kendi doktorumdan da memnun değildim. sağolsun iki gün boyunca kanama oldum. beyefendi bir teli açma zahmetinde bulunmadı. hay allah senin durumun da benden bi farkı yok. ya ağlayacak halimize güler oldum. ne yapcaz biz ya. eşimde garibim kendini suçlu hissetmeye başladı. hep benim yüzümden diyip duruyor. şikayet bile edemiyorum artık. bi daha tüp bebek aşamalarını nasıl yapıcam diye düşünüyorum. ohss, bronşiit, kimyasal gebelik ve daha ne olacağı belli olmayan bir durum. bu gün kan alan bayan heyecanlı mısınız dedi. he he heyecandan ölücem acaba kürtaj mı olucam yoksa iğne mi diye aklımdan geçirdim. töbe töbe. bu bebekte isteyince gelmez. istemiyince bırakıp gitmez. ben vazgeçtim ne hali varsa görsün. gelene git gidene gel diyecek hal kalmadı bendeeeeeee. ben de artık kafama göre tekılcam. tedavi falan aman aman diyorum artık. rabbim hakkımızda hayırlısını versin. yarın zor bir gün senin için rabbim yardım etsin canım sana. hayırlısını dilemek lazım. bi de yaptıklarını neden yaptıklarını bize bir anlatsalar her şey iyi olacak . sana tekrar kolay gelsin diyorum canım..
Aynı ruh hali içindeyiz sanırım:roflol:
Sinirlerim bozuldu artık gülüyorum kusura bakma
Ben de tedaviden korkuyorum artık ,valla normal yollarda en azından elimizde yine bi bebek olmuyo ama böyle saçma sapan şeyler de başımıza gelmiyo,yaşayıp gidiyomuşum bea,ne istemişsem rahat halimden??
Bana da araştırcaz niye böyle oldu dediler ama şuan ben ortadan kaybolsam bu kritik durumda bile,bi arayıp sormazlar noldu niye gelmiyosun diye,
Napalım artık böyle en büyük sorunumun ne giysem bugün ne pişirsem olduğu günlere geri dönmek istiyorum başka bi talebim yok Allahımdan:)
Sana da kolaylık versin Allahım,en kısa sürede atlatırsın inşallah olumunekankayizsmile
canım ya bunu ben mi yazdım diye okudum. aynı duygularımız. tedavden yeni çıktık ondan mı anlamadım. eşim ilaç falan kullanıyor olur molur falan diyor ama umrumda değil. işin ilginç tarafı bebeğim düştüğünde de böleydim. iş arkadaşım bebeğimin düştüğünü öğrenince hıçkıra hıçkıra ağlamıştı. onun normal yoldan düşükleri vardı. bana ne ruhsuzsun ağlamıyorsun demişti. çok üzülüyorum ondan mı tepki veremiyorum hala çözemedim kendimi. ya ne yapıcam artık en ileri tedaviyi mikroyu yaptım. aya mı çıkayım olmuyorsa olmuyor.
sonuç 150 çıkmış çok kötüyüm. ne zaman bitecek bu. 35 gün oldu hala yüksek sonucum. 350 den 150 lere 35 günde düşmüş. bundan sonra ne yapılabilir bilemiyorum. moralim çok bozuk arkadaşlar. rabbim bizi çocuk ile sınadı tamam artık istemiyorum çocuk falan. bari sağlığımdan olmıyayım.
canım geçmiş olsun. Şu an durumun için mutlu olmalısın değerinin düşmesi iyi kendiliğinden hastanelerle falan uğraşmadan bu durumu atlatırsın. Ben kurban bayramından önce kendiliğimden küt diye hamile kaldım ama değer yavaş yükseliyordu. Ben zaten anladım bebek gidici diye ama değer 350 lere kadar çıktı sonra azar azar kanamayla düşmeye başladı. doktorum dış gebelik falan yaşamayalım diye kanda değer negatif çıkana kadar aralıklarla test yaptır dedi. TAm dört gün boyunca yoğun kanama oldu sonra azaldı ama uzun süre devam etti çok şükür sonra bitti. yani şunu söylemeye çalışıyorum. Ben daha önce üç aşılama , bir 4 aylık bebek kaybı, bir tüp bebek bir kimyasal gebelik yaşadıktan sonra kendiliğimden de hamile kalmayı bile yaşadım. Çok şükür bize birşey olmasın. şimdi yeniden tüp bebek tedavisine başladım,Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin, sadece bu ara kendi sağlığınla ilgilen karnını sıcak tut bana çok iyi gelmişti selamlar.
