• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nefsimle basa cikamiyorum

Merhaba kizlar
Benim derdim nefsimle namazlarimi bi turlu eksiksiz kilamiyorum düzenli bi sure devam ediyorum sonra ne oluyorda gaflete düşüp ara veriyorum ve bu kisir döngü gibi devam diyor ve bu benim canimi çok skiyor namazlarimi nasil aksatmadan kilabilirim nasil nefsimle bas edebilirim kizlar
Kizlar nolur dua edin bana Rabbim hidayet nasip etsin
ara ara bendede oyle bisey oluyor ama ben birakmiyorum masallah hep devam ediyorum bazen boyle oluyor yatsiyi kilma diyor icimden bir ses sonra ama ben ona ragmen napiyorum abdestimi alip bi euzi besmele cekip duruyorum namaza oyle oyle aliskanlik oluyor insanda kilmazsan canin s1kiliyor bi nevi kendini mecbur hissediyorsun

Dini konularda forum acmak yasak biliyorum. Yakinda konunuz kapanir. Bu arada yeterince istemediginiz icin devamini getiremiyorsunuz. Yoksa insanin gercek anlamda isteyipte basaramadigi sey yoktur kanimca.
Konum yasaklanacak bi konu olduğunu düşünmüyorum tartisma yaratacak yada din üstünden propaganda yapilacak bi konu değil insanin nefsi her konuda var sadece benim yenik dustugum konu namazlarim şuan için bu nefsime engel olamadigim konu başka bi konuda olabilirdi benim sadece yardim nistedigim konu nefsime nasil hakim olabilirim. Belki de dediğimiz gibi yeterli istemiyorum dur eğer öyleyse Rabbim o istek gücünü versin bana

ara ara bendede oyle bisey oluyor ama ben birakmiyorum masallah hep devam ediyorum bazen boyle oluyor yatsiyi kilma diyor icimden bir ses sonra ama ben ona ragmen napiyorum abdestimi alip bi euzi besmele cekip duruyorum namaza oyle oyle aliskanlik oluyor insanda kilmazsan canin s1kiliyor bi nevi kendini mecbur hissediyorsun
İnsan kilmayinca içinde bi sure huzursuzluk oluyor bende simdi öyle bi durum oldumu en azindan farzlari kilmaya calisiyorum inşallah yine devamliligi birakmam

Şuan ezani duyunca hemen kilmaya calisiyorum çok şükür bugün nefsine zor gelmedi abdestli dolaşmaya calisiyorum oruç bebek için saglikli olur mu bilmiyorum onu doktora danismam lazim sanirim
Afedersin canım hamile olduğunu şimdi farkettim, oruç olmayabilir o zaman ne kadar güzel karnında bebişin varken bunun mücadelesini veriyor dua et bende bebek istiyorum rabbim verirse tabi .

Ben de bir süreklilik oluşturabilsem keşke.
inşallah hepimiz süreklilik kazanabiliriz canim

Afedersin canım hamile olduğunu şimdi farkettim, oruç olmayabilir o zaman ne kadar güzel karnında bebişin varken bunun mücadelesini veriyor dua et bende bebek
istiyorum rabbim verirse tabi .
hayirlisiyla Rabbim sizede nasip eder canim bol bol dua etmeye calisiyorum duanin kabul olduğu vakitte denk gelirde kabul olur belki diye canim

Ben de namazlarımı düzenli kılmaya çalışırım ama sabah namazlarına bir türlü uyanamıyorum uyanmak istiyorum ama birşey engelliyor ve bazen şeytan dürtüyor sanırım namazlarım kalıyor .. bir de namaz kılarken bende hakkıyla kılamadığımı düşünüyorum sürekli başka şeyler geliyor aklıma dünyevi dertler yani inşallah Allah hepimize hakkıyla kılmayı nasip etsin inşallah..

Ben de namazlarımı düzenli kılmaya çalışırım ama sabah namazlarına bir türlü uyanamıyorum uyanmak istiyorum ama birşey engelliyor ve bazen şeytan dürtüyor sanırım namazlarım kalıyor .. bir de namaz kılarken bende hakkıyla kılamadığımı düşünüyorum sürekli başka şeyler geliyor aklıma dünyevi dertler yani inşallah Allah hepimize hakkıyla kılmayı nasip etsin inşallah..
Amin inşallah canim

Bende aynı dertteyim canım başlayıp bırakıyorum buda beni huzursuz ediyor aslında,Rabbim namaza bağlasın bizleri inşallah..

Bi süre dişinizi sıkın 50gün kadar sonra geçirdiğiniz her vakit yük olur omzumuza. Sonra vijdan azabı olur bi süre sonra alıskanlığınız olur namaz. Bi de dua edin esim kılmazdı her namazda dua ettm simdi kaçırmamak için elinden geleni yapıo çok şükür..

Bi süre dişinizi sıkın 50gün kadar sonra geçirdiğiniz her vakit yük olur omzumuza. Sonra vijdan azabı olur bi süre sonra alıskanlığınız olur namaz. Bi de dua edin esim kılmazdı her namazda dua ettm simdi kaçırmamak için elinden geleni yapıo çok şükür..
Ne güzel çok sevindim inşallah bizlerede nasip olur bende eşime tembihledim namazlarimi bana hatirlat devamlı sor kilip kilmadigimi diye

Beni en cok yatsi zorluyor. Sanki aksam namazindan sonra namazlar bitiyormus gibi bi agirlik çöküyor. Allah affetsin bazen disari cikip eve gelmiş cok yorgunsam o gun kilamiyorum ertesi gun kaza yapıyorum. Dort Dört yildir kilmaya çalışıyorum arada kacirdiklarim oluyor malesef. Insallah hepimiz yenebiliriz nefsimizi

Video da izleyebilirsin. Ben oyle yaptim. Sabaha usenmiyorum da yatsi zor geliyor malesef bazen. Onu da cok yorgun oldugunda sadece arz ve vacibi kilarak halledebilirsin. Allah yardimci olsun.

Back
X