Neler yapabilirim?

İnanın
İnanın kimse vazgeçilmez değil sizi ne kadar sevse de yine de soğur.sudan sebepler diyorsunuz bunlar için kırmaya değmez degismelisiniz

Gucunuz esinize yetiyor o yuzden. Kadina siddet nasil oluyorsa sizde burda ona siddet uyguluyorsunuz.Uzuldum dogrusu esinizin haline ... Haksizsiniz ve bi gun kaybederseniz sizi bu sekilde cekicek birini zor bulursunuz. Zaten bu dunya adil olsa dengi dengine gelirdi ..Aynisini size yapsaydi hosunuza gidermiydi.

Kimin hoşuna gider ki?

Şunu söyliyim sakin eşim sakin adam bir sey demiyor diye devam etme bu tavrina. Emin ol oda icine atıyordur ve bir gun patlarsa butun gemiyi yakabilir.

Bende nedense sevdiklerime karsi cok uysalimdir. Tanimadiklarim ve uzak kisilere karşı pek dikkat etmem.
Ama yinede hakaret siddet vs tabiki olmamasi gereken şeyler.

Tartışma ani sadece dur. Agzini açma. Konusma. Karşındakinin gözlerine bak. Gercekten gözlerine bak. Ve de ki "ben bu insani bir gun topragin altina vermek zorunda kalirsam. Ve o gun belkide yarinsa. "
10 saniye durup bunu düşün. Zaten ortada aslında kalp kirmaya gerek bir seyin olmadigini goreceksin. Ben kaybetmekten korktugum kisilere bu sekilde yaklaşıyorum. 10 saniyelik dusunce sonunda zaten sinir kalmiyor kafa dagiliyor öfke diniyor. Bunu dene.

Evet cok haklisiniz. Esimin yoklugunu dusundugumde onun varliginda yaptigimiz butun tartismalar birden bire anlamsizlaşiyor zaten. Bundan sonra kesinlikle bunu deneyecegim.

Trioit kaynakli olabiliyor,en yakininizda esiniz dogal olarak bu ofke nobetlerini de ona karsi yasarsiniz.Kan tahlilinde cikar ,ilacla dengelenir, saclariniz dokuluyormu ek olarak?En azindan sorun yoksa psikologa gitmenizi oneririm.Tıpkı evliligimin ilk senesinde ki benden bahsetmissiniz konuda.Hersey duzeldi sizde zaman kaybetmeden kaynagini ogrenin lutfen....saglikla ve mutlu kalın.

Suan okudum ya kendimi gördüm resmen , bende böyleyim sinir hastasimi oldum acaba düşünmuyo degilim . Ve tek ona yapıyorum sevgilime nazım gectigi icinmi acaba bilmiyorum yorumları usenmeyip bende okuycam

Suan okudum ya kendimi gördüm resmen , bende böyleyim sinir hastasimi oldum acaba düşünmuyo degilim . Ve tek ona yapıyorum sevgilime nazım gectigi icinmi acaba bilmiyorum yorumları usenmeyip bende okuycam

Okumanizi tavsiye ederim, cok guzel fikirler cikti, evde dunden bu yana kedi gibi dolaniyorum :)

Benim de evlenmeme iki ay kaldi. Hic sebepsiz kaybetme korkusu yasiyor ve bunun stresiyle adamin her olayina takip, triplenip sorun cikariyorum son zamanlarda...
Yani ben bu korkuya bagladim. Bence sizin de altta bi'sebep var... Benim nisanlim da cok sukur melek gibidir ama bazen sanki tum stresimi ondan cikariyomusum gibi geliyo ve asiri uzuluyorum bu duruma.
Insanin nazi sevdigine gecermis ya oyle sanirim o canim dedikce ben micim anliyorum

Oyuzdendir tum cevaplari buyuk bi'ilgiyle okudum, insallah hatamizdan doneriz:)

Nişanliyken bende kaybetme korkusundan ziyade aileler arasinda bir huzursuzluk cikarsa tedirginligi vardi, ama o da problem olmadi cok şukur.

Ben esimi kaybetme korkusu yasamadim hic evlendikten sonra acikcasi, belki de benim sorunumun temel sebebi bundan kaynaklaniyordur.

Artik kendimize dikkat etmemiz gerekli kesinlikle. Adamlar peygamber degil sonucta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…