neler oluyor kenfi kendime gelin güvey mi oluyorum bir durumlar mi var?

Sadece-Ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
241
336
33
Merhaba arkadaslar,

Bana bile tuhaf hatta komik geliyor ama baska bakis acilarina ihtiyacim var siz ne düsünüyorsunuz.

Bu beyefendiyi yaklasik 10 yildir ailecek taniyoruz. Evlendi cocugu oldu keza bende evlendim ve bosandim. Bu süre zarfinda ben bu kisiyle fazla muhattap degildim. Merhaba merhaba.

Neyse bu yil tuhaf birsey oldu, daha dogrusu farkina mi vardim anlamadim. Bu kisi yaklasik üc yildir falan hic biryerde esi ile gözükmüyor. Her yerde tek veya cocuguyla. Baska yerlerdede esi olunca o yok. Yani cogu ayrildigini söylüyor. Acikcasi ben simdiye kadar pek umursamadim.

Bundan iki üc ay önce tesafüfen bir ortamda karsilastik. Ben genelde bu konularda asiri dikkatliyim hep mesafem vardir. Bu sefer beni gördügünde ki bayafir ortalarda yoktum. Ismimi söyleyerek böyle cok sevincli sekilde selam verdi. Bende selam verdim. Dayansmadi yanima geldi, sarildi. Ben sasirdim, bayagi icten bir sarilmaydi. Nasil oldugumu vs falan kisa bir sohbet. Cok iyi gördüm seni, cok güzelsin dedi. Tsk ettim. Onunda iyi göründügünü söyledim.

O gün öyle konu kapandi vedalastik.
Ayni dönemde internette paylasimlarina denk geldim. Yüreginin sesini dinle gibi paylasimlar yapmis. Sirf silesi, cocugu arkadaslariyla resimler var. Esi yok.

Iki ay sonra ortakbir iste calistik kisa süreli. Normalde oldugundan cok farkliydi bana karsi. Daha yakin olmaya calisiyor gibiydi. Ten temasi kurmaya calisiyor, sorular soruyor özel hayatim hakkinda. Cocuguyla oyun oynamami sagliyor vs vs.

Resim cekilirken yanima geliyor. Ben cikarken hemen acele edip benimle cikmasi, beni evime götürmek istemesi vs vs.

Yillarca olmayan bu seylerin bu sene olmasi garibime gitti.

Resimleribir bir begeniyor( gerci baskalarinkinide begeniyor) Anlamadim gitti.

Kafamada taktim ve aklimdan cikmiyor. Kendimicok kötü hissediyorum. Ben uzak durmaya calisiyorum. Hobi olarak müzik yapiyor. Ve kendi yazdigi bir sarkiyi paylasmis. Sarkidaki sözlerde benim adim geciyor ben onu seviyorum, vs vs gibi seyler geciyor. Ayyy kac tane ayni isimden vardir diyorum ama icine tuhaf bir his oturdu.

Kendime gülüyorum resmen suanda bu duruma ne ara düstüm ben.

Bilemedim, flört olayı biraz var gibi ama açılsanız da "Sen onu yanlış anlamışsın ben arkadaşça yaklaştım" diyebilir de yani. İsminiz Ayşe, Zeynep gibi çok yaygın isimlerse şarkıya çok takılmayın ama biraz daha spesifik bir isimse gönderme yapıyor olabilir. Siz pek bir şey yapmayın şu an, biraz geri planda durun. Erkekler kovalamayı seviyor garip bir şekilde, öyle bir ilgisi varsa sizi "kovalayıp" açılacaktır.

Siz kaçmaya devam edin eğer ilgisi varsa açılır zaten uzaklaşmanıza dayanamaz ama siz bi hamle yapmayın bence hatta düşünmeyin bile

Baya bir ortam olmuş size açılabilir yani sonuçta çocuk değil

Bekleyip göreceksiniz derdi neymiş
Boşanmışsa ne kadar süredir ayrı oda önemli bir konu
Boşanır boşanmaz sizinle yakınlaşmak istedi ise pek hoş bir durum değil

acaba kendi kendime gelin güvey mi oluyorum diye düsündüm. Icimden bir his tuhaf birseyler var bana karsi sanki diyor. Geri planda duruyorum. Durumu anlamaya calisiyorum. Ismim cok yaygin bir isim degil, zaten sözler kendisine ait.

