- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.177
- 798
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Amin inşallah banada o zor geliyor uyanamiyorum
Denemek lazim o zaman cnmDenedimde ondan söyledim işe yaradı bende :)
Denemek lazim o zaman cnmDenedimde ondan söyledim işe yaradı bende :)
Bende evlenince daha da duslestim daha kafaya takar oldum pardesu giymiyordum Esim sayesinde pardesuye giymeye basladim kendim hep erteliyordum namazlarimi daha bi kafaya takar oldumBende evlenince bıraktım türbanlı değilim ben önceden yanımda etek ve eşarp taşırdım hep kesinlikle aksatmazdım evlendim resmen gaflet çöktü bazen hevesleniyorum ama hep tek vakitte kalıyor
Aynen o video ve kitaplar sadece 2-3 gün etkili oluyor yada basim dara girdiği basliyorum Allahim sen affet sonra o darlik geçince bakmisimki namazi terk etmisimBu tip seyler okudugumda videolar izledigimde hep etkileniyorum ama bi ikigun namaz kilip kuram okuduktan sonra hep yarida kaliyor keske daimi olabilsem
tesetturumunde hakkini versem ibadetlerimde
O adamin kitaplarini duymuştum canim en yakin zamanda bi bakayim çok tskler Rabbim saglikla sanada yavrunun kucagina almayi nasip etsin inşallah kuzumCanim DR.Muhammed Bozdagin kitaplarini oneriyorum ozellikle İSTEMENİN ESRARİ VE SONSUZLUK YOLCULUGU(oteki dunya).....
cok memnun kalacaksin garanti veriyorum ayrica bebisini saglikla kucagina al insallah.benimde bebisim olmuyor banada dua edersen cok sevinirim canim
Bak bende pardesuye giremem diyordum canim etraf yakistirmiyor diye hem de kendinde kiloydum simdi gene zayifladim yakismaz diye istemiyordum ama esimle ilk gorustugumuz gün bana pardesu hediye almisti öyle basladim ama hala etek giyemiyorum bol tunik ve pantolon giyiyorum yada elbise giyiyorum çok fazla elbisem yok amaTesetturde de cok iyi oldugumvsoylenemz adar falan da giymmde hani balkonda faln aciktir savim en uat katta kimse gormez diye erkek falan yok diye
tulbentim hep arkada baglidir onddn igneleyip baglamam misafir geldiginde falan
kimi zaman uzun tuniklerim olmadigu ucin pantoon kalcaya kadar orten tunik tarzim var oyle giyerim bi tane uzun dizimin altina kadr kapsollum var artk onu giyiyorum keske daha cok boll giyineblsem ama olmuyor iste etrafa gorede yakistirmiyorlar bnde de kotu duruyo
kafam bole karisik zaten buyuk beden giyiyorum bol hepten kotu duruyor
ama dar asla giymem son bi kac aydkr etek giyiyoeum artk hakkmda hayirlisi
Tskler canim bütün onerdiginiz kitapları temin etmeye ve okunmaya calisicam ons faydasini görürüm nolur dua edinali balkan-namaz aşıkları
feyzullah birışık- müslümanım diyen bir insan neden namaz kılmak istemez
ikinci kitabın adını yanlış yazmis olabilirim, yazarları dogrudur. .. bu iki kitap beni cok etkilemişti. kesinlikle herkese öneririm...
Pardesuyuda esim istemiyor ben cok istemstm zmnda bnmde elbsem yok uzun uzun tunigimde yok allah affetsinBak bende pardesuye giremem diyordum canim etraf yakistirmiyor diye hem de kendinde kiloydum simdi gene zayifladim yakismaz diye istemiyordum ama esimle ilk gorustugumuz gün bana pardesu hediye almisti öyle basladim ama hala etek giyemiyorum bol tunik ve pantolon giyiyorum yada elbise giyiyorum çok fazla elbisem yok ama
Şuan ezani duyunca hemen kilmaya calisiyorum çok şükür bugün nefsine zor gelmedi abdestli dolaşmaya calisiyorum oruç bebek için saglikli olur mu bilmiyorum onu doktora danismam lazim sanirimİnşallah devamlılık kazanırsın dua et, ezan okunduğunda hemen kalk erteleme bazen hakkını veremesekte asla şüpheye düşmeyin, şüpheye düşüldüğünde namazı tehlikeye sokarsınız insanız nefsimiz var kafa başka yerlere gidebiliyor, tutabiliyorsan oruç tut Pazartesi Perşembe oruç çok iyi gelecektir, marifetname okumanı tavsiye ederim..
hepimiz dua edelim. .. tum müslümanlar icinn..efsaedelim.t: 37329243 .!.:Tskler canim bütün onerdiginiz kitapları temin etmeye ve okunmaya calisicam ons faydasini görürüm nolur dua edin
Dini konularda forum acmak yasak biliyorum. Yakinda konunuz kapanir. Bu arada yeterince istemediginiz icin devamini getiremiyorsunuz. Yoksa insanin gercek anlamda isteyipte basaramadigi sey yoktur kanimca.Merhaba kizlar
Benim derdim nefsimle namazlarimi bi turlu eksiksiz kilamiyorum düzenli bi sure devam ediyorum sonra ne oluyorda gaflete düşüp ara veriyorum ve bu kisir döngü gibi devam diyor ve bu benim canimi çok skiyor namazlarimi nasil aksatmadan kilabilirim nasil nefsimle bas edebilirim kizlar
Kizlar nolur dua edin bana Rabbim hidayet nasip etsin
Ayy ne güzel sabah namazlarini kacirmiyormussun bende en çok onda zorlaniyorumbende bazen akşam namazı geçti ya çok yorgum nasıl kılcam şimdi diyorum geçiştiriyorumcamiye çok yakın evim sabah imam ezan okurken öyle bir okuyoki kalk kıl namazını diyo resmen kesinlikle uyuyamıyorum sabah namazımı geçirdiğim görülmemiş diger vakitlerde iş güç derken geçiyo Allah affetsin : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?