neler oluyor kenfi kendime gelin güvey mi oluyorum bir durumlar mi var?

Bence bu adam gerçekten boşanmışsa da şans vermeyi düşünmeyin
Çünkü biten bir ilişkiden çıkmış ve yeni bir ilişki, yeni bir heyecan arıyor gibi gözüküyor burdan bakınca. O yüzden fazla ısrarcı ve ilgili gibi geldi bana, boşanmamış ve bekar gibi takılıyor da olabilir. "Çocuğuyla oyun oynamamı sağlıyor" demişsiniz eğer çocuğun velayeti kendisindeyse bakacak bir anne ve kendisine de yeni bir eş adayı arıyor olabilir, bu yüzden de biraz acele ediyor olmalı ki sizin adınıza şarkı bile yapmış. Ortada bir yakınlık yokken fazla üstünüze düşüyor sanki? Bilmiyorum bana hiç güvenilir gelmedi bu adam... tabi kendiniz için en doğru kararı siz vereceksiniz, umarım her şey gönlünüzce olur.

Acikcasi esi konusunda hic konusmuyor. Cevredende pek birsey bilmiyorum kesin birsey. Zaten basimi agritanda bu, hatta dikkatli olmami saglayan. Cünkü ortadabir aile var ise asla ama asla buna sebep olmak istemem.

Eşi hakkında konusmuyorsa siz sorun. Nasıl, iyi mi v.s diye.

Ilerlemeden ogrenmelisiniz.

Kağıt üstünde evlilerse bile yine olmaz, olmamalı.

Dün yazamadim ama durumlari öhrenmis oldum. Kendisi cocugunu cok sevdigi icin esiyle bir sekilde ayri küs barisik zoraki idare ediyormus. Evladi icin. Cocuk olmasa bir dakika durmazmis. Velhasil ögrendigim iyi oldu, kimsenin yuvasini yikmak istemem. Kendi yoluma bakacagim artik, tuhaf ama üzüldümde sevindimde. Öyle iste...

Tabi ya gecsin onlari

Evli ve çocuklu eşiyle ayrı olsa ne olur olmasa ne olur. Bekar ve çocuksuz değil misiniz? Daha kendinize uygun insanlara yönelin bence.

Yaa hep de öyle derler, çocuk için beraberiz. Karımı hiç sevmiyorum, evli gibi değiliz bla bla.. Ya böyle bir şey olsa kim evli kalır, çocuğın psikolojisi daha çok bozulur hemde ne olursa olsum kağıt üstünde evli kendine yeni birisini araması gerçekten çok düzgün bir erkek davranışı (!)

Sana yazıyor işte ama sen çaktırma söylemesini bekle..

bir de sapsız üzüm gibi dolaşmaz mı bu tipler..suratlarına tüküresim gelir

Bu yalanlara hala inanılacağını nasıl düşünüyor bu erkekler, inanan hem cinsim yoktur değil mi

Mesafeliyim diyorsunuz da adam gelip pat diye sarılıyor eve bırakıyor çocuğuyla ilgilenmeni istiyor mi en çok bunu anlamadım.Siz sadece kısa süreli.bir işte beraber çalışmışsınız o da nasıl tesadüfse? işteyken birlikte foto çekilmek ne alaka, çocukta mı işe geliyor da ilgilenmenizi istiyor? iyicd kafayı takmışsınız adam ne paylaşsa üzerinize alınmaya başlamışsınız eşi yok fotolarda diye araştırmaya da girmişsiniz ama ne kendisi ne başkası boşandığını söylememiş. Bu kadar çabuk samimiyet kuran biri tekin değildir sizde het davranışını farklı yorumlamayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…