sdktm Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2010 2.223 613 163 24 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sdktm #1 merhaba arkadaşlar saçımda dibi 5, 6 cm çıkmış fındık kabuğu var bu saç rengini elde etmek istiyorum bu ne renktir nasıl elde edilir (nehir erdoğan ın son dizisindeki saç rengi)
merhaba arkadaşlar saçımda dibi 5, 6 cm çıkmış fındık kabuğu var bu saç rengini elde etmek istiyorum bu ne renktir nasıl elde edilir (nehir erdoğan ın son dizisindeki saç rengi)
EsraLorin Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2012 2.448 219 173 24 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sdktm #2 7.3 karamel kumral olabilir..
sdktm Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2010 2.223 613 163 24 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sdktm #3 karamel kumral biraz açık değil mi sanki
Elesmera Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 8 Aralık 2012 92 4 98 24 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sdktm #4 Küllü kahve bence bu. Ya da kumral küllü. Karamel küllü Son düzenleme: 24 Ocak 2013
Bibibella ♈ Pro Üye 20 Ocak 2010 47.239 175.623 1.123 44 24 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sdktm #5 karamel kumral iyi bence çünkü boyalar hep bi iki ton koyu çıkıyo
EsraLorin Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2012 2.448 219 173 24 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sdktm #6 Canım ışık vuran yere bakma kırmızıyla işaretledim yere bakk öyle olur..yine de açık dersen orası ayrı tabi
Canım ışık vuran yere bakma kırmızıyla işaretledim yere bakk öyle olur..yine de açık dersen orası ayrı tabi
tutucuk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2011 783 1 0 İçel Mersin 25 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sdktm #7 sdktm .!.: Eki Görüntüle 615098 merhaba arkadaşlar saçımda dibi 5, 6 cm çıkmış fındık kabuğu var bu saç rengini elde etmek istiyorum bu ne renktir nasıl elde edilir (nehir erdoğan ın son dizisindeki saç rengi) Genişletmek için tıkla... sanki bana altın karamel gibi geldi.syoss altın karamel açık renk olmasını istiyosan içine yarım tüp altınsarısıda karıştır.kumrala boyama saçın yeşil olur
sdktm .!.: Eki Görüntüle 615098 merhaba arkadaşlar saçımda dibi 5, 6 cm çıkmış fındık kabuğu var bu saç rengini elde etmek istiyorum bu ne renktir nasıl elde edilir (nehir erdoğan ın son dizisindeki saç rengi) Genişletmek için tıkla... sanki bana altın karamel gibi geldi.syoss altın karamel açık renk olmasını istiyosan içine yarım tüp altınsarısıda karıştır.kumrala boyama saçın yeşil olur
sdktm Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2010 2.223 613 163 25 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sdktm #8 teşekkür ederim arkadaşlar sanırım sanırım istediğim renk karamel kumral ama yeşillenme konusu kafamı biraz karıştırdı onu nötrleyecek bir karışım olabilir mi acaba
teşekkür ederim arkadaşlar sanırım sanırım istediğim renk karamel kumral ama yeşillenme konusu kafamı biraz karıştırdı onu nötrleyecek bir karışım olabilir mi acaba
EsraLorin Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2012 2.448 219 173 25 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sdktm #9 sdktm .!.: teşekkür ederim arkadaşlar sanırım sanırım istediğim renk karamel kumral ama yeşillenme konusu kafamı biraz karıştırdı onu nötrleyecek bir karışım olabilir mi acaba Genişletmek için tıkla... Rica ederiz canım. yeşillenme konusunda bi bilgim yok valla. ama şu topiğe sor bakalım mutlaka cevap verirler. http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...rmerenk-kataloglarisorulariniz-cevaplari.html
sdktm .!.: teşekkür ederim arkadaşlar sanırım sanırım istediğim renk karamel kumral ama yeşillenme konusu kafamı biraz karıştırdı onu nötrleyecek bir karışım olabilir mi acaba Genişletmek için tıkla... Rica ederiz canım. yeşillenme konusunda bi bilgim yok valla. ama şu topiğe sor bakalım mutlaka cevap verirler. http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...rmerenk-kataloglarisorulariniz-cevaplari.html
tutucuk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2011 783 1 0 İçel Mersin 25 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sdktm #10 EsraLorin .!.: Rica ederiz canım. yeşillenme konusunda bi bilgim yok valla. ama şu topiğe sor bakalım mutlaka cevap verirler. http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...rmerenk-kataloglarisorulariniz-cevaplari.html Genişletmek için tıkla... altın karamelle karamel kumralı karıştır bide ayrıyetten 9luk oksıdan koy.fındık kabuğu renk saçı kumrala boyarsan yeşillenirsin canm
EsraLorin .!.: Rica ederiz canım. yeşillenme konusunda bi bilgim yok valla. ama şu topiğe sor bakalım mutlaka cevap verirler. http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...rmerenk-kataloglarisorulariniz-cevaplari.html Genişletmek için tıkla... altın karamelle karamel kumralı karıştır bide ayrıyetten 9luk oksıdan koy.fındık kabuğu renk saçı kumrala boyarsan yeşillenirsin canm
EsraLorin Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2012 2.448 219 173 25 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sdktm #11 tutucuk .!.: altın karamelle karamel kumralı karıştır bide ayrıyetten 9luk oksıdan koy.fındık kabuğu renk saçı kumrala boyarsan yeşillenirsin canm Genişletmek için tıkla... Cevap geldi bile
tutucuk .!.: altın karamelle karamel kumralı karıştır bide ayrıyetten 9luk oksıdan koy.fındık kabuğu renk saçı kumrala boyarsan yeşillenirsin canm Genişletmek için tıkla... Cevap geldi bile
sdktm Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2010 2.223 613 163 25 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sdktm #12 teşekkürler arkadaşlar
sdktm Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2010 2.223 613 163 27 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sdktm #13 peki arkadaşlar tekrar fındık kabuğuna boyasam yani önce boyadığım renge bir problem olur mu yeşillenme turunculaşma gibi bu arada kolestonla boyuyorum 7.3
peki arkadaşlar tekrar fındık kabuğuna boyasam yani önce boyadığım renge bir problem olur mu yeşillenme turunculaşma gibi bu arada kolestonla boyuyorum 7.3
thalia490 kiraz_cnsu Kayıtlı Üye 25 Kasım 2011 1.445 12 158 35 12 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sdktm #14 sdktm .!.: Eki Görüntüle 615098 merhaba arkadaşlar saçımda dibi 5, 6 cm çıkmış fındık kabuğu var bu saç rengini elde etmek istiyorum bu ne renktir nasıl elde edilir (nehir erdoğan ın son dizisindeki saç rengi) Genişletmek için tıkla... Koleston perfect 8/03 +%6lık oksidan ile uygulanmıştır. Saç sarıdan daha koyu renk ise açılması gerekir.
sdktm .!.: Eki Görüntüle 615098 merhaba arkadaşlar saçımda dibi 5, 6 cm çıkmış fındık kabuğu var bu saç rengini elde etmek istiyorum bu ne renktir nasıl elde edilir (nehir erdoğan ın son dizisindeki saç rengi) Genişletmek için tıkla... Koleston perfect 8/03 +%6lık oksidan ile uygulanmıştır. Saç sarıdan daha koyu renk ise açılması gerekir.