Bende negatiften 2 3 gun snra oldum ama bu ay 5 gun gecikti test yapmakta istemiyorum beklicem ozamanCanim negatifi aldiktan 3 gun sonra adet oldum zaten..ilaclardan gecmisti zatrn adetim..ama bi sonrakinde evet oldu 3 gun gecikti..
Canim benim kahverengi lekelnmeyle basladi..ve kanamam cok az oldu..2. Adetimde tup bebekten sonra..hamileyim zannettim..ama degilmisim..biesteron kullaniyorum..sonradan ondan olabilecegini dusundum..insallah hamissindir..idrar testi yapsana kuzum..Bende negatiften 2 3 gun snra oldum ama bu ay 5 gun gecikti test yapmakta istemiyorum beklicem ozaman
Hic umudum yok canim ilaclardan muhtemelen. Opudan 1 ay sonrada boyle olmustu. Test alicagim biyerde yok koye geldim bir hafta beklicem dahaCanim benim kahverengi lekelnmeyle basladi..ve kanamam cok az oldu..2. Adetimde tup bebekten sonra..hamileyim zannettim..ama degilmisim..biesteron kullaniyorum..sonradan ondan olabilecegini dusundum..insallah hamissindir..idrar testi yapsana kuzum..
Canim ben 2 kere denedim..3. Icin eylul olcak..ama dogal yolla deniyorum..şu 2 adettir..bakalim adetime benim şuan 11 gun felan var..Hic umudum yok canim ilaclardan muhtemelen. Opudan 1 ay sonrada boyle olmustu. Test alicagim biyerde yok koye geldim bir hafta beklicem dahasenin kacinci denemendi hatirliyorum sanki forumdan
İnsallah dogal yolla olur canim tekrar ayni acilari stresi yasamazsin mucize olur gercekten :)Canim ben 2 kere denedim..3. Icin eylul olcak..ama dogal yolla deniyorum..şu 2 adettir..bakalim adetime benim şuan 11 gun felan var..
Insallah canimm....cok sıkıldım cunki..birde bende hep anestezisiz oldu yumurta toplamalarim 1 yumurta oldugu icin canli canli aldilar..canim bir rahim filminde bukadar aci cektim birdee bu yasadigim 2 opu de..o yuzden istemiyorum opu olmak..dogal olsun cok isterim..insallah sende hamissindir..İnsallah dogal yolla olur canim tekrar ayni acilari stresi yasamazsin mucize olur gercekten :)
Canim kimyasala gebelik miydi? Ben de tüp bebek yaptrdim transferin 8. Günü bhgc 12, transferin 10. Günü 38 çıktı. Kimyasal olablir dediler. Dün ve bugün kahverengi lekeler gelmeye başladı. Kimyasal olablir miCanim benim kahverengi lekelnmeyle basladi..ve kanamam cok az oldu..2. Adetimde tup bebekten sonra..hamileyim zannettim..ama degilmisim..biesteron kullaniyorum..sonradan ondan olabilecegini dusundum..insallah hamissindir..idrar testi yapsana kuzum..
Hayir canimmm gebe olmadim..negatifle sonuclandi..bence artis miktari guzell....12. Gun kaninda brlli olur zaten..8. Gun bu degerde olup ilerleyenler cok oldu burda arkadaslardan..insallah katlanmistir canim..Canim kimyasala gebelik miydi? Ben de tüp bebek yaptrdim transferin 8. Günü bhgc 12, transferin 10. Günü 38 çıktı. Kimyasal olablir dediler. Dün ve bugün kahverengi lekeler gelmeye başladı. Kimyasal olablir mi
Bence doktorunuza gşdin ben de de 10.gün kanamayla gitmiştim olmadı diye aglaya aglaya.ama tutmuştu hem de ikiz.hemen iğne falan yapıldı durmuştu kanama.öyle leke falan değil di bildiğin kanamayı. Bekliyoruz güzel haberlerini.Rabbim yar ve yardımcınız olsunCanim simdi kanama oldu negatif oldu büyük ihtimal
Teşekkür ederim bunları 5 yıl önce yasamıstımSenin icin cok sevindim masallah Allahim saglikla kucagina almayı nasip etsin canimmerkezi aradim yarin test icin bekliyoruz dediler. Ama adet sancisi gibi sancim var ve bel ağrısı var. Henüz yogun bir kanama gelmedi
Cok güzel cok sevindim peki tüp bebek mi dogal mi hamile kaldiniz?Teşekkür ederim bunları 5 yıl önce yasamıstımşimdi diğer bebeğime hamileyim inşallah
2.si dogal.1. si yani ikiz gebelik tüp bebek ti.Cok güzel cok sevindim peki tüp bebek mi dogal mi hamile kaldiniz?
Amin inşallahHayirli doğumlar olsun canim peki sorun neydi özel degilse?
Evet ilk deneme 5.gün embriyosu. 12.gün test yap demişti doktorum.ama 9. Gün kanamam olmuştu.adet olmam gereken gündü.o yüzden ben de tutmadı sanmıştımCanim peki ilk tüp bebek denemesinde mi oldu? Benimki 5. Gün embriyosuydu her sey sorunsuz ilerledi. Taaki Testim 12 cikana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?