Neler oluyor bize

he he, ben de istemem de zorunluluk halinde olabilir.

mesela şu an izinli kendisi, çocuğu alıp istersen memlekete git dedim, hem çocuk için değişiklik olur, hem eşim için,
ama 3-4 gün sadece :)

yurt dışı için de, çok istiyoruz yurtdışı iş deneyimi yaşamak, olur da öyle bir imkan olursa düzen oturtana kadar 3-4 ay ayrı kalmaya razıyız.

:KK73:
yok bu tip durumlarda ok! ama kalıcı olduğunda bensiz olmaz.mesela bazı arkadaşları 3,4 seneliğine gitti!

yok bu tip durumlarda ok! ama kalıcı olduğunda bensiz olmaz.mesela bazı arkadaşları 3,4 seneliğine gitti!

evet enteresan seçimler.
sadece vasıfsız çalışanlar için bu tarz bir tercih olabilir, sonuçta onların ekmek kavgası farklı boyutta.
ama zaten güzelce geçinebilen kişiler, 3 kuruş fazla için bu seçimleri yapmasınlar, kendilerine yazık bence de.
ama herkesin kendi hayatı...

Eşinizin emek verdiği ve para kazandıgı ıs durumuna karısmak bence cok dogru degıl... Cok cıddı kararlar istisna tabiki.. Herşeyde oyle yap boyle yap diye ikinci bir patron gibi gorundugunuz gozume..

Ben olsam eşimin işine en yakın noktaya taşınır , eve gidebileceği mesafede düzen kurar eve gidip gelmesinis sağlardım.. Destek olurdum köstek değil..

Tabi bu durum kişisine göre değişir..

Eşinizin emek verdiği ve para kazandıgı ıs durumuna karısmak bence cok dogru degıl... Cok cıddı kararlar istisna tabiki.. Herşeyde oyle yap boyle yap diye ikinci bir patron gibi gorundugunuz gozume..

Ben olsam eşimin işine en yakın noktaya taşınır , eve gidebileceği mesafede düzen kurar eve gidip gelmesinis sağlardım.. Destek olurdum köstek değil..

Tabi bu durum kişisine göre değişir..
Taşınma durumumuz olamaz çünkü tek bölgeye bakılacak bir durum değil farklı şehirlere ilçelere filan gidilmesi gerekiyor eşimin emeğine tabiki saygı gösteriyorum ama tek kişilik verilebilecek bir karar değil aynı durumda ben olsam eminim ki eşimde kabul etmezdi

Back
X