- 26 Nisan 2018
- 241
- 336
- 33
- Konu Sahibi Sadece-Ben
-
acaba kendi kendime gelin güvey mi oluyorum diye düsündüm. Icimden bir his tuhaf birseyler var bana karsi sanki diyor. Geri planda duruyorum. Durumu anlamaya calisiyorum. Ismim cok yaygin bir isim degil, zaten sözler kendisine ait.Bilemedim, flört olayı biraz var gibi ama açılsanız da "Sen onu yanlış anlamışsın ben arkadaşça yaklaştım" diyebilir de yani. İsminiz Ayşe, Zeynep gibi çok yaygın isimlerse şarkıya çok takılmayın ama biraz daha spesifik bir isimse gönderme yapıyor olabilir. Siz pek bir şey yapmayın şu an, biraz geri planda durun. Erkekler kovalamayı seviyor garip bir şekilde, öyle bir ilgisi varsa sizi "kovalayıp" açılacaktır.
Zaten en cok korktugum! Bu yüzden mesafeli davraniyorum. Kisa süreli beraber calistigimizda orda söyledi bir kac kere bana bir es/sevgili lazim gibisinden. Yani benim duymami saglayacak sekilde. Ben tabii orali olmadim. Sürekli beni izliyor, yanima oturuyordu.Eşinden boşanmış mı gerçekten? Bunu kesin öğrenin. Ona göre olsun tavrınız.
10 yıldır taniyorsaniz ortak tanidiklariniz illaki vardır. Boşanmış mi öğrenmek o kadar zor değil.
O size hayatinizla ilgili soru sorduğunda , eşiniz ne yapıyor diye sorabilirsiniz.
Şuan için adamin size duyduğu ilgiden çok eşi var mi bu önemli .
acaba kendi kendime gelin güvey mi oluyorum diye düsündüm. Icimden bir his tuhaf birseyler var bana karsi sanki diyor. Geri planda duruyorum. Durumu anlamaya calisiyorum. Ismim cok yaygin bir isim degil, zaten sözler kendisine ait.
resmiyette hala evli ama eşiyle görüşmüyor olabilir. ayrilma surecinde olabilir. bosanmis olabilir. ya da eşiyle sorunsuz bir evliligi olan ama orta yaş bunalimina girdigi icin gozu disari acilan biri de olabilir.
dikkatli ol...
Boşandığından dolayı boşluktan takılacak bir kadın arıyor da olabilir, siz de boşanmış olduğunuz için sizi daha "rahat" görüyor olabilir yanlış anlamayın bu dediğimi bizdeki erkeklerin kafa yapısı böyle çalıştığı için söylüyorum. Ola ki adam size açılırsa falan soruşturmadan etmeden başlamayın bir ilişkiye naçizane tavsiyem.
Tsk ederim uyariniz icin. Evet bende her ihtimali aklima getirmeliyim. Acikcasi düsünmek istemiyorum, bu olanlari resetlemek istiyorum, cünkü simdiye kadar cok rahat normal iki vatandas gibiydik.
10 yıldir ailece tanıdığınız birinin hala evli olup olmadığını öğrenememeniz çok garip.son zamanlarda bu kadar muhabbet halindeyseniz bir şekilde eşiniz ne yapıyor vb soru ve ya cümlelerle bu durumu öğrenmeye çalışabilirsiniz.böyle kendinizi yiyip bitireceginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?