ah şu erkekleri anlamak ne kadar zor bi sahilde yada parkta elele tutuşmaktamı parayla çarşı pazarmı gezcek sanki 150 tl yi ne yapcak iki dondurma alsa tutsun tutsun 10 lira çok saçma ya inş hakkınızda hayırlısı olsun aslında yanlış anlaşılcak bi durum değil askerlik psikolojisinden çıkamamıştır inş çabuk atlatır ve seni üzmez canım :teselli:
Erkekler böyle sonucta kız arkadasının sevdiğinin yanına gidiyor parasız gitmek istemezler benim sevgilimde öyle parasız ne işim var yanında diyo sen bişe istemesen bile ben almak isterim diyo ama haklıda bi yönde..
Sen gönlünü almaya calıs bunda birşey yok oda kırılmıs haklı olarak ama o anlamda demedigini anlatmaya calıs bu yüzden kırmayın birbirinizi cünkü son pişmanlık fayda etmiyor..
cnm benımde erkek arkadaşım aynıydı.Bisde çok kötü bır durumdan çıktık.askerdi askerden geldi hiçbirşey umduğu gibi değildi ve ben senin yanındayken cebimde param olsun isterim seni gesdirmek en iyi yerlere götürmek isterim dediki gerçektende öyleydi acayip para harcıyorduk askerlik öncesi ben ne kadar para olmasada olur benım param senin paran senin paran benim param desemde boşunaydı.ve bir süre sonra iş kurdu ailesi şimdi mükemmel aramıs gercekten basen erkekler ne yasıkki sevdiklerini para için kırabiliyorlar.Sanki ceplerinde paraları yokken onları adam yerıne koymayacağımısı düşünüyorlar.
kırılmakta haklı.. Bana da Biri paran olunca ararsın dese daha dönüp yüzüne Bakmam.. laf ağizdan çıkmıştır Bi kere.. çok zoruna gitmiştir.. ne yap ne et al gönlünü.. madem evlerine girip çıkıyosun git evlerine, özür dile..
Amaaaan, bu erkekler de sırça saray mübarek.... hemen kırılıp dökülürler, kendileri ağızlarına geldiği gibi konuşmayı, ardından "ayy sinirliydim, o manada demedim kusura kalma" demeyi marifet sayarlar da, biz böyle bir şey yapınca bunu kullanırlar da kullanırlar dibine kadar.. bırak yaa...
en azından konusulur tamam kırılmıs olabilir ama onunda soyledigi seylere sinirlendin haliyle..sen yinede ara bakalım farklı anlamıstır senin soyledigini
Benim en kızdığım şey nedir bilir misiniz?
Maddi durumu uygun değilken,daha aile kurup geçindirecek kadar birikimi yokken evlenmeye kalkanlar ve bunun faturasını sanki mecburlarmış gibi tüm aileye çıkaranlar.
Senin günahın neydi,askerden dönünce sözlenmeye karar verdikten sonra,sevgilin mecbur mu kardeşinin düğün masraflarını ödemeye?
Bir de tutmuş zeytinyağı gibi üste çıkıyor,sanki sen onun kardeşinin borcunu ödemesini beklemek zorundaymışsın gibi afra tafra yapıyor..
Bence hiç özür dileme,o özür dilesin sana verdiği sözü vaktinde tutamadığı ve kendisinden daha açıkgöz davranıp evlenen kardeşini sırtında taşırken seni bu duruma mecbur bıraktığı için..
onaa yeterince acıklama yaptım ama o kendi kafasında nasıl anladıysa öle anlamaya devam ediyoo zaten aramıyorum donerse doner donmezse donmez olmadı derimm bitti derim istemiyormus bahane yarattı derim yapıcak baska bişeyim yok eger o beni 3 senedir tanımıyorsa diyecek lafımda yok
kac defa aradım mesaj attım ama tık yok ne tele bakıyo nede mesaja cevap veriyoo
Ben kızkardeşine yardım ettiği kısmını kaçırmışım konunun ya da sen yazmadın.O daha da fena ya,kız çocuğu bu.Ben evlenirken eşim bir kuruş harcatmadı bana ve ağabeyime.Benim babam da yoktu..Eşim nişanlıyken ek kart çıkardı ve düğün masrafı için sakın ha evinden annenden ağabeyinden bir kuruş almayasın,borç bile yapsak ödemek boynumun borcu dedi..yaa ablaa ben ödemesine birsey demiyorum tabiki ödicek bende evlensem arkamda kardesim var o ödicek ama yaptıkları masraf bi kız için cok fazla durumun varsa yaparsın tamam hadi borc aldın ama ne gerek var 22 23 milyar kredi cekmeye sanki gelin alıyorlar sölememen gereken bişi söledim ve yanlıs anlasıldım ama bu konuyada zaten cok sinir olmustum hatta kardesinede dedim seni dogururken huseyinemi sormuslar diye bozuldu ama napım cok sinir olmustum ooofff vallaa sıkıldım hemde coookkkk
Ben kızkardeşine yardım ettiği kısmını kaçırmışım konunun ya da sen yazmadın.O daha da fena ya,kız çocuğu bu.Ben evlenirken eşim bir kuruş harcatmadı bana ve ağabeyime.Benim babam da yoktu..Eşim nişanlıyken ek kart çıkardı ve düğün masrafı için sakın ha evinden annenden ağabeyinden bir kuruş almayasın,borç bile yapsak ödemek boynumun borcu dedi..
Tabiiki yardım eder ağabey ama bu kızkardeş de dımdızlak bir adamla evleniyorsa bekleseydi az..Ağabey onun borcunu öder,sonra bilmem dıdının dıdısına borç verir,bu böyle sürer.Aile kurmak konusunda ciddi olan adam,biraz da sesini çıkarmalı.
O kadar parayla ne olacak onu da merak ettim,evin eşyalarını da sevgilin mi alıyor yoksa:uhm:
gerekeni yapmışsın biraz boş bırak artık ki kafasını toplayabilsin. sen aradıkça havalanacak :1ninca:
dediğin gibi 3 senedir tanımamışsa yapacak bir şeyin yok.
bitmez kolay kolay, 3 yıl dile kolay
onun bazı şeyleri anlaması için fırsat olabilir
asker psikolojisi olduğunu da sanmam. belki birilerinin gazına gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?