- 9 Nisan 2017
- 22
- 10
- 3
- Konu Sahibi mayisbahari
-
resmi nikah olmadan kürtaj yapılmıyor diye bişe yok yanlış bilgi çünkü arkadaşım eskişehirde geçen ay özel bi klinikte kürtaj oldu
Canım kendi zekanı küçümseyen sensin olanı anlattım. Yardım istedim artistlik yapan sensin. Lütfen yorum yapma sana da yorumunada ihtiyacımız yokDeğerinin yavaş ilerlemesi bebekte gelişim geriliği olduğunu göstermez bilmiş bilmiş yorumları bi güzelde yapıyorsun ya komik oluyorsun bir sürü örnek var burda değerleri yavaş ilerleyipte sağlıklı gebelik yaşayan arkadaşınıza bu tarz araştırma yaparak iyilik yaptığınızı mı sanıyorsunuz birde kalkmışsın kendinize saklayın yorumlarınızı size böyle bir hak vermedim miş o zaman gelip burda saçma saçma konuşmıcaksın arkadaşım insanların zekasını küçümsemeyeceksin ...... Burda sana fikir sunuluyorsa tecrübe edinilmiş ki tavsiye veriliyor ki sende bilmediğin için buraya yazmışsın bence sen önce kendini geliştir sonra millete burda artistlik yap !
şehirle alakası yok bende afyonda yaşıyorum burda da yapan doktorlar var ama ücretler fazla tabikiBiz sivastayız canım doğrudur belkide çünkü özele gitmedi. Teşekkür ederim yorumun için. ☺
Canım annem için demedi ki yanlış anladın :))) bi nane yiyorlar bari önlemini alsınlar yazık minicik bi cana kıyıyorlarBaşta annem dedin şimdi arkadaş için diyorsun ne garip bir çelişki birazdan kendin için olur enteresan
Aynen canımEn güzeli böylelerine cevap vermiceksin bide yorumunu beğenmeyip kabarıyorlar gülünesi bir durum
Ben anne için deyince ne bilim annesi Sandım galiba ben çok safım :)Canım annem için demedi ki yanlış anladın :))) bi nane yiyorlar bari önlemini alsınlar yazık minicik bi cana kıyıyorlar
Canım hamile olan ben değilim zaten. Evliyim ben çocukta istiyorum. Arkadaşımın resmi nikahı olmadığı için kürtaj yapamıyorlar sorun bu bizde biliyoruz günah olduğunu. Bebeğin değerlerinin hergün katlanması gerekirken çok az ilerliyor doktorun yapabileceği birşey yok
Yanlış okumak diyelim onaBen anne için deyince ne bilim annesi Sandım galiba ben çok safım :)
Bence sen kendine gül canım.. tuhaf olan sensin..Tuhafsınız ya. Gülüyorum size aynen haklısınız he he
Bende sivastayim canim, özele gitsin arkadasin.sevgilisiyle birlikte,yapiyolar kurtajBiz sivastayız canım doğrudur belkide çünkü özele gitmedi. Teşekkür ederim yorumun için. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?