neler götürmeliyim

bende daha tedaviye başlamadan çok paniktim
sonra ilk iğnemi vurunca ertesi gun nasıl gelicek dedim
ama bugun 9. gunum tedavimde ve son iki iğnem var perşembe c.tesi
kısmet olursa yumoşlar pazartesi toplanacak ve onlara kavuşmak için 3 gun bekliyeceğim sonra 12 gun .....
sonra inşallah onları ozlemle bekleyen anne ve babasını bırakıp gitmezler
ama hep iyi düşünücez
eşimizi çok sevecegiz onun gözlerinin içine baka baka yurekten konuşucaz sadece dilimizle degil
onlar bizim birbirimizi ne kadar sevdiğimizi onlarla daha mutlu olacagımızı görucekler ve allahın izniyle biz kalıcaz diyecekler ve bize gelecekler
bizde onlara hoşgeldin diyip onları bekleyecegiz umutla sevinçle saglıkla inşallah bitanem

Nzmyhn ...

Kiz ozaman iki gun sorna daha yazisamayacakmiyiz seninle??? Yaa Baksana ben laptopumu gotursemmi hotele ben cok merak ederim sizleri yaaa :gitme: Internet varmis ,ama esim calinir filan diye goturmeyelim diyor yaaa

KIZ,costurdun beni :) kaydirigubbakcemile2

ne olucak ya bence götur sonra çok sıkılırsınız
çalınmaz
hep yanında olur
birane sırt çantası al yanına gezmeye çıktığınızda yanınıza alırsınız sırtına

Nzmyhn ...

Kiz ozaman iki gun sorna daha yazisamayacakmiyiz seninle??? Yaa Baksana ben laptopumu gotursemmi hotele ben cok merak ederim sizleri yaaa :gitme: Internet varmis ,ama esim calinir filan diye goturmeyelim diyor yaaa

canım bende bir arkadaştan laptop buldum ama..........orda net var mı bilmiyorum..........senin öyle bir imkanın varsa götür bence...............niye otelde çalınıyosa bizim misafirhanede haydi haydi çalarlar o laptopu o zaman..........

ne olucak ya bence götur sonra çok sıkılırsınız
çalınmaz
hep yanında olur
birane sırt çantası al yanına gezmeye çıktığınızda yanınıza alırsınız sırtına

otel büyük ve güvenilir ise çalınmaz. değilse ya resepsiyona bırakırsınız her çıktığınızda yanınıza alırsınız. alın bence hem internete girersiniz hem oyun oynarsınız sıkıntınız azalır.

herkes artik yolcu...bende 2 hafta sonra..geliyorum türkiyeye.(istanbula)...bakalim bizleri ne bekliyor...hotel isi hazir...hastanede hazir...transfer günü bile belli....Rabbim hayirlisini nasip etsin,,,

ya kızlar tıstım ben şimdi.......gerçekten eşyaların çalınma ihtimali var mı öle yahuuuuu

Kizlar otelimiz,Orsep royal hotel,sirkecide bilmiyorum guvenilirmidir 4 yildiz hotelmis,ya ebn goturmek istiyorum laptopumu yaaa..
sonucta hotelin icindeyken kullanirim.. Disariya goturmem,ben napacamki disarda ... Nasil yapabilirim yaa.. kizlar yardimm.. ?? Calinirsa cok kotu olur yaa.. Birde adamin diline dusmeyim,Bak ben sana dedim goturmeyelim,goturdun caldirdin vs vs :sm_confused: Ama laptopsuzda iyice habersiz kalacam,sizlerden yaa..

Odada kilitli kasa gibi birsey yokmu acaba??? En iyisi oteli arayip sormak? ne biliyimm kizlar calinirmiki yaa..?

ya peki çamaşırları nasıl yapayım.......gömlekleri falan ütülesem yine bozulur..............en iyisi çok ütü gerktirmeyen şeyler mi???????

oteli aradım canım
kasaları varmış ama ince uzun bu yuzdende laptop sığmazmış
peki bu tur degerli eşyaların guvenliğini nasıl saglıyorsunuz dedim
bizde sıfır dedi bende size göre tabi sıfır olduğunu söyleyeceksiniz dedim
:) biraz atıştık ama isim vermedim nede olsa aman
canım istersen götur sırt cantana alırsın

canım benim utunu yanına al
ben her zaman bir hafta tatile bile çıksam yanıma alırım

gerçekten mi kızzzzz
ama düşününce mantıklı.....hem burda ugraşmam ütü derdiyle.......orda ne giyceksem yatagın üstünde ütüleyebilirim................kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

orsep royalı duydum iyi bir otel ama baya para ödediniz sanırım orayı
ve kilitli kasası vardır
hemen arayıp öğreniyorum
ama kira ücreti alır

Ayyy canim benimmmm yaa valla duygulandirdin beni ... yerim kiz seni cok sagollll ALLAH razi olsunnn.. Allah ne muradin varsa versin emiiiiiii.. Şeniz .. Evet burdaki araci,orayi ayarladi bizim icin biraz pahali oldu ama guvenilir yerler oldugunu soyledi ,birde gezilecek yerlere yakin,sizin icin iyi olur dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…