neler oluyor anlamıyorum

seker_89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
205
0
96
36
İstanbul
selam arkadaslar benım sorunum biraz karısık benım bir erkek ark. var askerdeydi ve bitirdi geldi bi kac sorunumuz oldu askerden geldigi gibi söz falan dusunuyorduk ama kardesi evlendigi için baya borc olmustu onları ödüyorlar birde ustlerine biz yuklenmeyelim diye biraz beklemeye karar verdik işe girdi calısmaya basladı o askerdeyken aklı kalmasın diye haftasonlları arkadaslarımla bile dısarı cıkmıyordum eeee geldi dogal olarak onunla cıkıp gezmek istedim buda sen hep gezmek istiyorsun hiç sormuyorsun paran varmı yokmu falan diye baya cıkıstı ama bende gezmek için cok paranın gerekmedigini anlatmaya calıstıysam yok anlamadı cebinde en az 150 tl yokkken cıkıp gezemezmişiz parasız beni dısarı cıkarmazmıs bende sinirlendim iyi o zaman paran olunca ararsın dedim ama ben bunu ters bi anlamda sölemedim fakat o benı yanlıs anladı tamam yanlıs bi cumle kurdum ama sölemek istedigim o sekilde degildi 6 gundur konusmuyoruz kavgamısdan ertesi gun mesaj attıgımda beni arama param oldugunda ben seni ararım ve sagol yuzune bakıcak yuz bırakmadın dediii son mesajıydı o kadar aradım mesaj attım ama tık yok ne yapcagımı bilmiyorum yaaa simdiden yorum yapan ark. tskler

Buraya kadarmıs bitti ayrıldık söylenen sözün kırıcılıgı degilde baska insanların araya girmesiymiş insanlar demek yanlıs baska bi kızın araya girmesiymiş gitsin güle güle ama bu sekilde olmamalıydı yediremiyorum kendime resmen aldatıldım sebeb kocaman bi hiç giden ve geri gelmeyen koca bir 3 sene ve arkadaslarım degermiydi demekten kendimi yiyip bitirdim bi erkek için degermiydi bunca gözyasına deger miydi arkadaslarıma aglayamıyorum icime akıyo gözyaslarım belki aglasam rahatlıcam ama yapamıyorum sadece nefes alamıyorum bogazımda birsey dugumleniyor yutkunamıyorum zamanla gecicek biliyorum ama yinede acı cekmeden duramıyorum kendimi sorgulamaktan geri kalamıyorum ne yapıcagımı bilmiyorum yonumu sasırdım sanki hayat bu kadar basit mi yaaa....

Son düzenleme:
Canım, sadece çıkıp dolaşmak, belki bir yürüyüş yapmak istemişsin ama o bunu anlamamış. ıstersen dileğini güzellikle tekrar anlat "ben sadece senin elini tutup yürümek istedim" de. Ama her şeye hemen böyle kızacaksa da bırak gitsin.

ya gezerken paramı istiyorlar parası olmayabilir ama sizinle vakit geçirmek için yürüyüş dahi yapabilir.erkek arkadaşınızın işine gelmemiş gezmek her sevgilinin gezerken cebinde 150 tl mi oluyormus.hem parası yok hem olmadan çıkmam çok saçmalamış.aman zaten erkekleri anlamak zor

o kadar anlattım ve o kadar söledim kii ama anlamadı tamam görüşüyoruz ama onlara gidiyorum annesi falan evde oluyo rahatca konusamıyoruz ne bilim yaa dısarda onunla gezmek dolaşmak istiyorum ama o benı anlamıyo

görüşmek istiyo ama onlara gitmemi vee ben devamlı oraya gidemem sıkılıyorum yaa adam gibi konusamıyoruz bile ama gel gör kii o bunu anlamıyooo

sen iyi niyetle söylemişsin ama o askerlik psikolıjısıyle ters anlamış askerligi yeni biten bi arkadasım var su anda iş arıyor keşke askerlik bitmeseydi asıl askerligi şimdi yapıyorum hayatı şimdi görüyorum diyor askerden sonra daha kötü oluyorlar çalışmıyorsa kendini kötü hissetmiştir

