ben geçen ay 2sinde adet oldum.şaşmaz hiç bidahaki ayda 2sinde yada 3ünde olurum.3. veya 4.günü pazartesiye geliyoda.1.günü randevu almam lazımmış o tatile denk geliyo.of ya moralmi kaldı bıktım valla.şeytan diyoki hiç çocuk yapma yada bikaç sene ara ver ama öyle bi şansım bile yok.kistlerin tekrarlama ihtimali var.napıcam bilmiyorum çok yoruldum allahım bana sabır ver nolur.artık dayanacak gücümün kalmadığını hissediyorum.
haziran tekrar hayırlı olsun canım.özelden yazacaktım, başka bir başlıkta da yazım ama buraya da eklemek istiyorum.
ben 4. denememde hamiş kalmış bir kadın olarak son denememde yaptıklarımı ve yapmadıklarımı paylaşayım sizlere.ben banyoda sabun kullanıyordum.onun yerine tedaviden bir ay önce duş jeline geçtim ve vajinal temizlik için de sebamed 'in feminine intimate wash denen bir jeli var her banyoda onu kullandım.yumurta geliştirici ilaçlara başladığımdan itibaren sarmısak,soğan,maydanoz, nane, adaçayı,kekik gibi bağışıklık sistemini güçlendirici yiyecekleri yemeyi bıraktım.sadece yemek yaparken soğan kullandım onu da az tutmaya çalıştım.hergün 3-5 badem ,ceviz ve kuruüzüm yedim.bol su içtim.transfer günü 4 saat hastanede yatırdılar.hiç moralimi bozmadım.bu sefer olacak diye düşündüm hep.3 gün yattım ama hasta gibi değil.suyumu kendim aldım.evin içinde kısa kısa yürüdüm.kan dolaşımı da çok önemli kazık gibi yatmayın.yemeğimi mutfağa gidip masada oturarak yedim.tv de kötü şeyler izlemedim.yani moralimi hep yüksek tutmaya çalıştım.hamile olduğumu öğrendiğim anı hayal ettim.bir de geceleri uyurken yan yatarken bacaklarımın arasına minik bir yastık aldım.bunun rahim kaslarını gevşettiğini duymuştum bir yerden.
bu arada benim başarısız denemelerim olduğu için kanımda bir pıhtılaşma sorunu olduğu düşünüldü ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
bu tedavide en önemli şey annenin stressiz olması unutmayın.
rabbim herkese anne olmayı nasip etsin.tedavileriniz hayırlı olsun....
haziran kanında pıhtılaşma varmı mutlaka baktır.benim protein değerlerimden biri yüksekti.başarısız denemelerin en büyük sebebi buymuş aklında olsun.
evet malesef yok keşke olsa.keşke bizde herkes gibi normal kadınlar gibi zırt pırt hamile kalabilsek.onlar ne kadar şanslılarda şanslarının farkında bile değiller.onların yerinde olmayı ne çok isterdim.doğal yollarla hamile kalabilmeyi,başım dik dolaşmayı,sokakta gördüğüm çocukları sevebilmeyi,bi hamile haberi aldığımda sevinebilmeyi,insanlara karşı zorla gülmemeyi,stressiz günler yaşamayı ve artık gerçekten mutlu olmayı ne kadar çok isterdim.ama ben öyle günleri artık hayal bile edemiyorum.hayal kurmayı bile unuttum.şimdilik pes ettim evet.belki ilerde kendimi biraz toparladığımda,acım biraz hafiflediğinde yine o gücü bulurum kendimde.ama şimdi değil...
Selamm arkadaşlarr gerçektenn sizlere boll sabir diliyorum çünkü imtihaniniz çok zor ben de tadaviyle bebek sahibi oldummm .. Tabi benm oğlum şuann 13 yaşinda buyudu .... çok olumsuzluklar yaşadim ... Birini alti aylikken kaybettimm bu imtihann gerçekten zor.. Rabbimm en kisa zamanda sizleri bebişlerinize kavuştursunnnnn... Bekletmesinnnnnnn.... Inşş zamani gelmiştir... Rabbim ol demeyince olmuyor............. Inşşşşşşş rabbimm tum yualeri güldürsünnnnnnnnnnnnnnnn
haziran 15
sen hangi merkezde başlıyodun?umuttamıydı?bende 2 negatif sonuç aldım o yüzden acaba senin yaptırdığın testleri yaptırmam gerekiyormu?bide histeroskopi diye bişey varmış 2 kere falan negatif sonuç alanlara yapılıyormuş rahim içinde bişey varmı diye bakılıyormuş sanırım.ondan sana yapıldımı?
histeroskopi çok pahalı bir işlemmi?ssk raporu alınca karşılıyormu?herşey para ya of.hem kan testleri yaptırıp hem histeroskopi çektirip hemde tüp bebek yaptırmak baya pahalıya patlıycak nasıl karşılıycaz bunu ya.ben tüp bebeği düşünürken bide bunlar çıktı şimdi.
Ben ozelde histeroskopiyi (ofis) pazarlikla 250 ytl ye yaptirmistim.Normal ederi 400 ytl idi.
bende devlet hastanelerine güvenemiyorum.çok kötü ve pis yerler bide çok canını yakıyorlar.benden bir smear testi alacaklardı onda bile kanamam oldu düşünün ne kadar canımın yandığını.histeroskopi ve rahim filmini hiç düşünemiyorum bile.zaten rapor için rahim filmini çektirmem gerek.nerde çektiricem bilmiyorum.histeroskopide çekilecek büyük ihtimal 3. denemem olacağı için.nasıl altından kakıcam özelde bilmiyorum.bide tüp bebek parası var of of.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?