çok sağol lale ablacım dün eşimle konuştukta onunla konuştukarımızın aynısını sen yazmışsın ne güzel bir tevafuk.eşimde diyoki herşeyi benim söylememi bekleme ben hatırlamıyosam sen söyle senden bişey eksilmez diyo evet ablacım benden bişey eksilmezde herşeyide ben söylesem ne önemi kalır ki ya nebilim ya evlilik fedakarlık istermiş.napalım o deliyi çok seviyorum deliler gibi..bir şekilde taşları otuturucaz yerlerine bu arda resimdeki senle eşinse çok tatlısınız rabbim bir ömür boyu mutluluk nasip etsin size ve tüm ümmeti müslümana
lale abla burcunu öğrenebilirmiyim?ben kolay kolay kimsenin konuşmasından veya yazışmasından haz alamam da sen bana çok farklı geliyosun.tanımadığın bir insana canım benim demen inan beni çok mutlu etti seni tanımıyorum ama gönlünün ne kadar temiz olduğunu hissetim.ALLAH gönlünün güzeliğine herşeyi bütün dileklerini kabul etsin.kendine iyi bak tiyoların içinde tşk ederim.
evet ablacım ben 22 yaşındayım sanırım sende 28?fark etmez ama eğer rahatsız falan olursan isminle hitap edebilirim.izmir de omak isterdim tek senin gibi gönlü temiz bir insanı tanımak adına ama malesef ki ist...ablacım şimdi ben böyle arda bir yazarım sen sıkılırsan söyle tammı bende çalışıyorum ama günün bazı saatleri burdayım.sen evdemisin?kendine çok cici bak Allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?