.biraz ilimli olun bence sorununuz ne bilmiyorum ama her insanin hatalari oldugu gibi iyi yanlarida vardir.en azindan bir ozelliginden yakalayin yani ne deyim.esinizin annesi sonucta bu kadar nefret kusmak pek dogru gelmedi bana..

Al benden de o kadar. Senede bir gelir, kapıyı açtığım da yaşadığım duyguyu tarif bile edemem. Nefretim o kadar büyük ki. Bana yaşattıkları hiçbir şeyi unutmam unutamam. Tabi eşim herşeyi unuttuğumu sanıyor. Öyle yansıtıyorum tabi. İçimdeyse fırtınalar kopuyor. Seni iyi anlıyorum.

Kv den nefret ediyorum ama oyle boyle degilmAyri sehirlerdeyiz ayda 1 kesin gelir 1 gun kalir ve doner herseferinde o kapiyi actigimda onun suratini gordugumde hissettigim duygu igrenc otesi.Isin kotu yani geldiginde hissettigim gibi davranamiyorum oglu cok duskun cunku.13 yillik evliyim ve bu nefretim her yil dahada artiyor.Bunu onunda bilmesini istiyorum ama nasil
Allah kalbinize aydınlık versin :KK14:

Al benden de o kadar. Senede bir gelir, kapıyı açtığım da yaşadığım duyguyu tarif bile edemem. Nefretim o kadar büyük ki. Bana yaşattıkları hiçbir şeyi unutmam unutamam. Tabi eşim herşeyi unuttuğumu sanıyor. Öyle yansıtıyorum tabi. İçimdeyse fırtınalar kopuyor. Seni iyi anlıyorum.
35 yasimi devirdim bu yasima kadar kus kaldigim bile kimse olmadi kin tutan biri hic degilim aslinda ama bu kadinin gozlerindeki serri bile hissediyorum.6.hissim hep gucludur benim herkes bunu bilir.Onun bunu anlamasini cani gonulden istiyorum.

35 yasimi devirdim bu yasima kadar kus kaldigim bile kimse olmadi kin tutan biri hic degilim aslinda ama bu kadinin gozlerindeki serri bile hissediyorum.6.hissim hep gucludur benim herkes bunu bilir.Onun bunu anlamasini cani gonulden istiyorum.
Bende 35'im. Ne kv dem beni sever, ne de ben onu. Biliriz ama dile vurmayız. Maalesef ki sahte konuşmalarla hayatı geçiririz. Çünkü eşim annecilerin kralı.

Birimiz mesaj mı çekelim ne yapalım? ne istiyorsunuz ki anlayamadım
Acik acik ifade edin o halde .Neden derse 6.hissim oyle buyurdu dersiniz :işsiz:

Bilse ne olacak sanki,hayatınız zorlaşacak.eşiniz size karşı tavır alıcak ;düğün,seyran ve cenazelerde ele güne dedikodu malzemesi olacaksınız.en iyisi yalandan da olsa yüzeysel bir ilişki sürdürün.politik olun.hem eşiniz hem çocuklarınız aranızda kalmasın.

Bilse ne olacak sanki,hayatınız zorlaşacak.eşiniz size karşı tavır alıcak ;düğün,seyran ve cenazelerde ele güne dedikodu malzemesi olacaksınız.en iyisi yalandan da olsa yüzeysel bir ilişki sürdürün.politik olun.hem eşiniz hem çocuklarınız aranızda kalmasın.
Cok tesekkurler cok dogru yazmissin ama herseyi bilmek istemesi yasinin kadini olmamasi pis olmasi ben bilirimciligi paraya asik olmasi ve oglunun torunlarinin onunde sutyenini gostermesi 3 yasindaki kizima kp in oglunun onunde memesini acip em demesi yalanciligi midemi bulandiriyor arkasindan konustugu gelininin hep yaninda olmasi iki yuzlulugu tiksindiriyor.Nasil politik olayim

ben de kv demden nefret edıyorum
o yuzden senı anlıyorum
görümcem ve kpden de nefret edıyorum ben
ben de senede en fazla ıkı kere gorurum ancak eşimle telde konusularken bile tahammul edemem onlara
çnk evlenmemizi hiç istemediler , iki yuzluler ve ben ıkı yuzlu ınsanlardan nefret edıyorum.

Cok tesekkurler cok dogru yazmissin ama herseyi bilmek istemesi yasinin kadini olmamasi pis olmasi ben bilirimciligi paraya asik olmasi ve oglunun torunlarinin onunde sutyenini gostermesi 3 yasindaki kizima kp in oglunun onunde memesini acip em demesi yalanciligi midemi bulandiriyor arkasindan konustugu gelininin hep yaninda olmasi iki yuzlulugu tiksindiriyor.Nasil politik olayim

:kusmuk::kusmuk:

alip karsiniza soyleyin. bu kadar mi zor?
Oglu duskun olsun, 13 yillik bir evliligin kendi ritmi vardir. artik oturmustur. baskalarina edilecek laflar o evliligi sarsmaz.
Saygi cercevesinde kendisine olan duygularinizi ifade edin, mumkun mertebe oglu ile iliskisinin disinda kalin.

Yok artık :KK57: Sizin yerinizde olsam özellikle bu davranışından sonra onun anlamasını beklemezdim direkt konuşurdum. Zaten konuşmalarımdan sonra onun davranışlarından ve ondan hoşlanmadığımı anlardı.

Back
X