Neler değişti..

lotus_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
574
1
96
İstanbul
Merhaba kızlar,

Bekar arkadaşlara ve evlenecek olanlara yol göstermesi açısından evlendikten sonra hayatımızda nelerin değiştiğini yazalım ne dersiniz?:1yes2:

Benim çok fazla bir şey değişmedi açıkçası... Eşim sağolsun çok anlayışlı ailemi hergün görüyorum,istediğim zaman arkadaşlarımla buluşuyorum,istediğim gibi giyiniyorum...

Yani ne yazsam ki; ne değişebilirdi ki mesela..?

Kayınvalide,görümce desen; eve pek misafir kabul etmiyoruz biz! Ya onlara gideriz ya da bize gelmek istediklerinde dışarı yemeğe çıkarız...

Yok canım benim ya, aklıma hiç bir şey gelmiyor!!!

Çook şanslısın laale ,

benim hayatımda da köklü bir değişiklik olmadı İstanbulda oturuyordum , yine İstanbul da yaşamaya devam ettim arkadaşlarım , çevrem hep aynı kaldı ,
ama eşimden kaynaklanan pek çok değişiklik oldu
ilk başta kıyafetlerime karışmaya başladı sevgili iken kesinlikle yapmazdı bunu sonradan itiraf etti rahatsız oluyormuş da söylemiyormuşklava:

mesela işten çıktıktan sonra kız arkadaşlarımla dolaşmaya giderdik şimdi ise eve gidip yemek telaşına düşüyorum:bbo:

Allahıma şükürler olsun ki; gerçekten çok şanslıyım. Anlayışlı,sevgi dolu kocam var. Hiç kırmaz beni... Ama ben de onu kırmam.

Kıyafetlerime benim de karışmak istedi ama izin vermedim. Onun annesine,kızkardeşine inat açılırım saçılırım. Onlar da kapalı değiller ama bu kadar açık değiller...

Mesela evimize kayınvalidemler gelmek çok istiyor aşkım "biz geliriz siz gelmeyin, Lale bütün gün evde çok sıkılıyor,onu dışarı çıkarmak istiyorum" diyor.

Maşallah diyeyim Laaleciğim,

benim eşim tam tersi bekler ki ailesi bize gelsin ve onlarda periyodik olarak gelirler

yani gelmelerine bir şey dediğim yokta huzur bırakmadan giderler

özellikle kayınvalidem bu konuda o kadar başarılı ki her geldiğinde eleştirecek bir şey bulur yasakkelime

Baştan bize de geliyorlardı ama senin de dediğin gibi beni hep mutsuz etti sevgili kayınvalidem!!!!!!!!!

Eşim kıyamadı bana! Çünkü ben çok hassasım çok kırılıyorum,yıpranıyorum. Onlara gittiğimizde de laf sokar ama canım aşkım hep korur beni..

bekarlığıma göre daha rahatım.ama eşim benimde kıyafetlerime karışıyor.açık giydirmiyor beni.gezmelerimiz bekarken de çokdu şimdide.biz ikimizde çalıştığımız için bize pek fazla misafir gelmiyor.yada gelenler hep kafa dengi oluyor.canımın sıkılacak vakti bile yok.canım yemek yapmak istemeyince dışarda yiyoruz.kayınvalidemler çok fazla gelemiyorlar gelincede çok kalamıyorlar evleri bize biraz uzak.ama ben onların gelmesinden ya da gitmekten hiç rahatsızlık duymuyorum tam tersi gitmek için de gelmeleri içinde can atıyorum.kayınvalideme çok düşkünüm ben..kendi annem gibi davranır bana.eşime gelince çok iyidir üstüme titrer.ama eskiden kaybetme korkusu vardı artık yok.bende şanslılardanım.hayatımdan çok memnunum.iyi ki evlenmişim...

mutluluğun sonsuza kadar sürsün mavili :içelim:

biz önceden hafta sonları sinemaya giderdik şimdi ise oturup evimizde izliyoruz fisfisfis