Eşinden boşanmış mı gerçekten? Bunu kesin öğrenin. Ona göre olsun tavrınız.
Zaten en cok korktugum! Bu yüzden mesafeli davraniyorum. Kisa süreli beraber calistigimizda orda söyledi bir kac kere bana bir es/sevgili lazim gibisinden. Yani benim duymami saglayacak sekilde. Ben tabii orali olmadim. Sürekli beni izliyor, yanima oturuyordu.

Acikcasi esi konusunda hic konusmuyor. Cevredende pek birsey bilmiyorum kesin birsey. Zaten basimi agritanda bu, hatta dikkatli olmami saglayan. Cünkü ortadabir aile var ise asla ama asla buna sebep olmak istemem.

acaba kendi kendime gelin güvey mi oluyorum diye düsündüm. Icimden bir his tuhaf birseyler var bana karsi sanki diyor. Geri planda duruyorum. Durumu anlamaya calisiyorum. Ismim cok yaygin bir isim degil, zaten sözler kendisine ait.

Boşandığından dolayı boşluktan takılacak bir kadın arıyor da olabilir, siz de boşanmış olduğunuz için sizi daha "rahat" görüyor olabilir yanlış anlamayın bu dediğimi bizdeki erkeklerin kafa yapısı böyle çalıştığı için söylüyorum. Ola ki adam size açılırsa falan soruşturmadan etmeden başlamayın bir ilişkiye naçizane tavsiyem.

Tsk ederim uyariniz icin. Evet bende her ihtimali aklima getirmeliyim. Acikcasi düsünmek istemiyorum, bu olanlari resetlemek istiyorum, cünkü simdiye kadar cok rahat normal iki vatandas gibiydik.

Bende arkadaşlar gibi düşündüm
Adam boşanmış mı ?
O açılana kadar birşey yapma
Dikkatli ol derim

Tsk ederim uyariniz icin. Evet bende her ihtimali aklima getirmeliyim. Acikcasi düsünmek istemiyorum, bu olanlari resetlemek istiyorum, cünkü simdiye kadar cok rahat normal iki vatandas gibiydik.

Düşünmeyin, akışına bırakın. Bir haltı varsa da çıkar kokusu zaten. Hiçbir şey saklı kalmaz.

Bu arada gecen yildan bu yana ortak tanidiklarimiz sürekli ne kadarda yakisiyorsunuz siz ikiniz evlenseydiniz ne güzel olurdu dohbetleri falan gecmisti. Bende hatta sacmalamayin adam evli barkli. Ee evli olmasaydi cok yakisirdiniz diyipte onun üstüne bunlari yasamam garip geldi.

Zaten en cok kafaya taktigim ve düsündügüm konu hala evli olup olmamasi. Bunu gidip sorsamda abes olur. Zamanla cikar kokusu artik.

10 yıldir ailece tanıdığınız birinin hala evli olup olmadığını öğrenememeniz çok garip.son zamanlarda bu kadar muhabbet halindeyseniz bir şekilde eşiniz ne yapıyor vb soru ve ya cümlelerle bu durumu öğrenmeye çalışabilirsiniz.böyle kendinizi yiyip bitireceginize.

Ailece taniyoruz, ben kendi sileme sormadim konusunu dahi acmadim. Böyle konular pek konusulmuyor zaten. Simdi konuyu acsam neden niye soruyorsun derler. Cünkü normalde kimsenin özel hayatiyla ilgilenmem. Bana simdi düsen bu konuyu bir sekilde gelecek zaman diliminde ögrenmem olacak.

Inanin benkendi halimde yasiyorum kim kiminle vs gibi seylerle ilgilenmiyorum. Yakin cevreden bunu ögrenmenin yolunu bulmaliyim.

Kendimi yiyip bitirmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…