Neler değişti..

oww owww lalee vallahi sans sende kis kayinvalideyi ayda bi yeemege almadinmi hemen surat asiyolar basliolar soylenemye sen nedion ya opde basina koy:) ama esim kiskanc degildir mesela hic biseye karismas hadi alisverise derim olmas al parayi sen git der hic biseyin hesabini sormas sadece calisir yatar uyur arada bos vaktinde bizle gezer =) yani azi var dili yok

Merhaba Kasem ,
evlilik kesinlikle demirden leblebi

benim bir sene oluyor evleneli ben de yaşadım senin yaşadığın sorunları , sanırım özellikle çalışan bayanlarda oluyor..İşte yoruluyorsun bir de eve geliyorsun ikinci mesai evde başlıyor, yani eşlerimiz biraz yardım ettiklerini yanımızda olduklarını gösterseler böyle olmayacak
mesela sen bulaşık yıkarken o da yanında olsa ve seninle sohbet etse eminim iş senin için hiç yorucu olmayacak..

Her şey bizim elimizde canım biraz çaba sarfetmek gerekiyor sonuçta severek evlendiysen bazı şeyleri değiştirmek için çabalayabilirsin , ben de hala o çabalama safhasındayım :bbo:

en başta yaşadığım yer değişti!istanbuldan kuşadasına geldim,iyi ki de geldim:)
hasretlik hariç herşey çok güzel.
çok yoğun bir hayat temposundan sakin ve huzurlu bi tempoya indim.bir de en önemlisi aşırı kıskançlıklarım son buldu!!!
ehh bi de oğlum oldu,daha ne olsun...

evlendikden sonra hiç birşey değişmedi bebişlerim doğdukdan sonra pek çok şey değişti
1) İstediğimiz zaman tatile gidemiyoruz
2) Deliksiz uyuyamıyoruz
3) 2 Dişim çürüdü
4) 3 yılda 6 beyazım çıktı
5) manikür dayanmıyor
Ama yinede iyiki varlar onları hiçbir şeye değişmem.

çok sağol lale ablacım dün eşimle konuştukta onunla konuştukarımızın aynısını sen yazmışsın ne güzel bir tevafuk.eşimde diyoki herşeyi benim söylememi bekleme ben hatırlamıyosam sen söyle senden bişey eksilmez diyo evet ablacım benden bişey eksilmezde herşeyide ben söylesem ne önemi kalır ki ya nebilim ya evlilik fedakarlık istermiş.napalım o deliyi çok seviyorum deliler gibi..bir şekilde taşları otuturucaz yerlerine bu arda resimdeki senle eşinse çok tatlısınız rabbim bir ömür boyu mutluluk nasip etsin size ve tüm ümmeti müslümana

Amin canım benim!!!!! Ne güzel dualar böyle.. İnan çok mutlu ettin beni... Evet aşkımla ikimizin fotoğrafı!

Sana küçük bir tavsiyem daha! Seni bir yerlere götürdüğünde o yeri beğenmesen bile çok çok çok mutlu olduğunu göster,onu defalarca öp, sürekli teşekkür et, kısaca adamı gaza getir. Seni mutlu görünce doğru bir iş yaptığını anlar ve devam eder. Bence; herşeyi senin söylemende de bir sakınca yok! Baktın o gün bunaldın, açıkça söyle, "aşkımmm çok sıkıldım ben biraz hava alalım mı?" de! Duygu sömürüsü her zaman işe yarar..

SONSUZ SEVGİLER...MUTLULUKLAR...

:içelim::içelim::içelim:

kesinlikle eşimin etkisi olmadı ama
belkide ortak yönlerimiz azaldığı için
arkadaşlarımla eskisi gibi görüşmüyorum,
olgunlaştım aileme daha çok düşkünüm
galiba artık daha duyarlı bir kadın oldum :))

evlilikten sonra herkesin hayatı değişiyor ister istemez.benim eşim hiç kıskanç değildir,ailemlede nerdeyse hergün beraberim.ama yinede bekarlık gibi olmuyor tabi.en azından sorumlulukların artıyor,herşeyi daha bir ölçüpbiçiyorsun,olgunlaşıyosun kısacası(özelliklede çocuktan sonra)bide benim eşim ailesine çok düşkündür ve haklı dahi olsam laf söyletmez.ayda yılda kalmaya gelirler oda enaz 3-5 gün sürer ki olaysız atlatabilirsen ne ala!(kayınvalidem biraz beni sevmiyor da)ama yinede eşimi sevdiğim için katlanıyoruz işte(değişen de bu işte biri için birşeylere katlanmak çünkü bekarken daha asiydim)birde kilolarım ve kıyafetlerim var değişen(doğumdan sonra birtürlü veremediğim)

evlendiklten sonra değil bebekten sonra hayatımda her anne gibi büyük değişimler geçirdim.1-sorumluluk alma(kızım doğ-ana kadar aldıgım sorumluluklar tüy gibi hafifmiş meger)2-iki seneden beri tatil yüzü görmedim(18 yaşından beri akdeniz ,ege ,doguve güneydogu anadoluyu gezen ben)3-eski arkadaşlarımla iletişim kopuklugu4-anneme daha fazla hak vermeye başladım hergün beraber bir şeyler yapıyoruz (bekarken haftada bir görüşürdük)4-eşimle eskisi kadar özel gecelerimiz olmuyo her anlamda (yorgunluktan yastıga kafamı nasıl koyuyorum bilmem)5-geceleri dışarı çıkamıyorum 3 ayda bir belki(haftanın 3 günü dışarıda yemek yiyip alemlere akardım)6-kazandıgım parayı alışveriş ve eğlenceye yatırırdım(genelde kızıma bir yeni kıyafet oyuncak beni daha mutlu ediyor.7-bunlardan memenunmuyum evet iyiki dünyaya böyle bir varlık getirmişim allaha binlerce kez şükürler olsun ki bana bu duyguyu yaşattığı için