hayır hayır sadece kanama biraz artınca adet kanamsı gibi ağrıda olmuştu biraz evde 3 gün yatıp dinlendim hiçbir ilaç falan kullanmadım sadece 1 tane ağrı kesici içtim. sonra işe devam ettim ama azar azar uzun süre kanama oldu, bende endişelenmiştim acaba rahimde bişey kalırmı falan diye ama çok şükür yokmuş şimdi uzun protokol tedaviye başladım, canını sıkma asla vazgeçme
canım ya bunu ben mi yazdım diye okudum. aynı duygularımız. tedavden yeni çıktık ondan mı anlamadım. eşim ilaç falan kullanıyor olur molur falan diyor ama umrumda değil. işin ilginç tarafı bebeğim düştüğünde de böleydim. iş arkadaşım bebeğimin düştüğünü öğrenince hıçkıra hıçkıra ağlamıştı. onun normal yoldan düşükleri vardı. bana ne ruhsuzsun ağlamıyorsun demişti. çok üzülüyorum ondan mı tepki veremiyorum hala çözemedim kendimi. ya ne yapıcam artık en ileri tedaviyi mikroyu yaptım. aya mı çıkayım olmuyorsa olmuyor.
canım geçmiş olsun. Şu an durumun için mutlu olmalısın değerinin düşmesi iyi kendiliğinden hastanelerle falan uğraşmadan bu durumu atlatırsın. Ben kurban bayramından önce kendiliğimden küt diye hamile kaldım ama değer yavaş yükseliyordu. Ben zaten anladım bebek gidici diye ama değer 350 lere kadar çıktı sonra azar azar kanamayla düşmeye başladı. doktorum dış gebelik falan yaşamayalım diye kanda değer negatif çıkana kadar aralıklarla test yaptır dedi. TAm dört gün boyunca yoğun kanama oldu sonra azaldı ama uzun süre devam etti çok şükür sonra bitti. yani şunu söylemeye çalışıyorum. Ben daha önce üç aşılama , bir 4 aylık bebek kaybı, bir tüp bebek bir kimyasal gebelik yaşadıktan sonra kendiliğimden de hamile kalmayı bile yaşadım. Çok şükür bize birşey olmasın. şimdi yeniden tüp bebek tedavisine başladım,Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin, sadece bu ara kendi sağlığınla ilgilen karnını sıcak tut bana çok iyi gelmişti selamlar.
kızlar yazdıklarınızı okdum ve aynı benzer şeyleri bende yaşadım inanın aynı ruh hali içdeydim benim ilkti sanırım sizlerinde öyle benim transferden sonra gün sayarken daha adet olmama epey varken, erken dönem kanamam oldu hiç beklemiyordum şokoldumdünya başıma yıkıldı daha test günüme bile 5 gün vardı ben şoklardaydım adet oldum zannettim işte daha sonra uğraştık bu uğraşmalara girince bende dedimki olmadı bari bu kadar uğraştırmasaydı rahat battı bana başıma dert açtım dedim hergün heyacan her gün bi ümit belki vardır diye sonunda pes ettim bidaha tüp yaptırmam doğaldan olursa olsun yoksa ne yapayım olmuyor işte ben elimden geleni yaptım diyodumben bunu yaşayalı bir ay oldu 2. adetimi bekliyorum şimdi gün sayıyorum kızlar 2. denemek için eminim sizde öyle olacaksınız insan tedaviden yeni çıkınca bu ruh hali normal ama biraz zaman geçince bitmeyecek sandığınız o sızı geçiyor ve sanki hiçbişey yaşanmamış gibi kaldığınız yerden devam ediyorsunuz ve emin olun aynı umutla allah o gücü veriyor ben o kadar umutsuzdumki anlatamam tüp bebekle bile olmadı demekki olmayacak diyordum ama şimdi 2. si için gün sayıyorum bakalım ne olacak hepimize allah yardım etsin
Geçmiş olsun canım,herşey yolunda gider inşallah bu sefer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?