• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neler değişti..

okuduğum yazılardan çıkadrttığım şu ki: bayanların evlilikte kendi benliklerinden farklı davranışlarda bulundurulması..ya ben böyle olmasını istemiyorum..evliliğe karşı aşırı derecede paranoyak oldum ya

benim hayatımda evlendikten sonra değişen tek şey vakit artık birbirimze zaman ayıramamak eşim çok yoğun çalışıyo ee çalışma benim yanımda oturda denmiyo bende evdeyim(hala bi iş bulamadım)çoook sıkılıyorum

ben yanyana olduğum halde yani akşam 24 saat beraberiz ben bile eşimin yüzünü göremiyorum.ama ben alıştım bir pazarım var onu iyi değerlendirmeye çalışıyorum.sende benim gibi yap akşam eşniz gelince onunla iyi vakit geçirmeye çalışın.

merahaba ya burda benim çok şiirin çok tatlı bir lale ablam vardı gören duyan tanıyan var mı acaba nerdedir kendisi kardeşi çok özlemiş

merahaba ya burda benim çok şiirin çok tatlı bir lale ablam vardı gören duyan tanıyan var mı acaba nerdedir kendisi kardeşi çok özlemiş

Canım benimmm!!!

buradayım sen yoksun sanırım..! Arkadaşlarımla beraberdim. Yarın yine akşam üzeri gelicem. İstersen yarın yaz ya da özelden yaz... Biraz geç geliyorum ama geliyorum yine...

Öpüyorum çok çok.. Kendine dikkat et

neler mi degişti eşimi sevgiliyken hergün göremiyordum ama şimdi her güne beraber uyanarak başlıyoruz bu çok güzel bizde olumsuz bi degişiklik yok birbirimize olan saygımızda hiç eksiklik olmadı çünkü

nelermi degisti?
hem yalnızlastım hem kalabalık oldum karmasık bir denge evlilik denilen
bazen dünyanın en mutlu insanı bazense en ümitsizi oldum
sevmedigim insanlara katlanmak zorunda kaldım(kaynana kayınpeder vs)
bir evin sorumlulugunu üzerime aldım esim anlayıslı olsa da bekarlık gibi degil evlilk

Selamlar..
Ne uzun zaman olmuş bu konuyu açalı..Ki o zamanlar bekardım..Şimdi ise evliyim..:)
Hakikaten de çoook şey değişiyormuş insanın hayatında ne kadar da çok olgunlaştırıyormuş..Sorumluluklar, istekler,isteksizlikler,beklentiler , bir sürü tanımadığın insanla akraba oluyorsun mesela..:))
Herkese tekrar merhaba..

Back
X