öncelikle geçmiş olsun canım. benim ilk gebeliğim 1 yıl önce düşükle, ikincisi kimyasal gebelikle sonlandı. ikiside tüp bebekti. ikincisinde kanamam nerdeyse 38 gün sürdü sonra durdu 1 hafta sonra tekrar başladı. ilkinde kürtaj yapılmıştıı 25 gün kadar sürdü ve her ikisindede yaklaşık 1 ayda fazla idrarda gebelik testim hep pozitifti. negatif sonuçtan sonra İçeride kalan ve trofoblast denen ve plasentayı oluşturan hücreler bazan bir süre daha çoğalmaya devam edebilir bunlar bhcg salgıladığı için idrarda gebelik testi uzun bir süre pozitif kalabilir. bence korkma ama yine de bir jinekolog USG ile bakmalı diye düşünüyorum. Rabbim sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip etsin. ben şu anda 32 haftalık ikizlerime hamileyim. canını sıkma enerjini topla ve yola devam et. Allah yardımcın olsun...
sirenascım noldu canım iyimisin?
doktordan yeni geldim canım ultrasonla baktı. ben bebek aradım o görüntü de sempatiksalakcinni sonra güldüm kendime. hiç bir zaman umudumuzu yitirmiyoruz yanii. neyse doktor bhcg istedi. yüksekliğine göre kürtaj (prekürtaj gibi bi şey dedi pek anlamadım) ya da iğne ile düşürecekmiş. neyse yarına bakıcaz. kürtaj falan burda olamam tanımam etmem doktorları. başıma iş açacaklar. sen nasılsın canım?
geçmiş olsun canım,kendi doktoruna mı gideceksin bu durumda?
benim artık komik bi hal aldı olaylar,pazara bile kritik denilen işlem,bugün kontrol bile yapılmadan yarına kaldı,hayırlısı artık
şu olaydan hayırlısı ile bi çıkayım,çok canıma tak demedikçe kendi yöntemlerimle takılcam artıkmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?