• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nefrett

Cok tesekkurler cok dogru yazmissin ama herseyi bilmek istemesi yasinin kadini olmamasi pis olmasi ben bilirimciligi paraya asik olmasi ve oglunun torunlarinin onunde sutyenini gostermesi 3 yasindaki kizima kp in oglunun onunde memesini acip em demesi yalanciligi midemi bulandiriyor arkasindan konustugu gelininin hep yaninda olmasi iki yuzlulugu tiksindiriyor.Nasil politik olayim
60 yasinda basi ortulu kadin evimin yanindaki cafede ogullariyla disarda oturup sigara iciyor ve bunu komsularim goruyor

60 yasinda basi ortulu kadin evimin yanindaki cafede ogullariyla disarda oturup sigara iciyor ve bunu komsularim goruyor
ne var bunda basi acik olsa normaldide kapali oluncami komsular kiniyor?kendinizi hakliyken haksiz duruma dusuruyorsunuz kimin ne ictigi kimseyi alakadar etmez.sizide komsularida..

Esiniz yokken alttan alta vurun lafi. Içinizden gecenleri soyleyin üç beş baska türlü rahatlayamazsiniz.

Komsulariniza karsi 6.hissiniz birşey söylüyor mu ?:kahve:
Kimseyi ilgilendirmez ne icip ne şekilde icip kiminle içtigi...
Zaten ayri şehirlerde yaşıyormuşsunuz nefret edecek şeyler bulup kalbinizi karartmak yerine dost olun dogruyu dosdoğru aanlatin.3 dinlemez 4 de dinler emin ol

Ne varki bunda ya? Bu mu bu kadar büyük nefretinizi sebebi? Bence bu sizi ilgilendirmez. Belki de nefretinizi belli ettiğiniz için oğullarıyla evde değil cafede buluşma ihtiyacı duyuyor.

oglunun torunlarinin onunde sutyenini gostermesi 3 yasindaki kizima kp in oglunun onunde memesini acip em demesi !!!
Neden ki böyle saçma bir şeyi yapıyor?Eşi ve oğlu tarafından hiç tepki görmüyor mu ?:KK57::KK57:

Ben de sevmiyorum kayinvalidemi maalesef.unutmus gibi yapsam da yasattiklari hep aklimda.nefret etmek ne demekmis onu taniyinca ogrendim.kimseye kinim nefretim yoktur oysa.her ne kadar simdi bi zarari olmasa da eskiler unutulmuyor.esime belli etmem ama sevmedigimi.her hafta gideriz yer icer geliriz normal davranirim o zaman da.senin de yapacagin bu.anlatsam benim ki neler neler yapiyo da bana ne umrumda bile olmaz.sen de umursama.en azindan ayda bir goruyomussun bir gun kaliyomus.idare et hem esinin hatrina hem de huzurlu yasamak icin.

35 yasimi devirdim bu yasima kadar kus kaldigim bile kimse olmadi kin tutan biri hic degilim aslinda ama bu kadinin gozlerindeki serri bile hissediyorum.6.hissim hep gucludur benim herkes bunu bilir.Onun bunu anlamasini cani gonulden istiyorum.
bir sey yapmis olmasi kazim

Back
X