Merhaba arkadaslar,
Bana bile tuhaf hatta komik geliyor ama baska bakis acilarina ihtiyacim var siz ne düsünüyorsunuz.
Bu beyefendiyi yaklasik 10 yildir ailecek taniyoruz. Evlendi cocugu oldu keza bende evlendim ve bosandim. Bu süre zarfinda ben bu kisiyle fazla muhattap degildim. Merhaba merhaba.
Neyse bu yil tuhaf birsey oldu, daha dogrusu farkina mi vardim anlamadim. Bu kisi yaklasik üc yildir falan hic biryerde esi ile gözükmüyor. Her yerde tek veya cocuguyla. Baska yerlerdede esi olunca o yok. Yani cogu ayrildigini söylüyor. Acikcasi ben simdiye kadar pek umursamadim.
Bundan iki üc ay önce tesafüfen bir ortamda karsilastik. Ben genelde bu konularda asiri dikkatliyim hep mesafem vardir. Bu sefer beni gördügünde ki bayafir ortalarda yoktum. Ismimi söyleyerek böyle cok sevincli sekilde selam verdi. Bende selam verdim. Dayansmadi yanima geldi, sarildi. Ben sasirdim, bayagi icten bir sarilmaydi. Nasil oldugumu vs falan kisa bir sohbet. Cok iyi gördüm seni, cok güzelsin dedi. Tsk ettim. Onunda iyi göründügünü söyledim.
O gün öyle konu kapandi vedalastik.
Ayni dönemde internette paylasimlarina denk geldim. Yüreginin sesini dinle gibi paylasimlar yapmis. Sirf silesi, cocugu arkadaslariyla resimler var. Esi yok.
Iki ay sonra ortakbir iste calistik kisa süreli. Normalde oldugundan cok farkliydi bana karsi. Daha yakin olmaya calisiyor gibiydi. Ten temasi kurmaya calisiyor, sorular soruyor özel hayatim hakkinda. Cocuguyla oyun oynamami sagliyor vs vs.
Resim cekilirken yanima geliyor. Ben cikarken hemen acele edip benimle cikmasi, beni evime götürmek istemesi vs vs.
Yillarca olmayan bu seylerin bu sene olmasi garibime gitti.
Resimleribir bir begeniyor( gerci baskalarinkinide begeniyor) Anlamadim gitti.
Kafamada taktim ve aklimdan cikmiyor. Kendimicok kötü hissediyorum. Ben uzak durmaya calisiyorum. Hobi olarak müzik yapiyor. Ve kendi yazdigi bir sarkiyi paylasmis. Sarkidaki sözlerde benim adim geciyor ben onu seviyorum, vs vs gibi seyler geciyor. Ayyy kac tane ayni isimden vardir diyorum ama icine tuhaf bir his oturdu.
Kendime gülüyorum resmen suanda bu duruma ne ara düstüm ben.