Negatif enerji

Miricandan

Macera dolu amerika
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
381
213
23
38
Mrh kizlar birkaç günlüğüne gokovaya geldik gece deprem oldu sabaha kadar art cikar devam etti bazı konuştuğumuz kişiler tsunami beklendiğini söyledi sorun ben depremi hiç hissetmemiştim bu yila kadar izmirde banyoda yakalandim kaç ay oldu aklımdan zor attım dün gece yine başıma geldi sinirlerim bozuldu negatif dusunceden nasil kurtulurum?

Öncelikle geçmiş olsun... Her deprem sonrası bir tsunami furyası döner... Atlatmak kolay değil hele bir de tek başınıza yakalandıysanız... Korktuğum şeylerden birisi de deprem. Sırf bu yüzden depremden çok az etkilenmiş ve evleri deprem yönetmeliğine göre yapılmış yere taşındım. Dağ taş üstündeyim burada da olur da etkilenirsem yapacak bişey yok diyorum. Bende yenemedim su korkumu :s

99 ve akabinde düzce depremini yaşamış kayıplar vermiş kişi olarak söylemek isterim ki geçer geçer. Fazla abartmayın ağaçların büyümesi gibi doğal bir olay.

Mrh kizlar birkaç günlüğüne gokovaya geldik gece deprem oldu sabaha kadar art cikar devam etti bazı konuştuğumuz kişiler tsunami beklendiğini söyledi sorun ben depremi hiç hissetmemiştim bu yila kadar izmirde banyoda yakalandim kaç ay oldu aklımdan zor attım dün gece yine başıma geldi sinirlerim bozuldu negatif dusunceden nasil kurtulurum?

öyle tsunami olabilecek bi yerde değilsiniz
okyanus kenarı ülkelerde olduğu gibi devasa dalgalar gelmez yani

nerede kalıyosunuz?
korkuyor iseniz dışarıda kalsanız, çadır kampında falan?

İnancınız nedir bilmiyorum ama dua edebilir ya da meditasyon yapabilirsiniz. Ben kötü bir rüya gördüğümde ya da bir kaza atlattığımda muhakkak sadaka veririm. Beni rahatlatır iyi geleceğini düşündüğüm için. Sokak hayvanlarına da yardımda bulunabilirseniz su verip mama koymak kendiniz iyi hissettirebilir. Hatta yavru bir kedi bulabilirseniz onu sevmek de çok iyi gelir =)

muğla ve çevresi kaşı kıyıları çoook çoookk uzak devasa uzak değil bu yüzden tsunami olmaz en fazla dalgalar birkaç metre olur ama oda bir sokakı etkiler
felaketleri düşündükçe içinden çıkamazsınız, daha çok sizi kötü düşüncelere sürükler

Çok geçmiş olsun. Malesef bunlar olacak şeyler, umarım tekrarı yaşanmaz..:KK43:

İnancınız nedir bilmiyorum ama dua edebilir ya da meditasyon yapabilirsiniz. Ben kötü bir rüya gördüğümde ya da bir kaza atlattığımda muhakkak sadaka veririm. Beni rahatlatır iyi geleceğini düşündüğüm için. Sokak hayvanlarına da yardımda bulunabilirseniz su verip mama koymak kendiniz iyi hissettirebilir. Hatta yavru bir kedi bulabilirseniz onu sevmek de çok iyi gelir =)
Elhamdülillah inancliyim duamida namazında kilarim hayvanlar icinbherzaman bu kap suyu mama koyarım mama bulamazsam yemek artığı koyarım. Izmir de depremden sonrayavru köpek aldım ama oda dün gecede beri çok huzursuz agliyo gibi sorunum negatif şeyleri düşünüp üzerime cekmem

Sizi iyi hissettirebilir diye yazmıştım hepsini. Düşünce gücü önemli. İyi ve güzel düşünün lütfen. Milyonlarca kişinin etkilendiği depremi kendinize mal etmeyin lütfen. Deprem coğrafyasında yaşıyoruz. Sevgiyle kalın <3

Back
X