yok ablacım yanlış anlasaydım zaten Allahın rızası senin üzerinde olsun demezdim.zaten konular hakında hasas davranıyosun.inan sözlerin bana çok iyi geliyo sayende hiç olmadığımı anlıyorum.iyiki seni tanımışım ablacım.birde şu eşimi kırmasam çok güzel olucakta işte şimdiye kadar sustum ya herhalde birikimlerim şimdi dışarı yansıtıyorum.ama bütün söylediklerin benim için bir altından daha ötede bunu bil.çok iyisin Allahın rahmeti üzerinde olsun.
laalecim yadıklarını okudum ve tam analmıyla harikasın.son derece stratejiksin tebrik ediyorum seni:)
herşey sevgi değildir ama
ok!dediklerinin hepsi doğru çok teşekkür ederim ablacım.rumuz mu lale yoksa isimmin mi?birde abla ya ben şimdi rejimdeyimde fazla kilom yok ama 3 kilo atmam lazım yanlız benim bacaklarımda selülit oluşmuş ya bir önerin var mı?öptüm
Canım benimmm!!!
Keyfin nasıl, moralin biraz düzeldi inşallah! Doğumgününe giderken güzel güzel giyin ve sakın moralini bozma tamam mı? Bak saat 8 olmuş geç kalmazsın di mi benim yüzümden?
başından beri yazdıklarını okuyorum tek kelime ile süpersin ve çok doğru şeyler yazmışsın çoğunu benim muhakkak uygulamam lazım 27 temmuzda evlenicem ama evlenmeden de sorunlar yaşanıyor .Ama bayıldım yaaa bişe isterken ağlamaklı iste gözlerin dolu dolu olsun demişsin çok beğendim:Roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?