• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nefsimle basa cikamiyorum

askrhpozitif

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.362
92.109
798
İstanbul
Merhaba kizlar
Benim derdim nefsimle namazlarimi bi turlu eksiksiz kilamiyorum düzenli bi sure devam ediyorum sonra ne oluyorda gaflete düşüp ara veriyorum ve bu kisir döngü gibi devam diyor ve bu benim canimi çok skiyor namazlarimi nasil aksatmadan kilabilirim nasil nefsimle bas edebilirim kizlar
Kizlar nolur dua edin bana Rabbim hidayet nasip etsin

Son düzenleme:
sadece okuyarak aşarsınız bu durumu.
bol bol kitap edinin ve şu an nefsinizle mücadele edebilmeniz için en uygun dönemdesiniz.
adet dönemlerinde kadınlara bir soğukluk gelir, 1 haftalık aradan sonra namaz kılması zormuş gibi hissedilir.
Şu dönemde buna mani bir durum olmadığından aralıksız namazlarınızı kılabilirsiniz.
Ben doğuma gidene kadar namazımı kıldım çok şükür ve loğusayken namaz kılmayı çok özlemiştim.

sadece okuyarak aşarsınız bu durumu.
bol bol kitap edinin ve şu an nefsinizle mücadele edebilmeniz için en uygun dönemdesiniz.
adet dönemlerinde kadınlara bir soğukluk gelir, 1 haftalık aradan sonra namaz kılması zormuş gibi hissedilir.
Şu dönemde buna mani bir durum olmadığından aralıksız namazlarınızı kılabilirsiniz.
Ben doğuma gidene kadar namazımı kıldım çok şükür ve loğusayken namaz kılmayı çok özlemiştim.
özellikle bu donemde namazlarimi hic bırakmak istemiyorum ama çok zorlaniyorum bilhassa sabah ve yatsi namazlarini inşallah bende aksatmadan kilmaya baslarim hangi kitapları okumaliyim peki

çoğumuzun derdi bu evet en güzel okuyarak aşılabilir..imanı bile taze tutmak gerek, abdest gibi..bu konuda okudum ve etkilendim dediğiniz bi kitap olursa bende önerilerinizi bekliyorum..uğur koşarın Allah de ötesini bırak kitabı güzeldi

çoğumuzun derdi bu evet en güzel okuyarak aşılabilir..imanı bile taze tutmak gerek, abdest gibi..bu konuda okudum ve etkilendim dediğiniz bi kitap olursa bende önerilerinizi bekliyorum..uğur koşarın Allah de ötesini bırak kitabı güzeldi
En yakin zamanda temin edip okuyacagim mutlaka etkilendiğim bi kitap olursa burada paylasirim

Merhaba kizlar
Benim derdim nefsimle namazlarimi bi turlu eksiksiz kilamiyorum düzenli bi sure devam ediyorum sonra ne oluyorda gaflete düşüp ara veriyorum ve bu kisir döngü gibi devam diyor ve bu benim canimi çok skiyor namazlarimi nasil aksatmadan kilabilirim nasil nefsimle bas edebilirim kizlar
Kılmayacakmışsın gibi davran, saati geldiğinde niyetlen kılmaya. Şeytanı kandır bir nevi :)

Aynen bende senin gibiyim ve birde kilarken sanki her zaman hakkiyla kiliyormus gibi de hissetmiyorum moralim bozuluyor. Namaz kilarken aklima baska seyler geliyo onlari dusunuyorum sonra diyorum ki bu namazi hakkiyla kilmadim
Aynen aklimda bi dünya şey geçiyor ve namazim olmadigini düşünüyorum daha da günaha giriyor musum gibi geliyor

Back
X