yok calısıyo geldigi gibi basladı eski calıstıgı yere ama aldıgı parayı eve veriyo yaa ben neyapcam simdiii ooofff cok sıkıldım kac gundur

yok calısıyo geldigi gibi basladı eski calıstıgı yere ama aldıgı parayı eve veriyo yaa ben neyapcam simdiii ooofff cok sıkıldım kac gundur

neden eve veriyorki borctan dolayı galiba
ama işte erkekler hassas oluyor bu konuda ama cıkıp bi yürüyüş yapsanızda para gitmeyecek yani sende anlat ona ben oturup yiyelim içelim istemiyorum yanımda ol yürüyelim konusalım bunu istiyorum de

aynen abla borctan dolayıı ahh bee neler sölemedim ki ama o söledigim söze takmıs durumda oofff ne yapsam diye dusunuyorum cok kırıldı farkındayım

aynen abla borctan dolayıı ahh bee neler sölemedim ki ama o söledigim söze takmıs durumda oofff ne yapsam diye dusunuyorum cok kırıldı farkındayım

yani ayrıldık mı dedi yoksa kızgınlıgından mı aramıyor
bi mesaj at kötü niyetle söylemedigimi biliyorsun bliyorum sıkıntılısın senin bu gnlerinde yanında olmak isterim diye bakalım ne dicek

Askerlik psikolojisini hala üstünden atamamış.
Zamana bırakmanı tavsiye ederim.
Zor olacak ama artık ne ara ne sor.
Emin ol siniri geçince biraz durulunca seni arayacaktır.
Canını sıkmaya değmez. a.s

yani ayrıldık mı dedi yoksa kızgınlıgından mı aramıyor
bi mesaj at kötü niyetle söylemedigimi biliyorsun bliyorum sıkıntılısın senin bu gnlerinde yanında olmak isterim diye bakalım ne dicek

yok ablaa aramam artık aradım mesa attım takmadı bile o telefonu ne actı nede mesa attı dayanamıyorum ama aramamakta kararlıyım bitti falan demedi param olunca ararım seni dedii kendimi cok kötü hissediyorum yaa

Askerlik psikolojisini hala üstünden atamamış.
Zamana bırakmanı tavsiye ederim.
Zor olacak ama artık ne ara ne sor.
Emin ol siniri geçince biraz durulunca seni arayacaktır.
Canını sıkmaya değmez. a.s

6 gundur bu siniri gecemedii bakalım kac gunde gecicek oofff darall geldi vallaa billaa yaaa

ona açıklayıcı mesaj ya da mail yaz

söylediğini yanlış anladığını belirt.aslında söylemek ne söylemek istediğini açıkça onun anlayacağı şekilde ifade et

dönerse ala... dönmezse bahane arıyormuş diyebilirsin.

onaa yeterince acıklama yaptım ama o kendi kafasında nasıl anladıysa öle anlamaya devam ediyoo zaten aramıyorum donerse doner donmezse donmez olmadı derimm bitti derim istemiyormus bahane yarattı derim yapıcak baska bişeyim yok eger o beni 3 senedir tanımıyorsa diyecek lafımda yok

bence biraz kendi haline bırak
arar elbet o seni
aradıgındada ilk fırsatta görüş
kendini izah et yüzyüzeyken
baktın hala anlamıyo etrafdan bi teflon tava edin ve kafasına 2-3 kez vur

bence biraz kendi haline bırak
arar elbet o seni
aradıgındada ilk fırsatta görüş
kendini izah et yüzyüzeyken
baktın hala anlamıyo etrafdan bi teflon tava edin ve kafasına 2-3 kez vur

bilmiyorum beni bu sekilde ters anlaması ciddi anlamda uzdu benii kendimii cok kotu hissediorum sanki ben onunla o kadar sene parası için konusmusumdaa bu sekilde anladı

ah şu erkekleri anlamak ne kadar zor bi sahilde yada parkta elele tutuşmaktamı parayla çarşı pazarmı gezcek sanki 150 tl yi ne yapcak iki dondurma alsa tutsun tutsun 10 lira çok saçma ya inş hakkınızda hayırlısı olsun aslında yanlış anlaşılcak bi durum değil askerlik psikolojisinden çıkamamıştır inş çabuk atlatır ve seni üzmez canım :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…