Neler değişti..

ablacım nerdesin ya ?canım çok sıkılıyo ama sen yoksun.burda seninle seri olarak konşucağım yer var mı?acaba ya özledim valla ya.

Canım buradayım ben! İstediğin zaman konuşalım..

SEVGİLER...

s.a abla inanmıcaksın ama ben bu sitede seni arar oldum ama bulamadım tabi yoktun sanırım.bende şimdi geldim.canım çok sıkkın ya Allah yardımcım olsun ama bilmiyorum kötüyüm yani sen nasılsın?

Hayırdır canım? Ne oldu sana? Kim üzdü benim kardeşimi?

Evliyim ama tüm yük omuzlarımda kısmında bir şeyler yazmışsın sorun bu canım? Yoksa başka bir şey mi var?

tabikide oda var ama şuanda iş yerinde yanlızım eşim öğretmen aynı zamanda demiştim ya şimdi yıl sonu programı varmış oda okulda.ruhum bunladı ya yalnız kalmaktan herzaman bir bebek gibi onu beklemekten sıkıldım.3 aylık evli olmama rağmen mutluluğu tam anlamıyla tatdım desem yalan olur.bazan evli olduğumu unutuyorum geçmişe dair pişmanlık yaşıyorum biransonra kendime kızıyorum.en önemliside annemi canım annemi çok özlüyorum.

hayır desem gülüceksin bana yani işyerime uzaklığı 5 dk.ama anneme özlemim başka dizlerinin dibinde olmak kadar hiç bir şey huzur vermiyo insana tabi onu evlendikten sonra anlıyorum oda başka.bazan ablamala beraber burdan geçiyorlar içim o kadar kötü oluyoki sanki bir yara var gönlümde sürekli kermesi kalkıyo.bakarki gibi olmuyo ya geçen akşam annemdeydim.gittim hıçkıra hıçkıra ağladım banyoda sesimi duymasınlar diyede suyu açtım.dedim ki kendi kendime bir zamalar eşimle koca evde köşe bucak saklanır konuşurdum tlfda annem seslenirdi yeter kızım diye.şimdi eşim yanımda ve oturma saatim kısıtlı bir misafir gibi.

ablacım birde kayınvalide gelin sorununa baksana oraya not düştüm bakım orda bana cvp ne olucak allaha emanet

Canım bak daha 3 aylık evlisin bu yaşadıkların çok normal! İstersen arada bir annene eşin olmadan git tatlı tatlı konuş,hasret gider,aynı genç kızlığındaki gibi! Ama sıkıntılarını anlatma onlar da üzülür boşyere...

Ben her gün annemi babamı görüyorum ama onlar geçen ay İtalya'ya gezmeye gittiler. İnan 15 gün ağladım... Aile sevgisi güzeldir. Ama eş sevgisi de bambaşkadır. Elbet atacaksın bu sıkıntılarını! Bu kadar dert edilecek bir şey yok inan. Anlattığım gibi ben bile hala yaşıyorum bunları. Bak ne güzel işin,eşin var. Bak sen böyle sıkıntılı olursan eşini de bunaltırsın sonra "bu adam niye soğuk?" dersin. Madem abla seçtin beni! Minik bir abla tavsiyesi; erkekler bunalımlı,sıkıntılı,herşeyi dert eden kızlardan pek hoşlanmaz. Erkekler hep gülümseyen,hayata pozitif bakan ve kendine güvenen kızları beğenir...

Üzülme canım ne olur, topla kendini. İşine,eşine konsantre ol lütfen..!

sen çok iyisin ya Allah senden razı olsun.evet eşim özünde gerçekten çok iyi bende biliyorumki bir daha dünyaya gelmiş olsaydım onun gibi birisini bulamazdım.oda zaten sıkıntılı insanları yani beni o halde görünce fazla hoşlanmaz.hep isterki mutlu olayım ona mutlu görüneyim.tmm elimden geldiğince bütün sorunlarımı içime atıyorum insanlara beli wtmemeye çalışyorum ama birazda eşim beni düşünsün isterim.neyse ya gerçekten şükür etmem lazım.rabbim kimsenin ve benim ailemin acısını bizlere göstermesin.peki kaynana bölümünü okudun mu o konuda ne dersin.çok öpüyorum ablacım seni çok seviyorum

Amin canım hepimizden razı olsun Rabbim inşallah! Okudum canım. Bakma sen onlara! Kayınvalideler hep kendilerini bir şey sanır. Gelip aranızda yatacakmış hahhh güldürmesin beni.. Böyle espirileri nereden buluyor Allah aşkına!

