Canım, sadece çıkıp dolaşmak, belki bir yürüyüş yapmak istemişsin ama o bunu anlamamış. İstersen dileğini güzellikle tekrar anlat "ben sadece senin elini tutup yürümek istedim" de. Ama her şeye hemen böyle kızacaksa da bırak gitsin.
ya gezerken paramı istiyorlar parası olmayabilir ama sizinle vakit geçirmek için yürüyüş dahi yapabilir.erkek arkadaşınızın işine gelmemiş gezmek her sevgilinin gezerken cebinde 150 tl mi oluyormus.hem parası yok hem olmadan çıkmam çok saçmalamış.aman zaten erkekleri anlamak zor
sen iyi niyetle söylemişsin ama o askerlik psikolıjısıyle ters anlamış askerligi yeni biten bi arkadasım var su anda iş arıyor keşke askerlik bitmeseydi asıl askerligi şimdi yapıyorum hayatı şimdi görüyorum diyor askerden sonra daha kötü oluyorlar çalışmıyorsa kendini kötü hissetmiştir
yok calısıyo geldigi gibi basladı eski calıstıgı yere ama aldıgı parayı eve veriyo yaa ben neyapcam simdiii ooofff cok sıkıldım kac gundur
neden eve veriyorki borctan dolayı galiba
ama işte erkekler hassas oluyor bu konuda ama cıkıp bi yürüyüş yapsanızda para gitmeyecek yani sende anlat ona ben oturup yiyelim içelim istemiyorum yanımda ol yürüyelim konusalım bunu istiyorum de
bırak üstüne düşme döner nasıl olsa
aynen abla borctan dolayıı ahh bee neler sölemedim ki ama o söledigim söze takmıs durumda oofff ne yapsam diye dusunuyorum cok kırıldı farkındayım
yani ayrıldık mı dedi yoksa kızgınlıgından mı aramıyor
bi mesaj at kötü niyetle söylemedigimi biliyorsun bliyorum sıkıntılısın senin bu gnlerinde yanında olmak isterim diye bakalım ne dicek
Askerlik psikolojisini hala üstünden atamamış.
Zamana bırakmanı tavsiye ederim.
Zor olacak ama artık ne ara ne sor.
Emin ol siniri geçince biraz durulunca seni arayacaktır.
Canını sıkmaya değmez. a.s
ona açıklayıcı mesaj ya da mail yaz
söylediğini yanlış anladığını belirt.aslında söylemek ne söylemek istediğini açıkça onun anlayacağı şekilde ifade et
dönerse ala... dönmezse bahane arıyormuş diyebilirsin.
bence biraz kendi haline bırak
arar elbet o seni
aradıgındada ilk fırsatta görüş
kendini izah et yüzyüzeyken
baktın hala anlamıyo etrafdan bi teflon tava edin ve kafasına 2-3 kez vur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?