sen çok iyisin ya Allah senden razı olsun.evet eşim özünde gerçekten çok iyi bende biliyorumki bir daha dünyaya gelmiş olsaydım onun gibi birisini bulamazdım.oda zaten sıkıntılı insanları yani beni o halde görünce fazla hoşlanmaz.hep isterki mutlu olayım ona mutlu görüneyim.tmm elimden geldiğince bütün sorunlarımı içime atıyorum insanlara beli wtmemeye çalışyorum ama birazda eşim beni düşünsün isterim.neyse ya gerçekten şükür etmem lazım.rabbim kimsenin ve benim ailemin acısını bizlere göstermesin.peki kaynana bölümünü okudun mu o konuda ne dersin.çok öpüyorum ablacım seni çok seviyorum
biliyomusun şimdi ne oldu kayınvalidemin doğum günü ona hediye alıcaktık görümcemi aradı eşim ne alalım diye abla bakarmısın eşim kime soruyo hediye alalım diye.telefonu kapattı bana sordu bende dedim ki bence birşeyi sorman gerekiyosa en son kişi olmalı ablan diye.sonra dediki akşam çıkarız almaya bende çıkarsınız dedim.hemen abla senin annen benim annem savunmasına geçiyo buda beni üzüyo.diyoki ben senin annen için böylemi yapıyorum.ben dedim ki neden sinirli ve ses tonunu yükselterek konuşyosun sonra sesiz konuştu bende gerek yok sesiz konşumana dedim çıktı gitti.şimdi ben neyaıpim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?