Herşey değişti hemde her şey eskisi kadar özgür değilim mönce istediğimi giyer istediğimi takar istediğim yere giderdim ama şimdi hep onun istediği şeyleri yapmak zorunda kalıyorum üstüne üstlük ailesiyle arada kaldığında haklı da olsam hiç yanımda yer almaz klava:kafamçokkarıştıKötü KazenÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

neler değişti beraber uyuyamıyoduk beraber uyumaya başladık :)))
şaka bi yanada çok anlayışlı olan sevgilim kocam olunca bianda doksan derece deişti mesela kıskançlık başladı herşeye bununu sokar oldu birasda bencilleşti hep kendini düşünür oldu

iyi yada kötü çok şey değişti hayatımda mesela evlendikten sonra bende daha özgür oldum artı kadın olduğumu hissettim ama çok problemlerle karşılaştığım için daha çok durgunlaştım ve daha çok ağlamaya başladım

Benim için en zoru hiç tanımadığım insanlara "anne,baba" demekti!!!!!!!!!!

Şimdi bile çok zor diyorum. İlk başlarda demeye çalıştım hani eşim de diyor hatırı kırılmasın diye ama baktım ki hiç içten değilim içime sinmedi. Şimdiyse artık çogu zaman "siz" diyorum. İyi oluyor..

Ah evet o anne baba mevzusunda bende çok kastım kendimi

utana sıkıla söylemeye başladım , başlarda hoşuma da gidiyordu ama daha sonradan kayınvalidem ile sorunlar yaşayınca zoraki söylemeye başladımbenneyaptımki

İçinden gelmiyorsa söyleme canım sen de! Siz de,sen de ne bileyim ben bazen hiç bir şey bile söylemiyorum. Çok mu gıcığım kayınvalideme dersin? Yok sadece samimiyet sevmiyorum ben..!

Yok canım gıcıklık demiyeyim de sevmiyorsun lafın , özü ben de öyle ama sırf eşimin hatrına diyorum işte :mymeka:

Evlilik zor canım yaa! Hele ilk aylar benim için çok zordu. Daha sonra alışıyorsun birbirine. Önemli olan baştan ağırlığını koymak derim ben... Ve verdiğin karardan,kişiliğinden asla taviz vermemek..!

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşalah..!

Benim esimle iliskime dair degisen en onemli sey;
Artik o kadar heyecan yok iliskimizde.. Yani oyle birbirimizi gorecegiz diye heyecanlanmiyoruz..
Birbirinizi her halinle gormeye basliyorsunuz... Dusunun uykudan uyandiginiz halinizle goruyorsunuz.. :sm_cool:

Hatta benim bir arkadasin bu konuda soyledigi birsey vardir:
Evlenmeden once annesi susluyor, sana gonderiyordu.
Simdi sen susluyor, disari gonderiyorsun... :sm_cool: :sm_cool:

merhaba arkadaşlar:bende çok şey değişti hangi birini anlatayım ki olumlularımı yoksa olmusuzlukarımı?evleneli 3 ay oluyo ve ben annemi çok özlüyorum.bekarken bana ne demek istediklerini ben daha yeni snlıyorum.tabi buda tren geçti demek oluyo benim hayatımda.eşimle severek ve 2 sene flört ederek geldik buralara bekarken herşey daha güzelmiş.ben şimdi çalışıyorum beraber açlışıyoruz dün akşam evde bulaşık yıkarken gözyaşlarıma mani olamadım.annem dedim gül kokulu yarim sen nerdesin.pskolojim çok bozuldu önceden eşimle gexerdik ama şimdi sabah iş akşam ev ne bir konşma ne bir aile hayatı bişey yok yani sıkıntıdan patlıcam bugün evlilğimizin 3 ayı bitti ben dışarı çıkalım aşkım demesini bekliyorum ama o beni görmüyo bile.acaba onun olduğumu zannederek mi davranıyo....korkuyorum yaaaa ben mutlu bir evlilik olsun diye evlendim amaaaaaaaaaaa yardım edinnnn

Sabırlı ol canım.. Evliliğin en zor dönemi ilk senesidir. Belki iş,güç, hayat kavgası yoruyordur adamı.. Evet dışarı çıkmak,gezmek güzel bence tatlı dille anlatsan "aşkım çok sıkıldım,biraz hava alalım mı?"desen belki etkili olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…