Negatif tup bebek deneyiminden sonra..dogal yolla hamile kalan arkadaslar..varmi..

Bende negatiften 2 3 gun snra oldum ama bu ay 5 gun gecikti test yapmakta istemiyorum beklicem ozaman
Canim benim kahverengi lekelnmeyle basladi..ve kanamam cok az oldu..2. Adetimde tup bebekten sonra..hamileyim zannettim..ama degilmisim..biesteron kullaniyorum..sonradan ondan olabilecegini dusundum..insallah hamissindir..idrar testi yapsana kuzum..

Canim benim kahverengi lekelnmeyle basladi..ve kanamam cok az oldu..2. Adetimde tup bebekten sonra..hamileyim zannettim..ama degilmisim..biesteron kullaniyorum..sonradan ondan olabilecegini dusundum..insallah hamissindir..idrar testi yapsana kuzum..
Hic umudum yok canim ilaclardan muhtemelen. Opudan 1 ay sonrada boyle olmustu. Test alicagim biyerde yok koye geldim bir hafta beklicem daha senin kacinci denemendi hatirliyorum sanki forumdan

Hic umudum yok canim ilaclardan muhtemelen. Opudan 1 ay sonrada boyle olmustu. Test alicagim biyerde yok koye geldim bir hafta beklicem daha senin kacinci denemendi hatirliyorum sanki forumdan
Canim ben 2 kere denedim..3. Icin eylul olcak..ama dogal yolla deniyorum..şu 2 adettir..bakalim adetime benim şuan 11 gun felan var..

İnsallah dogal yolla olur canim tekrar ayni acilari stresi yasamazsin mucize olur gercekten :)
Insallah canimm....cok sıkıldım cunki..birde bende hep anestezisiz oldu yumurta toplamalarim 1 yumurta oldugu icin canli canli aldilar..canim bir rahim filminde bukadar aci cektim birdee bu yasadigim 2 opu de..o yuzden istemiyorum opu olmak..dogal olsun cok isterim..insallah sende hamissindir..

Canim kimyasala gebelik miydi? Ben de tüp bebek yaptrdim transferin 8. Günü bhgc 12, transferin 10. Günü 38 çıktı. Kimyasal olablir dediler. Dün ve bugün kahverengi lekeler gelmeye başladı. Kimyasal olablir mi

Ben geçen sene ocakta negatif sonucumu aldım bu sene ocakta oğlumu kucağıma aldım çok şükür. Hicbirsey yapmadım yumurtlama takibi bile. Umudumu kaybetmiş cocuksuzlugu kabul etmişken oldu. Es ile hala düşünürüz hangi gün oldu diye

Canim kimyasala gebelik miydi? Ben de tüp bebek yaptrdim transferin 8. Günü bhgc 12, transferin 10. Günü 38 çıktı. Kimyasal olablir dediler. Dün ve bugün kahverengi lekeler gelmeye başladı. Kimyasal olablir mi
Hayir canimmm gebe olmadim..negatifle sonuclandi..bence artis miktari guzell....12. Gun kaninda brlli olur zaten..8. Gun bu degerde olup ilerleyenler cok oldu burda arkadaslardan..insallah katlanmistir canim..

Canim simdi kanama oldu negatif oldu büyük ihtimal
Bence doktorunuza gşdin ben de de 10.gün kanamayla gitmiştim olmadı diye aglaya aglaya.ama tutmuştu hem de ikiz.hemen iğne falan yapıldı durmuştu kanama.öyle leke falan değil di bildiğin kanamayı. Bekliyoruz güzel haberlerini.Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Senin icin cok sevindim masallah Allahim saglikla kucagina almayı nasip etsin canim merkezi aradim yarin test icin bekliyoruz dediler. Ama adet sancisi gibi sancim var ve bel ağrısı var. Henüz yogun bir kanama gelmedi

Senin icin cok sevindim masallah Allahim saglikla kucagina almayı nasip etsin canim merkezi aradim yarin test icin bekliyoruz dediler. Ama adet sancisi gibi sancim var ve bel ağrısı var. Henüz yogun bir kanama gelmedi
Teşekkür ederim bunları 5 yıl önce yasamıstım şimdi diğer bebeğime hamileyim inşallah

Canim peki ilk tüp bebek denemesinde mi oldu? Benimki 5. Gün embriyosuydu her sey sorunsuz ilerledi. Taaki Testim 12 cikana kadar

E
Canim peki ilk tüp bebek denemesinde mi oldu? Benimki 5. Gün embriyosuydu her sey sorunsuz ilerledi. Taaki Testim 12 cikana kadar
Evet ilk deneme 5.gün embriyosu. 12.gün test yap demişti doktorum.ama 9. Gün kanamam olmuştu.adet olmam gereken gündü.o yüzden ben de tutmadı sanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…