Bırak canım ya cevap bile verme sanki utanmış gibi başını önüne eğ, hiç yorum yapma. Bak geçen gün kayınvalidemlerde yemekteyiz. Ben et hiç sevmem, eşim de çok sever. Kayınvalidem dedi ki: "ayol siz ne yiyorsunuz akşamları anlamıyorum valla benim oğlum et çok sever, zaten bir daha geldiğimde 1 hafta kalıcam bakıcam ne pişiriyorsun akşamları?" Benim yüzüm kıpkırmızı ve kafam önde. Eşim şöyle bir bana bir annesine baktı: "ne diyorsun anne sen ya, yiyoruz işte bir şeyler Allah Allah sinir etme insanı sana ne ki?" dedi. O da sadece kem küm diyebildi.

Sus güzelim sen sus! Eşin zaten seni korur merak etme!

ablacım aynen ya varya bende yemekten fazla çakmam eşimde allah kendisinden razı olsun ne olursa yeriz.oraya gideriz yemek yeriz manalı şekilde derlerki siz ne yiyosunuz akşamları.bende dalga geçercesine diyorum ki cips çikolata vs.sonra işi şakaya vuruyorlar.ama nedense ablacım bu hep eşim olmadığı zaman gerçekleşiyo.yani onun yanında fazla bişey demiyorlar çünkü gerçekten çıkışıyo eşim.ama ben biraz susarım yani elimden geldiğince candan davranmak istiyorum.ama olmuyo.ikimizde aynı memleketli olduğumuz halde onlar o kadar farklıki alışmam çok zor yani ben çok farklı bir hayat kurmak istiyorum kendime onlar ise hep istiyorlaki yanlarında olalım bende bunu istemiyorum.

biliyomusun şimdi ne oldu kayınvalidemin doğum günü ona hediye alıcaktık görümcemi aradı eşim ne alalım diye abla bakarmısın eşim kime soruyo hediye alalım diye.telefonu kapattı bana sordu bende dedim ki bence birşeyi sorman gerekiyosa en son kişi olmalı ablan diye.sonra dediki akşam çıkarız almaya bende çıkarsınız dedim.hemen abla senin annen benim annem savunmasına geçiyo buda beni üzüyo.diyoki ben senin annen için böylemi yapıyorum.ben dedim ki neden sinirli ve ses tonunu yükselterek konuşyosun sonra sesiz konuştu bende gerek yok sesiz konşumana dedim çıktı gitti.şimdi ben neyaıpim ya

Canım benim! Minik bir abla tavsiyesi daha; asla asla ve asla kayınvalide,görümce ya da bilumum eşinin akrabalarına tek başına gitme! Gidersen eşinle git. Eğer eşin "sen git,ben işlerimi ayarlar gelirim zaten" derse bile "benim de evde işlerim var ben de onları bitireyim oratak bir yerde buluşalım, beraber gideriz" de.Evde işin olmasa bile git süslen,püslen...

Bak bunlar benim taktiklerim! Onu kırmadan istediğini yaptırmanın en tatlı yolu!!!

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bak canım; ben eşini de anlamaya çalışıyorum. O kadar yenisiniz ki.. O da evliliğe alışmaya çalışıyor. Bak canım sana sürekli onu yap şunu yapma diyorum ama inşallah yanlış anlamazsın ister yap ister yapma ben sadece kendi yaptıklarımı anlatıyorum. Bence ablaydı anneydi muhabbetini bir kenara bırak. Kendini öne sür "sen böyle yapınca ben çok üzülüyorum nolur aşkım ikimiz paylaşalım bize özel bir hayatımız olsun" dersin. Sakın ablana sordun bana sormadım,annene yaptın bana yapmadın deme. Sadece kendinden bahset! Kendini onlarla bir tutma,kıyaslama bile.. Bak ileride bu alışkanlık olur sonra ikiniz de kurtulamazsınız bu psikolojiden... Ayrıca gözlerin hep dolu dolu olsun konuşurken, her an ağlıycakmış gibi, kırıldığını anlasın... Ama sesini yükseltme,diklenme,ters cevap verme,unutma sen kırgınsın ama haklısın.

yok ablacım yanlış anlasaydım zaten Allahın rızası senin üzerinde olsun demezdim.zaten konular hakında hasas davranıyosun.inan sözlerin bana çok iyi geliyo sayende hiç olmadığımı anlıyorum.iyiki seni tanımışım ablacım.birde şu eşimi kırmasam çok güzel olucakta işte şimdiye kadar sustum ya herhalde birikimlerim şimdi dışarı yansıtıyorum.ama bütün söylediklerin benim için bir altından daha ötede bunu bil.çok iyisin Allahın rahmeti üzerinde olsun.

bende beş aylık evliyim ve çok mutluyum.evlendikten sonra bir özgür oldum.eşimin güveni ve sevgisi çok fazlalaştı.anlayacağınız süper bir evlilik yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…