- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi nehirnil111
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sıkıldı kuzum![]()
Uf benimde bebeğim ya hiç foruma giresim de yok![]()
Benim hiç birşey yapasım yok kaç gündür ya![]()
Niye acaba ya bende öyleyim :44::26:
Ramazandan mı oruçtan mı sıcaktan mı bilmiyorum hafta başından beri hep bunalım takılıyorum![]()
Ay aynen kuzum arızaya bağladım bildiğin.
5 gündür oruç tutmuyorum regl dönemindeyim belki sebebi budur :26:
Bende bugün regl dönemine girdim öncesi depresyonu vardı herkese sardım şimdi içindeyim azıcık rahatlıyor gibiyim bakalım![]()
Bende öyleyim kuzu ya deliye bağlıyorum duygusal bunalıma girip girip çıkıyorum![]()
Bende diyorum niye ben böyleyim dimi bence de onun etkileri bunalımda gibiyim bu aralar pozitif yanım gitti sanki![]()
He ya bi 5 gün kadar sabret yavruşum seni çok iyi anlıyorum![]()
Yeni ergenliğe girmiş gibi ne kadan cahilim yabugünlerde o yüzden herşeye alınıyorum ben ya bak
![]()
O birazda huydan kaynaklı kuzu bende öyleyim fazlacca alınganım.
Yapılan en ufak bi esprinin altından 1000 tane anlam çıkarıyorum.
Ayrıca bana şaka yapmalarından enfret ederim![]()
Ben şaka kaldırıyorum ama bak kuzum böyle gergin duygusal anıma denk gelmesinler yeter![]()
Ben şaka dahi kaldıramıyorum tatlım, bana şaka yapan insanlara gıcık oluyorum ya tam arızayım.
Bence sen duygusal anlarında kendini eve kapat![]()
Bende sana şaka yapmayayım öğrendiğim iyi olduKendimi eve hapsetmek mantıklı
![]()
O şaka kaldıramama özellikle bende yoğun bu sıralar...Ay kuzum yap tabiki ya ben işyerinde sevmiyorum geliyorlar mal mal şakalar yapıyorlar.
Ben gayet ciddi durunca adım ukalaya, havalıya çıkıyordu.
Yada o salakların espri anlayışları beni şakadan soğutmuş olabilir![]()
O şaka kaldıramama özellikle bende yoğun bu sıralar...
Sevgilimle sürekli çatışıyorum ve o da şaşırıyor haklı olarak. Çünkü şakasına şakayla karşılık veren ben, gereksiz tepkiler veriyorum.
Huzursuzum ondan sanırım![]()