Arkadaşlar benimde hayatımda fazla bir şey değişmedi aslında. Eşim çok anlayışlıdır her konuda çok iyi anlaşırız. İstediğini giy der yakışıp yakışmadığına bakar hatta biraz açık giyinmem hoşuna bile gider. Para hesabı yapmaz kartlar bende. hesabını sormaz çok güvenir bana. Şimdi çalışmıyorum. ama çalışırken herşeye yardımcı olurdu. Öğretmen benim eşim. Yazları boş. Sabah benden önce kalkardı kahvaltı hazırlar beni kaldırırdı. durağa kadar götürürdü. akşamda yemek hazırlardı inanın o kadar yorgun oluyordumki bazen sofrayı bile o topluyordu. allah razı olsun ondan. eğer ruh eşi diye bir şey varsa ben buldum arkadaşlar çok şanslıyım. 2 yıllık evliyim ne bir tartışma ciddi olarak ne birşey. kaynanamla sorunluyuz biraz. Ama eşim hep bana destek verir onlara karşı hep savunur ve uzaktalar fazla gelemiyorlar biz gidiyoruz bayramlarda. çok mutluyum bekarken gezdiğim yerleri gene gezerim. veya giydiğim kıyafetlerde dahada özgürüm. Hala biz ayrı koltuklarda bile oturmayız evde. eşim çok düşkün bana. Ufak bir tartışma olsun barışmadan asla yatmaz çok inatçıdır bu konularda ve asla başka yatakta yatmama izin vermez. Çok şanslıyımm çoooookkk allaha şükür..

lale abla burcunu öğrenebilirmiyim?ben kolay kolay kimsenin konuşmasından veya yazışmasından haz alamam da sen bana çok farklı geliyosun.tanımadığın bir insana canım benim demen inan beni çok mutlu etti seni tanımıyorum ama gönlünün ne kadar temiz olduğunu hissetim.ALLAH gönlünün güzeliğine herşeyi bütün dileklerini kabul etsin.kendine iyi bak tiyoların içinde tşk ederim.

bende daha nişanlıyım 28 ekimde düğünümüz var sevgiliyken hiç bişeyime karışmazdı nişanlandık kıyafetlerime karışmaya başladı valla evlenince ne olur bilemem ama bildiğim bişi var beni çok seviyor ve hiç kimseye bu kişi anneside olsa benim kendi annemde olsa ezdirmez en öenmliside bu heralde,

Canımmmm dua ediyorsun ya hep o kadar etkileniyorum ki... Dayanamadım öyle konuştum işte!!! Burcum balık. Ama ben pek takılmam burçlara. Mesela aşkım da başak ama hiç uymaz..

Duaların için tekrar teşekkürler!!!

Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin,herşey gönlümüze göre olsun inşallah..!

Allah razı olsun.seni bu kadar kendime yakın hisetmemin nedeni belkide aynı buçtan olmamızdır.bu siteyi tanıyalı 3 hafta falan oldu sanırım ilk defa seninle bu kadar uzun konuştum.bende bana cevap yazma zahmetinde bulunduğun için tşk ederim.ALLAHA emanet ol.

Canım kardeşim;
kardeş diyorum çünkü sen bana hep abla demişin sanırım benden küçüksün! Ne zaman istersen bana yazabilirsin. İzmirde olsaydın görüşürdük bile...

Neyse canım; sen de kendine çok dikkat et, hep mutlu ol inşallah!

Ben hep buralardayım,yine görüşmek üzere...

MUTLULUKLAR..SEVGİLER...

evet ablacım ben 22 yaşındayım sanırım sende 28?fark etmez ama eğer rahatsız falan olursan isminle hitap edebilirim.izmir de omak isterdim tek senin gibi gönlü temiz bir insanı tanımak adına ama malesef ki ist...ablacım şimdi ben böyle arda bir yazarım sen sıkılırsan söyle tammı bende çalışıyorum ama günün bazı saatleri burdayım.sen evdemisin?kendine çok cici bak Allaha emanet ol

Yok canım içinden nasıl geliyorsa öyle hitap edebilirsin bana!!! Ben maalesef çalışmıyorum. Gündüzleri genelde ya evimdeyim ya da annemdeyim.Zaten tek sıkıntım bu! İşsizlik! Çok ama çok üzülüyorum bu duruma!Neyse; boşver sen bunları!

Seni tanıdığıma inan ki çok mutlu oldum. Ben de yazarım sana.Artık hep arkadaşımsın,kardeşimsin. İnşallah eşinle hep çok mutlu olursun! Ne zaman istersen yazışırız. Kendine çok dikkat et.

SEVGİLER..MUTLULUKLAR...

üzülme ya kıyamam ablacım.rabbim yardımcın olsun.inş iyi bir iş bulursun.bebek varmı?sende benim arkadaşım ve ablamsın.bundan sonra sevinçlerimi ve üzüntülerimi paylaşıcağım ablamsın.tabi seninde bir sıkıntın olursa yardım edebilirsem ne mutlu bana.tüm iyi duaların için allah razı olsun.yuvanızdan mutluluk eksik olmasın.bütün kötülüklerden rabbim sizi korsun.öpüyorum cici bak kendine.görüşmek umuduyla

aycaan mutluluklar dilerim.delirircesine sevsen bile nişanlını mantığın her zaman duygunun önünde gitsin.hoşcakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…