Neler değişti..

ve herkeze sevdiği kişiyle biran önce evlenmelerini tavsiye ederim

Bak canım benim evlilik=sabır! Dışarı yansıtmak için inan çok erken! Bak ben 1,5 senede hala birikimlerimi dışarı vurmuş değilim, sessizce ağlarım,tatlı tatlı konuşurum ki kıymetimi bilsin. Eşim yalnız kaldığında aklına ben geldiğinde hep tatlı,uysal,sevgi dolu Lale'yi hatırlasın!

Dualarına için tekrar teşekkürler! Kocaman bir amin diyorum canım benim...!

laalecim yadıklarını okudum ve tam analmıyla harikasın.son derece stratejiksin tebrik ediyorum seni:)

Teşekkürler arkadaşım! Zaman ve hayat insana neler öğretiyor işte?!?!?!?

HERKESE SEVGİLER...MUTLULUKLAR...

ok!dediklerinin hepsi doğru çok teşekkür ederim ablacım.rumuz mu lale yoksa isimmin mi?birde abla ya ben şimdi rejimdeyimde fazla kilom yok ama 3 kilo atmam lazım yanlız benim bacaklarımda selülit oluşmuş ya bir önerin var mı?öptüm

herşey sevgi değildir ama

Sevgi herşeydir kasemcim herşeydir! Hatta ben bunu bile kullanırım. Diyelim ki; eşim beni kırdı. "sen beni sevmiyorsun" derim o da "tabiii seviyorum" filan der "seven insan kırar mı, kıyabilir mi sevdiğine,üzülmesini ister mi?" derim ama ağlamaklı,sakince,asla onu kırmadan,incitmeden,bağırıp çağırmadan..!

Tatlım benim adım Lale! Lale rumuzunu başkası kullanıyormuş, ben de böyle yaptım.

Buradan okuduğuma göre yürüyüş iyi geliyormuş bir de vicky lipometrik isimli krem. Bak eşime pazar günü "ben çok yalnızım,spor yapmak istiyorum,canım sıkılıyor" diye dertlendim az önce Aras Kargodan aradılar. Kargom varmış, "nedir" dedim, yürüyüş bantı!!!!!!!!!!

:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

Link Silinmiştir.

bu sayfaya da bak canım ben ctesi deniycem bu reçeteyi!!!

Teşekkür ederim canım!

Ben boy 1.61 kilo 59

Allahıma çok şükür istediğim herşeyi giyebiliyorum. Yani öyle aman aman bir fazlalığım yok. Senin gibi işte 3,4 belki 5 kilo versem iyi olacak. Ama benim asıl derdim sıkı bir vücuda sahip olmak.

Erkek milletine güven olmaz di mi? Gözü dışarda kalmasın diye!!!!

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

abla ben öyle şeylere güvenemiyorum ya böyle krem falan varsa iyi bildiğin çok süper olur ya mucuk mucuk öpüldün

biliyomusun bende1,60 boy kilo 58 bende diyorum ya fazlalık var bende sıkı bir vücut istiyorum tenim açık koyulaşmasını istyorum ama solaryumdan korkuyorum.kansere davetiye çıkarıyomuş.avonun ürünlerini kullandın mı?

Solaryum çok tehlikeli! Avon sanırım iyidir.Ama ben zaten makyajdan da pek anlamam. İşte bu sene başladım bir rimel sürmeye,parlatıcı sürmeye..Artık yaşlanıyorum ne de olsa...

Bence ten renginle pek uğraşma ne esmerler tanırım birazcık beyazlaşmak neler neler yapıyorlar...

Yine sen bilirsin. Bronzlaştırcı kremler duydum onları dene ama iyi marka olsun. Avon için de iyi derler ya aman yine de dikkatl ol bence!

ya sen kendinden bahsedince ne kadar da birbirimize benziyoruz diyorum kendikendime.bende makyajdan anlamam bende peygamber efendimizin sünneti diye sadece kalem çekerim gözlerime.tavsiyelerine uyucam öpüyorum

Canım benimmm!!!

Keyfin nasıl, moralin biraz düzeldi inşallah! Doğumgününe giderken güzel güzel giyin ve sakın moralini bozma tamam mı? Bak saat 8 olmuş geç kalmazsın di mi benim yüzümden?

Canım benimmm!!!

Keyfin nasıl, moralin biraz düzeldi inşallah! Doğumgününe giderken güzel güzel giyin ve sakın moralini bozma tamam mı? Bak saat 8 olmuş geç kalmazsın di mi benim yüzümden?

başından beri yazdıklarını okuyorum tek kelime ile süpersin ve çok doğru şeyler yazmışsın çoğunu benim muhakkak uygulamam lazım 27 temmuzda evlenicem ama evlenmeden de sorunlar yaşanıyor .Ama bayıldım yaaa bişe isterken ağlamaklı iste gözlerin dolu dolu olsun demişsin çok beğendim:Roflol:

Arkadaşım;
Allah mesut etsin inşallah! Çok çok çok güzel günleriniz,geceleriniz olsun! Yazdıklarımı beğendiğine çok sevindim çok teşekkür ederim. Aslında adamdan adama değişir tabii ama temelde hepsi aynı di mi?

Taktik hep aynı: "SEVEN ADAM KIYAMAZ Dİ Mİ?" Asla bağırma,ailesini ona kötüleme ki seni hep tatlı masum bebek olarak bilsin!

:içelim::içelim::içelim:

yok ablacım ya o nasıl söz asıl sen ksr bakma ben seni meşgul ediyorum.bizimki henüz gelmedi.hakkını helal et.eğer seni tanımamış olsaydım belkide hala moralim bozuk olucaktı.ama şimdi iyiyim taktiklerin o kadar profosyenelceki baksana arkadaşlar tebrik ediyo diğer arkadşta çok beyenmiş.seni çok sevdim ben yaaa canımsınnnn ablacımmmmmm

Ne hakkı tatlım! Olur mu öyle şey?!?!?

Bak ne güzel yeni yeni arkadaşlarımız oldu!! Konuyu nereden nereye getirdik senin sayende!!! Sen sakın canını sıkma. Sakin olmaya çalış her konuda. Baktın çok bunaldın,üzüldün ailene yansıtma. Üzülmesinler hiç kıyamam ben kız anne-babasına! Ama ne zaman istersen bana yazabilirsin. Belki bu kadar uzaktan elimden bir şey gelmez,sana yardımcı olamam ama seni dinlerim her zaman! Belki seni rahatlatır...

Sen benim kardeşimsin unutma...

ağlıyorum biliyomusun o kadar içten okadar duygu yüklü yazıyosun ki şimdi yanımda olsan içime koyarcasına sarılırdım sana ve keşkede olsaydın.sende benim canım biricik ablamsın rabbim iyikide seni tanıma kısmetini nasip etti bana.inan bana hiçde uzakta değilsin ablacım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…